ورود به دوره کماندویی . رنجر . تکاور

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

کيارش جان مال نيروهاي ويژه صابرين
متاسفانه عکسي از اين نيروها ندارم مستحضر هستيد که ... جيزه :grin:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

renger, جان اين عكس براي نيروهاي صابرين ايرانه ؟ :shock:
[External Link Removed for Guests]
شك دارم ها به اسلحه ها نگاه كنيد ! :-(
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

خب اسلجه هاشون که ام-16 . ممکنه هم مال حزب الله باشه قيافشون که مشخص نيست ولي من يادم نمياد از چه سايتي به نام نيروهاي صابرين در حال تک شبانه برداشتم. به هر حال اونها از ام-16 هم استفاده ميکنن اگه به خشاب ها دقت کنين 30 تايي.
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

دقيقا. اين نيرو اسما زير نظر سپاه ولي از جاي ديگه خط ميگيره و گزارشات خودش مستقيما به رهبري ميده.

شما از کجا میدونی؟ رهبری عاشق چشم و ابروی فرمانده سپاه که نیست. اگر این نیرو مستقیما زیر نظر رهبری تو سپاه چکار می کنه؟ یه مجموعه مستقل می شد مثل بنیاد شهید یا مستضعفان یا 15 خرداد یا صدا و سیما .....
نقش ستاد مشترک سپاه یا فرمانده سپاه این وسط چی؟ لابد فردا می گن شرکت برق منطقه ای ...، کتابخانه...، شهروند... مستقیما از رهبری خط می گیرن و به ایشون گزارش می دن.
خیلی از ارگان ها مستقیما به رهبری گزارش می دن. بانک مرکزی یا اطلاعات یا وزارت خارجه...این دلیل نمیشه که مستقل باشن. وزارت اطلاعات و خارجه اکثر اوقات مستقیم به رهبری گزارش می دن ولی این باعث نمیشه که نقش ریاست جمهوری کم بشه یا اصلا اعمال نظر نکنه.

بعد از جنگ به دليل مشکلات اقتصادي و نبود بودجه کافي قرار بر اين بود که اين نيرو منحل بشه ولي جنگ بوسني فرصتي پيش اورد که اين نيرو توانايي هاشو به اثبات برسونه.

این نیرو بعد از جنگ نفوذ خودشو داشت و مشکلی برای اثبات توانایی هاش نداشت. توی افغانستان با نیرو های احمد شاه مسعود کار می کرد و تو شمال عراق با کرد هاف تو جنوب عراق هم مشغول تجهیز و آماده سازی و هدایت سپاه بدر بود. تو لبنان هم کار های برنامه ریزی و هماهنگی با حزب الله و سوریه رو انجام می داد. می بینی که نه بحران هویت داشت نه حرفی از انحلال بود.
تا اونجایی که من می دونم نه قرار بود منحل بشه نه مشکل بودجه داشت. اصولا این نیرو هزینه ای به اون صورت نداره چون اغلب فعالیت هاش شامل مذاکرات و برنامه ریزی و هماهنگیه.

منظور من پايگاه نظامي نيست. منظور اين بود که سپاه و نيروهاي قدس تحت پوشش هاي مختلف اونجا فعاليت ميکردن و هنوز هم از نفوذ زيادي برخوردارن.

اگر ما همچین پایگاهی رو اونجا داشتیم الان وضع اونجا این طوری نبود که یه اقلیت(کمتر از 10%) مسیحی بر اکثریت مسلمان حکومت کنه و قوانین مسیحیت رو تو کشور مسلمان نشین اجرا کنه و هر وقت هم مسلمان ها اعتراض کنن بگن قوانین اسلام ما رو به دوره طالبان می بره.
واقیعت اینه که نیرو های وهابیت حضور بسیار پر رنگی اونجا دارن طوری که با رفتارشون همه رو از اسلام زده کردن و ایران هم حضوری به اون صورت نداره که بخواد فعالیت کنه. تنها نیروی به اصطلاح مسلمانی که هست وهابیته و به دیگر فرق اجازه فعالیت نمی دن.
دوست عزیز خیلی وقت که ایران از اونجا رفته.
اگر ما پایگاه های محکمی اونجا داشتیم تو تحلیل ها سیا یا موساد کنار حزب الله و حماس و سوریه باید نامی از بوسنی یا نیروهای موجود و طرف دار ایران بیان می شد.
همونطوری که تا چند سال پیش از نیروهای موجود تو کشور آذربایجان نام می بردن ولی در اواخر عمر رئیس جمهور قبلی و در طول ریاست جمهوری الهام علی اوف تمام نیرو های محلی و آموزش دیده توسط سپاه که تو جنگ با ارمنستان به آذربایجان کمک می کردن و یه چیزی تو مایه های سپاه بدر بودن بی سر و صدا یا بازداشت شدن یا به قتل رسیدن یا فعالیت شون ممنوع شد.

درسته ولي اگه پست هاي قبلي منو ميخونديد ميديد که اين نيرو به 5 قسمت تقسيم شده. اروپا ،آسيا ،خاورميانه، آمريکاي شمالي و جنوبي.
اين هم که گفتن کمتر از 12 ساعت قادر به انجام عمليات باشن به دليل همين تقسيم بندي. اين نيروها هر کدوم در بخش خودشون خبره هستن. از زبان و فرهنگ بگير تا مشخصات جغرافيايي ... اين نيروها اهدافي در هر کدوم از اين قاره ها مشخص کرده اند که به محض دادن فرمان قادر به حمله به اونها هستن. اون هم نه به طور مستقيم بلکه بوسيله نيروهاي آموزش ديده و تربيت کرده خودشون تو اون کشورها. دقيقا مثل شوروي که در زمان جنگ سرد حدود 1500 جاسوس تو آمريکا داشت که اهدافي مشخص کرده بودند و حتي مهمات و مواد منفجره از قبل آماده کرده بودند تا به محض دستور آمريکا رو به آشوب بکشن. اين هم يه جورايي مثل اون قضيه است.

مگه فیلمه؟
برای اینکه راحت متوجه بشی باید ببینی شیعیان کجا ها هستند و کجاها قدرت دارن. اون وقت می بینی که این کشور ها خیلی کم هستند. محدود می شن به بحرین، یمن،عراق، پاکستان و تا حدودی کانادا، آمریکا، حوزه اسکاندیناوی و اروپای مرکزی و جنوبی و مالزی. افرادی که اکثرا تو این کشور ها هستن همه علاقه مند به ایران نیستند و افراد وفادار بعضا رابط وزارت اطلاعات هستند نه قدس
شما در خوشبینانه ترین حالت داری یه سری اطلاعاتو باهم قاطی می کنی. این تقسیم بندی مربوط به وزارت اطلاعاته ( بر اساس فرمایشات یکی از راویان خارج نشین که خودش معتقد که قبلا عضو اطلاعات بوده) نه نیروی قدس. یعنی اداره های وزارت اطلاعات این طوری تقسیم بندی شدن.

نه عزيز اين نيرو کاملا مستقل و خود مختار و احتياجي هم به دستور مستقيم نداره.

مگه جنگله؟ همینطوری بریزن تو یه کشور دیگه صدای هیچ کسی هم در نیاد؟

به اذعان کارشناسان خارجي اين نيرو از 5000 نفر نيروي رسمي و کاملا آموزش ديده تشکيل شده که به بهترين نحو تربيت و مجهز شده اند.

کارشناسان خارجی کی یه تحلیل درست در مورد ایران دادن که این دومی باشه و شما هم اینقدر محکم رو حرف اینها حساب می کنی؟

به نظر شما حزب الله از کجا متوجه نقاط ضعف مرکاوا شد؟

فکر می کنی تو این دوره و زمونه خیلی سخته؟
از تو اینترنت. از طریق جاسوس هایی که خود حزب الله گفت تو ارتش اسرائیل داره. اصلا نه وزار اطلاعات براشون گیر آورده.
مگه ما چطوری نقشه های و اطلاعات سانتریفیوژ و غنی سازی و تبدیل UF4 به UF6 رو بدست آوردیم؟ پول دادیم . خریدیم. اونهاهم پول دادن و خریدن.

چه جوري تونست دو تا موشک ضد کشتي پرتاب کنه و دو تا ناوچه غرق کنه؟

واقعا فکر می کنی این کار خیلی مشکله؟ در صورتی که موشک ایرانی باشه، موشک با هواپیما رفت سوریه و از طریق مرز زمینی هم رفته جنوب لبنان. اگر ایرانی نباشه هم یا خودش از بازار سیاه خریده یا سوریه براش خریده و فرستاده. یا نه مگه مهندس نداره؟ مگه کارگاه نداره؟ ایران نقشه رو بهش داده خودش ساخته. سابقش هم داره.

از کجا گرا و مشخصات مراکز نظامي اسراييل به دست اورد که اينقدر دقيق با موشک ميزد؟

ساده ترین راهش google earth هم مختصاتو میده هم نقشه اونجا. اصلا نه، یه نفر رو (عرب مقیم اونجا) با GPS فرستاده تو خاک اسرائیل نقطه به نطقه علامت گذاری کردن و منطقه رو ثبت کرده.

چه جوري از چند روز قبل از عمليات اسراييلي ها اطلاع داشت و براشون کمين ميذاشت؟

از طریق جاسوسی و پول خرج کردن و کمک های اطلاعات ایران و سوریه.

يا توي افغانستان اين نيرو کمک اطلاعاتي زيادي به نيروهايآمريکايي در خصوص القاعده و پايگاه هاشون کرد که خب صداش در نياوردن.

اره اونجا بودن ولی وزارت خارجه با آمریکایی ها تماس داشت. اینو پاکستانی ها و آمرکایی ها و طالبان هم می دونستن و چیز مخفی نبود که ایرانی ها اونجا هستند. تازه ترکمنستان و روسیه و فرانسه هم اونجا فعال بودن.

يا توي عراق پيشرفته ترين نفر برهاي آمريکايي به دقت منفجر ميشن؟ چه جوري؟ اين مهمات و بمب ها از کجا و چه جوري بدست مياد؟

عراق پر از مهماته. چه نیازیه براشون ارسال بشه. خودشون میسازن این همه نخبه و مهندس دارن مگه یادت رفته زمان صدام چکار میکردن؟ عراق که فلسطین نیست. خودشون می سازن و منهدم می کنن.
بعد هم مگر منهدم کردن ادوات امریکایی ها کار سختیه؟ کامیون ها، هامر ها، نفربرها و بقیه با مین یا RPG یا هر چیز دیگه ای که تو عراق هست منهدم میشن.

خب اينها همه کار نيروهاي قدس بود که کمک بهشون ميکردن

نه اینها همه کار نیرو های قدس نبود. شما اون طوری که دوست داری اینهارو تفسیر نکن. خیلی علاقه داری می تونی اساس نامه سپاه رو بخونی تا شرح وظایف و چهارچوب کاری نیرو های قدس دست بیاد.

من هم گفتم که اونها هيچ وقت به طور مستقيم وارد عمل نميشن.

خوب من هم از اول همینو داد می زنم

قضيه اون پايگاه اسراييلي ها هم در اواسط جنگ براي بدست اوردن کد بيسيم ها و تضعيف روحيه اسراييلي ها و بالا بردن روحيه حزب الله انجام دادن.

من چیزی در مورد این نشنیدم ولی احتمال زیاد کار خود حزب الله. اونها چیزی برای این کارها کم ندارن. هم منطقه رو خوب میشناسن هم عوامل زیادی در دو طرف مرز دارن.

اين نيرو کلا براي انجام عمليات هاي برون مرزي آموزش و تجهيز شده .

این نیرو ها نمی رن برای عملیات انجام دادن. هدف شون ساختن یه نیرویی مثل حزب الله تو کشور های مستعده . نه جنگیدن مستقیم. شما وقتی یه نیرویی مثل حزب الله داری که خوش صلاح خودشو تشخیص می ده و درک درست و واقع بینانه از محیط داره و هم بین المللی عمل می کنه هم ملی بهتره یا نیروی n میلیون نفری برای عملیات خارجی (مشابه آمرکایی ها که به هیچ دردی هم نمی خوره تو این دوره زمونه)؟
مسلما اولی بهتره. این نیرو هم تو بحران به داد می رسه ما هم تو خوشی. هدف نیرو های قدس هم حمایت از جنبش های آزادی بخش مسلمان تو سرتاسر دنیاست ولی نه با فرستادن نیروی نظامی بلکه با فرستادن عواملی که بتونن به پا گرفتن این جنبش ها کمک کنن و این جنبش هارو تو حوزه هایی مثل فرهنگی، اجتماعی، دینی، سیاسی، اقتصادی و نظامی... یاری بدن تا زمین نخورن. وظیفه ای که وزار ت خارجه نمی تونه رسما عهد دار بشه. این پشتیبانی هاست که باعث تداوم وجود سپاه بدر و حزب الله و... می شه. حالا این عوامل علاوه بر مهارت های نظامی باید به مسائل فرهنگی، اجتماعی، بین اللملی، دینی و... هم آشنا باشن تا بتونن کمک برسونن. تو بعضی جاها مثل افغانستان و آذبایجان هم شکست خوردن.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

هر چند من حوصله کل کل کردن ندارم و از لحاظ روحي هم فعلا خيلي اوضاعم داغونه ولي براي اينکه اين چند نکته رو براي شما روشن کنم اين پست و ميدم. اين آخرين پست من در اين مورد. ديگه در مورد نيروهاي قدس چيزي نميگم.

شما از کجا میدونی؟ رهبری عاشق چشم و ابروی فرمانده سپاه که نیست. اگر این نیرو مستقیما زیر نظر رهبری تو سپاه چکار می کنه؟ یه مجموعه مستقل می شد مثل بنیاد شهید یا مستضعفان یا 15 خرداد یا صدا و سیما .....

دوست عزيز اين چه ربطي داره؟ بانک مرکزي و صدا سيما چيکار به سياست خارجي ما دارن؟ نيروي قدس يک ارگان نظامي سياسي و اقتصادي که تحت پوشش هاي مختلف در داخل و خارج فعاليت ميکنه. من نگفتم اونها نيروي نظامي ميفرستن به کشورهاي ديگه بلکه افرادي ميفرستن تا اون نيروها رو آموزش بده و تجهيز کنه. اگه توجه کني تو اين دور از تحريمها بانک سپه بدليل انجام مبادلات اقتصادي به نفع نيروي قدس در خارج از کشور تحريم شد. اصلا حوصله ندارم. هووف
برای اینکه راحت متوجه بشی باید ببینی شیعیان کجا ها هستند و کجاها قدرت دارن. اون وقت می بینی که این کشور ها خیلی کم هستند. محدود می شن به بحرین، یمن،عراق، پاکستان و تا حدودی کانادا، آمریکا، حوزه اسکاندیناوی و اروپای مرکزی و جنوبی و مالزی. افرادی که اکثرا تو این کشور ها هستن همه علاقه مند به ایران نیستند و افراد وفادار بعضا رابط وزارت اطلاعات هستند نه قدس
شما در خوشبینانه ترین حالت داری یه سری اطلاعاتو باهم قاطی می کنی. این تقسیم بندی مربوط به وزارت اطلاعاته ( بر اساس فرمایشات یکی از راویان خارج نشین که خودش معتقد که قبلا عضو اطلاعات بوده) نه نیروی قدس. یعنی اداره های وزارت اطلاعات این طوری تقسیم بندی شدن.

اگه قرار بود فقط روي شيعيان حساب کنيم که کلاهمون پس معرکه بود. ايران الان از آمريکاي جنوبي بگر تا خود چين نفوذ و قدرت داره. اين گفته من نيست. ايران توي خيلي از کشورها افراد وفادار نسبت به خودش داره يا روي کار مياره. فکر نکنم من و شما از خط و مشي نظام چيزي بدونيم کساني که بايد بدونن ميدونن.
در ضمن وزارت اطلاعات يک ارگان صرفا اطلاعاتي و عملياتي نيست. سيا يک ارگان اطلاعاتي ولي ارگان هاي وابسته عملياتي زيادي داره. نمونش نيروهاي دلتا فورس که زير نظر ارتش آمريکا هستن ولي ربطي به عمليات نظامي آمريکا ندارن و براي عمليات در ديگر کشورها تربيت شده اند.
تمامي سازمان هاي اطلاعاتي دنيا همين جوري هستن و به اين چند بخش تقسيم ميشه. نيروهي قدس هم صرفا يک ارگان نظامي نيست بلکه اطلاعاتي هم هست ولي براي اهداف خودش و ربطي به وزارت اطلاعات و ارتشو سپاه نداره. اطلاعاتي که مورد نيازش باشه خودش به دست مياره.
مگه جنگله؟ همینطوری بریزن تو یه کشور دیگه صدای هیچ کسی هم در نیاد؟

5000 نفري همه با هم نميرن بلکه نهايتا 5 يا 6 نفر ميرن براي عمليات و کارشون ميرسن. فکر نکنم ترور يا ربايش يک فرد نياز به لشگر کشي داشته باشه. نيروهاي قدس تو سودان از اين کارها زياد کردن.
کارشناسان خارجی کی یه تحلیل درست در مورد ایران دادن که این دومی باشه و شما هم اینقدر محکم رو حرف اینها حساب می کنی؟

فکر کنم منابع اطلاعاتي سيا و موساد و ام آي-5 از من و شما معتبر تر و قوي تر باشه.
فکر می کنی تو این دوره و زمونه خیلی سخته؟
از تو اینترنت. از طریق جاسوس هایی که خود حزب الله گفت تو ارتش اسرائیل داره. اصلا نه وزار اطلاعات براشون گیر آورده.
مگه ما چطوری نقشه های و اطلاعات سانتریفیوژ و غنی سازی و تبدیل UF4 به UF6 رو بدست آوردیم؟ پول دادیم . خریدیم. اونهاهم پول دادن و خریدن.

شما يه لطفي کن يه عکس از داخل اين تانک براي من از اينترنت گير بيار ممنون ميشم. اگه اينجور بود که قرار بود تمام اسرار نظامي تو اينترنت باشه که نميشد.
در ضمن مرکاوا با سانترفيوژ زمين تا آسمون فرق ميکنه. ايران ميتونه نقشه هارو از چين ، کره شمال و پاکستان بگيره ولي فکر کنم مرکاوا رو فقط اسراييل توليد کنه پس هر کس به نقاط ضعف و قوتش آشنا نيست. حتي فرماندهان اسراييلي هم از بعضي ضعفها اطلاعي نداشتن.
واقعا فکر می کنی این کار خیلی مشکله؟ در صورتی که موشک ایرانی باشه، موشک با هواپیما رفت سوریه و از طریق مرز زمینی هم رفته جنوب لبنان. اگر ایرانی نباشه هم یا خودش از بازار سیاه خریده یا سوریه براش خریده و فرستاده. یا نه مگه مهندس نداره؟ مگه کارگاه نداره؟ ایران نقشه رو بهش داده خودش ساخته. سابقش هم داره.

دوست عزيز موشک کروز سیگارت سوتي نيست که. در ضمن آمريکا و اسراييل اون وسط چيز نبودن که اين موشکها رو با هواپيما ببرن سوريه بعد از راه زميني ببرن لبنان. اگه شما کوچکترين اطلاعي از مسائل نظامي داشته باشي ميدوني که يک موشک به لانچر و سيستم هاي هدايتي و رادار نياز داره

فکر نکنم بشه همچین چیزی به همین راحتی برد لبنان و شلیک کرد. نیاز به افراد آموزش دیده داره.
ساده ترین راهش google earth هم مختصاتو میده هم نقشه اونجا. اصلا نه، یه نفر رو (عرب مقیم اونجا) با GPS فرستاده تو خاک اسرائیل نقطه به نطقه علامت گذاری کردن و منطقه رو ثبت کرده.

دوست عزیز پس آمریکا کرم داره ماهواره جاسوسی میفرست فضا. با همین گوگل ارث میشه دیگه؟

این تصویر نیروگاه دیمونا هست که بوسیله گوگل ارث گرفته شده. اگه شما چیزی ازش فهمیدی حتما نیروهای حزب الله هم میفهمن.

این عکس رو هم گذاشتم تا شما با بالایی مقایسه کنین. کیفیت تصاویر تو اسراییل و آمریکا و چند کشور اروپایی دیگه به شدت پایین میاد.

عراق پر از مهماته. چه نیازیه براشون ارسال بشه. خودشون میسازن این همه نخبه و مهندس دارن مگه یادت رفته زمان صدام چکار میکردن؟ عراق که فلسطین نیست. خودشون می سازن و منهدم می کنن.
بعد هم مگر منهدم کردن ادوات امریکایی ها کار سختیه؟ کامیون ها، هامر ها، نفربرها و بقیه با مین یا RPG یا هر چیز دیگه ای که تو عراق هست منهدم میشن.

خیلی میبخشید میشه بگین c-4 تو کدوم بقالی تو عراق میفروشن؟ در ضمن چه جوری میسازن؟ نفربرهای آمریکایی با RPG از بین میره؟ جدا؟
نیروهای قدس برای منافع ایرانه که این کارهارو میکنن و کرم ندارن. اینها هم جزو وظایفشون که در راستای تامین اهداف نظام اومده.

دیگه چیزی ندارم که بگم. اگه شما خیلی ناراحتی و دوست نداری من دیگه مطلب نمیذارم.
با تشکر :D
Captain II
Captain II

پست توسط hedayat.m »

renger جان
بابا کل کل کدومه؟ داریم صحبت می کنیم. بحث می کنیم. تبادل اطلاعات می کنیم. کل کل کجا بود. من که خدای نکرده توهین نکردم.

از پست های شما هم ناراحت نیستم. بخاطر اینکه این مسئله حل بشه برای هر کدومش یه سپاس گذاشتم. بابا ما دوست داریم. این حرف ها چیه میزنی؟
اصلا بقیشو تو PM ادامه می دیم.
  و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت  

كوچك  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 102 بار

پست توسط Boyka »

نه دوستان اگه میشه همین جا ادامه بدید اطلاعات ماهم پیشرفت کنه اگه ممکنه
A soldier is he whose blood makes the glory of the general.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

درباره ي عنوان تايپيك بايد بگم عقيده ي من بر اينه كه بهترين حالت براي كشور ما استفاده از همين نوع نيرو مي تونه باشه كه قابليت انجام ماموريت خارج از مرزهاي كشور رو داشته باشه (كشورهاي همسايه)
درباره ي نيروه ي سپاه قدس اطلاعات ندارم اما از وجود افرادي كه به جمع اوري اطلاعات خارج از مرزها مشغول هستن خصوصا در كشورهاي همسايه ايمان كامل دارم ميشه گفت كه با همكاري عناصر داخلي در همون كشورها به فعاليت هاشون ادامه ميدن و سعي در انتشار افكار شيعه دارن و به نشر اون هم مي پردازن خصوصا در كشورهايي كه اين زمينه بيشتر وجود داشته باشه ميشه
و هر كجا كه فعاليت امريكا و اسراييل اونجا زياد ميشه حضور بعضا گسترده اي دارن به شخصه اطلاعاتي از جمع اوري گسترده ي اطلاعات از پايگاه هاي امريكايي ها در عراق دارم كه براي خودم باور كردني نبود كه از بيان نحوه و چگونگي اطلاعات معذورم
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

msm جان میدونم شما دلت پاکه و خوبی این ماییم که بدیم. من هم از شما دلگیر نشدم فقط نمیخوام با ایجاد بحث در این تاپیک زمینه رو برای بعضی افراد سودجو آماده کنم. اونها از خدا خواسته منتظر همچین فرصت هایی هستن تا بیان بد و بیراه به نظام بگن و بحث و با حرفهای بی خود منحرف کنن. نمونه اش تاپیک تفنگداران دریایی که داشت به همچین سرنوشتی دچار میشد.
حالا هم به درخواست دوستان بحث و به قول شما تبادل نظر همین جا انجام میدیم.
به نظر من اینها چیز زیادی نمی دونن. اگر می دونستن که عماد مغنیه 20 زنده نبود. همون اول ترورش می کردن.

حاج عماد هم به لطف همین نیروهای ایرانی و سوری و حزب الله بود که 20 سال مخفیانه زندگی کرد. این ترور هم کار موساد بود که البته به دلیل خیانتی که از طرف یکی از کشورهای عربی شد جای حاج عماد لو رفت و شهید شد.

در مورد مرکاوا هم اونجور که من شنیدم ایرانی ها یک ماکت کامل از این تانک ساختن و برای نیروهای حزب الله به طور کامل نقاط ضعف شرح دادن.

در این مورد به نظر من اینو تویه هواپیمای باری بردن سوریه و ایرانی ها اونجا جدا کردن و بردن لبنان و اونجا دوباره سرهم کردن و شلیک کردن. این نوع موشک رادارش تو کلاهکشه و راداره جدا نداره. همه کارشناس ها اعتقاد نداره که این نوع موشکه چون در واقع کسی موشکو ندیده. حدس می زنن. می تونه موشک کوثر هم باشه یا انواعی که سوریه خودش داره یا از بازار سیاه تهیه کردن. ولی جابه جایی این چیز ها تو لبنان سخت نیست. بی درو پیکره. برای همینه ظرف چند روز همه طرف های درگیر مسلح میشن. مثلا فتح السلام اسحله از کجا آورد.

خب مسئله اینه که چه جوری سر همش کردن؟ این موشک و لانچرش پر از قطعات حساس الکتریکی و کامپیوتری که سر هم کردنش کار هر کسی نیست. در ضمن لانچرش چی کار کردن؟ بالاخره شلیک همچین موشکی به تخصص و آموزش های لازم نیاز داره. کی آموزش داده؟ شلیک همچین موشکی با کاتیوشا فرق میکنه. در مورد رادار هم اون یک رادار داخلی داره دست ولی این رادار پس از شلیک فعل میشه قبل از اون باید هدف شناسایی و روش قفل بشه. توی جنگ اسراییل ادعا می کنه که پس از شلیک موشک ها ما فقط 90 ثانیه زمان نیاز داشتیم تا محلش کشف و منهدم کنیم که همینطور هم بود. یعنی نیروهای حزب الله فقط 1 دقیقه پس از شلیک موشک فرصت داشتن تا مخفی بشن. حالا اونها کاتیوشا بود ولی اینو میخوان چیکار کنن؟ در ضمن اون ناوچه ها صد در صد با موشک منفجر شده. چون اونها از داخل منفجر شدن و این موشک هم اول به بدنه ناو نفوذ میکنه و بعد منفجر میشه.
گفتین بازار سیاه. بر فرض مثال از بازار سیاه تهیه شده پولش و کی داده؟ رابطشون کی بوده؟ دلال ها با هر کسی معامله نمیکنن اون هم یه همچین چیزیو. سوریه هم هر چی داره از صدقه سری ایران داره موشکش کجا بود.
فتح الاسلا هم یک گروه وهابی بود که از طرف کشورهای عربی مثل عربستان و اردن حمایت میشد. تازه شما داری اونو با حزب الله مقایسه میکنید؟ اون یه چیزی بود در حد این گروه ریگی. چیزی نبود که. ارتش لبنان بی کفایت بود که یک ماه طولش داد اینجا بود قضیه ظرف کمتر از یه هفته حل میشد. به خدا.

فکر نمی کنم بدنه جیپ های هامر یا کامیون های تدارکات و دیگر ادوات بجز تانک ها در مقابل RPG مقاوم باشن. اغلب هم همین ها منفجر می شن نه تانک ها. به نظر شما این طور نیست؟

دوست عزیز زدن کامیون مهمات و تدارکات چه ارزشی داره؟ اونها تلفات انسانی میخوان.
در مورد RPG هم همون طور که مستحضرید یک سلاحی که باید توسط نفر از روی دوش شلیک بشه. بدلیل برد و دقت کم هم باید از فاصله نزدیک نهایتا 400 متری شلیک بشه.
حالا میرسیم به آمریکایی ها. اگه دقت کرده باشین روی تمامی جیپ ها و نفربرهای آمریکایی یک تیر بارچی مستقر که چهار چشمی اطرف و میپایه. در ضمن این کاروان ها با هلیکوپترهای آپاچی اسکورت میشه که کاملا مواظب اطراف. پس کسی نمیتونه
RPG رو دوشش بذاره و شلیک کنه چون قبل از این که هدف گیری کنه مرده. پس باید با مین و بمب های کنار جاده ای کنترل از راه دور باشه که قدرت نفوذ به هامر ها و نفربر ها رو داشته باشه. که خب از فناوری بالایی هم برخورداره. بمب که میگم فکر نکنین همین بمب های معمولی که تو تلویزیون نشون میدن یه ساعت بهش چسبیده و یه سیم قرمز و آبی داره نه. این بمب ها کوچیک ولی قدرتمند به طوری که به داخل این خودروها نفوذ میکنه و منفجر میکنه. ساختش هم کار هر کسی نیست.
در باره بقیه موارد با شما موافقم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

داشتم دنبال عكس هاي نظامي تو سايت هاي خارجي مي گشتم اين جمله خيلي قشنگ بود :grin:

Janus those people being trained in those pics are normal soldiers, you would never ever want to join Irans special forces because we take it hardcore for real and are among the best.

Janus اسم يكي از كاربران بود
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

پدر خودم 30 ماه تو بلوچستان برای سرکوبی جنبش رهایی بخش خلق بلوچ بود. اون موقع تازه قدس داشت تشکیل میشده و پایگاه خاصی نداشتن. پدرم میگه که کارهای این گروه مثل گروه حشاشین هست و نقل محفل هاشون هم همینه! توی آموزش هاشون هم بوده :-) البته هنوز اسم سپاه قدس روی این گروه نبوده و همه میگفتن کومانوهای سپاه. یکی از موارد جذب افراد برای این گروه اون موقع این جوری بود که 2 تا هلیکوپتر نیرو هارو برای عملیات وسط بیابون پیاده میکنه وقتی سربازها میرسن پایین میبینن افتادن وسط کمین و از زمین هوا داره گلوله میباره رو سرشون! 14 کیلومتر هم با پایگاه فاصله داشتن. هر کی که تونست این 14 کیلومتر رو بدوه و تیر نخوره جایزش اینه که زنده بمونه و هرکی هم که شل بزنه گلوش بریده میشه! بالاخره هرکی که رسید به پایگاه استخدام سپاه شد و یه مسولیت توی رسته کومانوهای سپاه بهش دادن.(البته این قضیه ناخواسته پیش اومد)
منظورم از این نوشته اینه که پایه های سپاه قدس همچین کسانی هستند. دیگه خود بخوان حدیث مفصل از ایم مجمل!
اندکی صبر...
Captain II
Captain II

پست توسط hedayat.m »

renger جان
کی گفته شما بدی؟ شما از عزیزانی و ما ارادت داریم خدمت شما.
علاوه بر
فقط نمیخوام با ایجاد بحث در این تاپیک زمینه رو برای بعضی افراد سودجو آماده کنم. اونها از خدا خواسته منتظر همچین فرصت هایی هستن تا بیان بد و بیراه به نظام بگن و بحث و با حرفهای بی خود منحرف کنن. نمونه اش تاپیک تفنگداران دریایی که داشت به همچین سرنوشتی دچار میشد.

باید بی ارتباط بودن بحث به عنوان تاپیک هم در نظر بگیریم. برای همین مسائل بود که بنده ترجیح دادم تو PM ادامه پیدا کنه.

...در مورد مرکاوا هم اونجور که من شنیدم ایرانی ها یک ماکت کامل از این تانک ساختن و برای نیروهای حزب الله به طور کامل نقاط ضعف شرح دادن.

من اطلاعی از این ندارم. منظور من این بود که گردآوری اطلاعات رو محدود به نیروی قدس نکنیم. برای بدست آوردن اطلاعات راه های زیادی وجود داره و هر چی آدم ها بیشتر به سمت منافع شخصی و حزبی می رن و بدست آوردن اطلاعات از اونها راحتر می شه.

خب مسئله اینه که چه جوری سر همش کردن؟ این موشک و لانچرش پر از قطعات حساس الکتریکی و کامپیوتری که سر هم کردنش کار هر کسی نیست. در ضمن لانچرش چی کار کردن؟ بالاخره شلیک همچین موشکی به تخصص و آموزش های لازم نیاز داره. کی آموزش داده؟ شلیک همچین موشکی با کاتیوشا فرق میکنه. در مورد رادار هم اون یک رادار داخلی داره دست ولی این رادار پس از شلیک فعل میشه قبل از اون باید هدف شناسایی و روش قفل بشه.

کاملا درست که حساسه. حمل اون تا سوریه با هواپیما راحت و آسیبی هم بهش نمی زنه. فقط می مونه حمل از سوریه تا جنوب لبنان. مطالبی که میگم فقط فرضیاته. به راحتی می تونن رو قسمت عقب رو بپوشونن(با چادر ها برزنتی ترانزیت و حک کردن اسم یه شرکت حمل و نقل) و با تغییر رنگ آمیزی و جدا کردن قسمت های تابلو مثل جک ها اونو شبیه یه کامیون 10 چرغ ترانزیت در بیارن که تو لینان به راحتی جابه جا بشه. و تو محل استقرار هم جک هارو نصب کنن.(در هر حال قطعا تکنسین های ایرانی یا لبنانی آموزش دیده بودن).
اون طوری که من فهمیدم دو تا موشک شلیک کردن که یکی به یه نفتکش مصری خورده و منفجر شده و بعدی به ناو خورده.
من دقیقا از نحوه هدف یابی و هدایته موشک های دریایی چیزی نمی دونم ولی از تو مطالبی که تو همین سایت هست اینطوری برداشت کردم که فقط سمت هدف باید مشخص باشه بعد موشک رو به اون سمت پرتاب می کنن تا خودش هدف رو پیدا کنه. واقیعت مطلب اینه که من تابحال تو تمامی عکس هایی که در مورد موشک های دریایی بوده راداری جدا از رادار خود موشک ندیدم.

گفتین بازار سیاه. بر فرض مثال از بازار سیاه تهیه شده پولش و کی داده؟ رابطشون کی بوده؟ دلال ها با هر کسی معامله نمیکنن اون هم یه همچین چیزیو. سوریه هم هر چی داره از صدقه سری ایران داره موشکش کجا بود.

اگر از بازار سیاه باشه تامین هزینه به راحتی توسط خود منابع حزب الله و کمک ایران و سوریه بوده. خریدن هم به اون صورت سخت و محدود نیست. این بازار تقربیا در تمام نقاط دنیا پراکنده است و مشتری داره و دلال و واسطه هم زیاده.

من فکر می کنم که فروش تسلیحات به سوریه راحت تر ایران باشه. چون توجه کمتری به سوریه میشه.

باقی مطالب هم با اینکه میشه روش بحث کرد ولی ترجیح میدم بحث برگرده به سمت عنوان تاپیک تا من وشما به بحث خارج از عنوان تاپیک متهم نشیم.
  و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت  

كوچك  
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”