سلام دوست عزیز من اطلاعات کامل دارم حتی مدار چاپی و دیتا شیت شم دارم .هر کسي اطلاعات در مورد شوک برق داره بياد
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
Re: هر کسي اطلاعات در مورد شوک برق داره بياد
سلام دوست عزیز من اطلاعات کامل دارم حتی مدار چاپی و دیتا شیت شم دارم .-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
دوستان اگه بخوايم باطري رو حذف كنيم و به جاش يه ولتاژ 9 ولت ac به مدار بديم ديگه نيازي به چوك و اون دوتا ترانزيستور اوليه نيست؟

باسلام
شوکر یک دستگاه مبدل dcبه acاست که بنام اینورتر هم شناخته میشود خروجی ان تابع ولت امپر وفرکانس است که هرچه فرکانس ان بالا باشد حجم دستگاه در یک ولت امپر ثابت کمتر میشود برای راحتی شما میتوانید از مگس کش های پرتابل باطری دار که شبیه راکت بدمینتون است ازسیستم شوکر ان استفاده کنید
شوکر یک دستگاه مبدل dcبه acاست که بنام اینورتر هم شناخته میشود خروجی ان تابع ولت امپر وفرکانس است که هرچه فرکانس ان بالا باشد حجم دستگاه در یک ولت امپر ثابت کمتر میشود برای راحتی شما میتوانید از مگس کش های پرتابل باطری دار که شبیه راکت بدمینتون است ازسیستم شوکر ان استفاده کنید

-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
سلام میشه مشخصات آن ترانس شوکر30000ولت و بگین میخوام بدم درستش کنن
در ضمن من میخوام یه شوکری بسازم که به طرف موجودات زنده پرتاب بشه و ان ها رو بکشه میشه راهنماییم کنین
در ضمن من میخوام یه شوکری بسازم که به طرف موجودات زنده پرتاب بشه و ان ها رو بکشه میشه راهنماییم کنین
-
اينجانب داراي هيچگونه شوكري نيستم ايميله مرا اشتباهي به اين سايت دادن نه شوكر دارم نه ميسازم خواهشمندم ديگه بهم ايميل نزنيد ايميلهاي من هك شده
سلام
سوال من مستقیما در مورد شوکر نیست ، در مورد ی بخش اساسیه شوکره که امیدوارم شماها که اینقدر حرفه ای بحث کردید وقت بذارید و جواب من رو بدید. ممنون می شم
سوال من اینه که از یم باطری 9ولت ولتاژ 2000 تا 3000 ولت رو می گیریم. چطور؟
یعنی یکی واسن توضیح بده که این افزایش ولتاژ چه طوریه و مدارش چه شکلیه؟
با تشکر
سوال من مستقیما در مورد شوکر نیست ، در مورد ی بخش اساسیه شوکره که امیدوارم شماها که اینقدر حرفه ای بحث کردید وقت بذارید و جواب من رو بدید. ممنون می شم
با تشکر
Re:
[quote="Ac
عکس زیر یک مدار اینورتر با آی سی 555 میباشد که میشه اونو با یک باطری 9 ولت تغذیه کرد و با تعویض ترانس T1 با ترانس دلخواه، ولتاژ رو هزاران ولت بالا برد.
[/quote]
سلام
لینک شکل مدار منقضی شده ، میشه دوباره بذاریدش؟
عکس زیر یک مدار اینورتر با آی سی 555 میباشد که میشه اونو با یک باطری 9 ولت تغذیه کرد و با تعویض ترانس T1 با ترانس دلخواه، ولتاژ رو هزاران ولت بالا برد.
[/quote]
سلام
لینک شکل مدار منقضی شده ، میشه دوباره بذاریدش؟
-
دوستان سلام
فرکانس کاری این اینورتور ها چند هستش؟
از چند شروع میشه و چه قدر هستش ؟
میشه فرکانس اون رو متغیر کرد؟مثلا از 100 هرتز تا 10کیلوهرتز؟
فرکانس کاری این اینورتور ها چند هستش؟
از چند شروع میشه و چه قدر هستش ؟
میشه فرکانس اون رو متغیر کرد؟مثلا از 100 هرتز تا 10کیلوهرتز؟
-
sepideht نوشته شده:سلام
با تشکر
سلام . به وسیله چوک(ترانس) که ولتاز 9 رو به حدود 600 تبدیل میکنه بهد 600 داخل مدار به وسیله دیود ها و خازن ها به 30000 و بالا یا پایین تر تبدیل میشه که بستگی به نوع و تعداد خازن ها و دیود ها داره
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
Re:
داداش نمیخوای اطلاعات بدی بگو نمیدم راحتمون کن دیگه. مشکل مدار من اینه که زودی ترانزیستورش داغ میشه و بعدش میسوزه. چیکار کنم؟ اینم پشت فیبر مدار شوکر 30000 ولتی من:

[HIGHLIGHT=#ff0000] 

-
سلام کیت شوکر مال شرکت نیوکیت هستش میتونین از سایت زیر بگیرینش [External Link Removed for Guests]