سوالات و مشکلات glx g5
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سوالات و مشکلات glx g5
,
اگر گوشي رو روت کنيد تا بتونيد رخدادها رو مديريت و bloatware ها رو حذف کنيد بالاي 450 مگابايت فضاي خالي خواهيد داشت. من الان با نصب حدود 500 برنامه و مديريت رخدادها و حذف Bloatware ها در اسپايدر بين 370 تا 450 مگابايت متوسط رم اشغال شده دارم يعني حداقل 500 مگابايت فضاي آزاد رم
اگر گوشي رو روت کنيد تا بتونيد رخدادها رو مديريت و bloatware ها رو حذف کنيد بالاي 450 مگابايت فضاي خالي خواهيد داشت. من الان با نصب حدود 500 برنامه و مديريت رخدادها و حذف Bloatware ها در اسپايدر بين 370 تا 450 مگابايت متوسط رم اشغال شده دارم يعني حداقل 500 مگابايت فضاي آزاد رم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 118 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
این گوشی otg پشتیبانی نمیکنه این درحالیه که 6589 otg استاندارد رو پشتیبانی میکنه آیا میشه بانصب برنامه ویا دستکاری نرم افزاری این قابلیت رو فعال کرد یا مثل بقیه گوشیهای این شرکت باید بی خیال otg شد
میزنم به سلامتیه حرفای دلم ک ب کسی نگفتم/ب سلامتیه اینکه کوه درد بودم ولی دم نزدم
ب سلامتیه تنهایی هام...ولی تنهایی رو دوست نداشتم / ب سلامتیه آرزوهایی که نتونستم لمسشون کنم...
ب سلامتیه تنهایی هام...ولی تنهایی رو دوست نداشتم / ب سلامتیه آرزوهایی که نتونستم لمسشون کنم...

- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 154 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
دوستانی که مدام این گوشی رو با G9 شرکت Gfive مقایسه میکنند و رام های این گوشی رو به اشتباه پیشنهاد میدن ...
این گوشی مدل V6 از سری گوشی های شینزن هست ...
با کمی جستجو حداقل میتونید بیش از 700 شرکت پیدا کنید که نمونه مشابه این گوشی رو تولید کردند ، اما به یاد داشته باشید فقط ظاهر ملاک نیست به طور مثال تاچ ال سی دی G5 با G9 کاملا متفاوت هست همینطور المان ها و ....
به هیچ وجه رام G9 رو نمیتونید بر روی این گوشی نصب کنید...
بنده برای این گوشی قبل از ورودش به بازار کاستوم رام توشتم اما به دلایلی که عنوان کردنش در این مکان مجاز نیست از ارائه اون منصرف شدم البته اسکرین شات ها رو میتونید در صفحه های فبل ببینید ...
موفق و پیروز باشید
این گوشی مدل V6 از سری گوشی های شینزن هست ...
با کمی جستجو حداقل میتونید بیش از 700 شرکت پیدا کنید که نمونه مشابه این گوشی رو تولید کردند ، اما به یاد داشته باشید فقط ظاهر ملاک نیست به طور مثال تاچ ال سی دی G5 با G9 کاملا متفاوت هست همینطور المان ها و ....
به هیچ وجه رام G9 رو نمیتونید بر روی این گوشی نصب کنید...
بنده برای این گوشی قبل از ورودش به بازار کاستوم رام توشتم اما به دلایلی که عنوان کردنش در این مکان مجاز نیست از ارائه اون منصرف شدم البته اسکرین شات ها رو میتونید در صفحه های فبل ببینید ...
موفق و پیروز باشید
...There is no deadlock for grand people
because they believe they'll either find a way or make a way
۩۞۩๑
ِ ، آرزوهای شیرین [External Link Removed for Guests]

-
S.M.Seyednoor
مگه ما بازیچه شمائیم تند تند میگید به دلیل برخی دلایل نمیتونم از همون اولش این کاره نبودی فقط ادعا داری،یه نگاه به آقا مهدی بنداز بدون هیچ گله و ادعایی شده مرکز پشتیبان glx ایشون قبل از حرف عمل میکنن شما چی؟فقظ...
مگه ما بازیچه شمائیم تند تند میگید به دلیل برخی دلایل نمیتونم از همون اولش این کاره نبودی فقط ادعا داری،یه نگاه به آقا مهدی بنداز بدون هیچ گله و ادعایی شده مرکز پشتیبان glx ایشون قبل از حرف عمل میکنن شما چی؟فقظ...
میزنم به سلامتیه حرفای دلم ک ب کسی نگفتم/ب سلامتیه اینکه کوه درد بودم ولی دم نزدم

- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 154 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
milad.z نوشته شده:S.M.Seyednoor
سلام دوست من...
حتی خداوند هم بندش رو تا روز قیامت مورد قضاوت قرار نمیده ، پس چطور ما که بندشیم به همین راحتی با کنار هم قرار دادن چند کلمه شخص رو زیر سوال میبریم...؟
نگاهی به این پست ها بندازید

...
این شاید آخرین پست من در این سایت باشه
دوستان حلال کنید ...
...There is no deadlock for grand people
because they believe they'll either find a way or make a way
۩۞۩๑
ِ ، آرزوهای شیرین [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 100 بار
آقاي سيدنور سلام
از حرف دوستمون ناراحت نشين. خدا تو خيلي از آيات قرآن به پيامبرش آورده که از رفتارها و سخنان مردمش دلسرد و دلگير نشه و فقط رسالتش رو انجام بده و اميد و توکلش به خدا باشه.
شما نيز نبايد ناراحت بشيد.آيا ميدونيد با همين کاراتون چقدر مشکلات دوستان حل ميشه و يا آقا مهدي با اين سايتشون که اينقدر مشکلات رو حل کردن چه باقيات و صالحاتي رو براي خودشون ترتيب دادن. مطمئنا" اين کمک هاي شما و آقا مهدي اثر وضعي خودشو داره هم اين دنيا و هم سراي حساب. به حرف يک دوست،نبايد ناراحت شد.همونطور که آقا مهدي نيز خيلي حرف خوردن و من نيز شاهد بودم و مطالب رو خوندم ولي با ايشون سعه صدر به مطالب پاسخ دادن.
ضمنا يک نکته هم به دوستمون که انتقاد کرده بودن بگم اينکه اولا کمي صبور باشين ثانيا" هميشه اون چيزي که به چشمتون مي بينيد فکر نکنين واقعيته.
ما که از مسائل و درگيري ها و ماجراهاي پشت پرده خبر نداريم چطور انتظار داريم ايشون همه مطرح کنن.
يکي از بازديدکنندگان پرپا قرص اين سايت،خود شرکت GLX هست. واقع بين باشيم.
من عذرخواهي ميکنم و از شما نيز تشکر ميکنم.
از حرف دوستمون ناراحت نشين. خدا تو خيلي از آيات قرآن به پيامبرش آورده که از رفتارها و سخنان مردمش دلسرد و دلگير نشه و فقط رسالتش رو انجام بده و اميد و توکلش به خدا باشه.
شما نيز نبايد ناراحت بشيد.آيا ميدونيد با همين کاراتون چقدر مشکلات دوستان حل ميشه و يا آقا مهدي با اين سايتشون که اينقدر مشکلات رو حل کردن چه باقيات و صالحاتي رو براي خودشون ترتيب دادن. مطمئنا" اين کمک هاي شما و آقا مهدي اثر وضعي خودشو داره هم اين دنيا و هم سراي حساب. به حرف يک دوست،نبايد ناراحت شد.همونطور که آقا مهدي نيز خيلي حرف خوردن و من نيز شاهد بودم و مطالب رو خوندم ولي با ايشون سعه صدر به مطالب پاسخ دادن.
ضمنا يک نکته هم به دوستمون که انتقاد کرده بودن بگم اينکه اولا کمي صبور باشين ثانيا" هميشه اون چيزي که به چشمتون مي بينيد فکر نکنين واقعيته.
ما که از مسائل و درگيري ها و ماجراهاي پشت پرده خبر نداريم چطور انتظار داريم ايشون همه مطرح کنن.
يکي از بازديدکنندگان پرپا قرص اين سايت،خود شرکت GLX هست. واقع بين باشيم.
من عذرخواهي ميکنم و از شما نيز تشکر ميکنم.
-
- سپاسهای ارسالی: 33 بار
- سپاسهای دریافتی: 18 بار
S.M.Seyednoor نوشته شده:milad.z نوشته شده:S.M.Seyednoor
سلام دوست من...
حتی خداوند هم بندش رو تا روز قیامت مورد قضاوت قرار نمیده ، پس چطور ما که بندشیم به همین راحتی با کنار هم قرار دادن چند کلمه شخص رو زیر سوال میبریم...؟
نگاهی به این پست ها بندازید
...
این شاید آخرین پست من در این سایت باشه
دوستان حلال کنید ...
دوست گرامی از نحوه همین چند خط نوشته میشه شخصیت آدمها رو تا تهش رفت ازشما بعیده که بخاطر سخن چنین آدم معلوم الحالی بخواهید علم و دانشی رو که داری به امثال من دریغش کنی شما اگر در چند سال پست نوشتنت فقط بتونی حتی به یک نفر هم کمک کنید رسالت خودت رو انجام دادی میشه با گفتن یک کلمه یک ملت رو رنجوند.احساسات ظریفت ستودنیه اما تو بخاطر ما میمونی وبه کارتم ادامه میدی هرجور هم دوست داری رفتار میکنی بدهکار کسی هم نیستی ضمنا.برا اقا سیدمون یه صلوات بفرستید بلکه دیگران هم کمی حداقل رفتار رو یادبگیرن...یاعلی
-
سلام استاد عزیزم مرسی که بدون کمترین چشم داشتی کمک میفرمایید.گوشیم روته.میشه راهنماییم کنی چه جور فضای رمم رو اونجور که گفتی افزایشش بدم.قبلا هم ممنونتم داداMahdi1944 نوشته شده: ,

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
با استفاده از System tuner و Autostarts ميتونيد اين رخدادها رو مديريت کنيد. اين دو برنامه رو نصب کنيد. در سيستم تيونر قسمت startup برنامههايي که نصب شده و نبايد در استارتاپ چرا بشه رو حذف کنيد (در مورد برنامههاي سيستمي دقت کنيد که چيزي که نميدونيد رو غير فعال نکنيد که ممکنه گوشي بوت نشه)
با استفاده از System tuner و Autostarts ميتونيد اين رخدادها رو مديريت کنيد. اين دو برنامه رو نصب کنيد. در سيستم تيونر قسمت startup برنامههايي که نصب شده و نبايد در استارتاپ چرا بشه رو حذف کنيد (در مورد برنامههاي سيستمي دقت کنيد که چيزي که نميدونيد رو غير فعال نکنيد که ممکنه گوشي بوت نشه)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 91 بار
- سپاسهای دریافتی: 202 بار
آقای Mahdi1944 امیدواریم حداقل شما یه فریمور برای گوشی قرار بدید اگه گوشی دستتون رسید لطفا کلا حافظه داخلیرو بکنید برای نصب نرم افزارو از S.M.Seyednoor هم تشکر میکنیم با اینکه رامشو در اختیار قرار نداد ولی بازم سوالاتی رو جواب دادن و زحمت کشیدن...ولی انصافا حیف شد...

-
S.M.Seyednoor
من همینجا از شما طلب بخشش میکنم دیروز یکی از بدترین روز های عمرم رو تجربه کردم و دست خودم نبود اگه دقت کرده باشین تو اوج عصبانیت ازکلمه(شما)استفاده کردم که خودش یجورایی بیانگر اینه که اون نوع گفتار نه به من میخوره ونه شما کسی هستید که بشه این نوع رفتارو کرد بازم پوزش میخواهم
من همینجا از شما طلب بخشش میکنم دیروز یکی از بدترین روز های عمرم رو تجربه کردم و دست خودم نبود اگه دقت کرده باشین تو اوج عصبانیت ازکلمه(شما)استفاده کردم که خودش یجورایی بیانگر اینه که اون نوع گفتار نه به من میخوره ونه شما کسی هستید که بشه این نوع رفتارو کرد بازم پوزش میخواهم

-
Mahdi1944 نوشته شده: ,
بادرود بی پایان .این حقیر شرمسارم وخجل .خودمم تا این حدود میتونم انجام بدم اما اگه یا کلا در یک پست جدید برا همه دوستان برنامه ها وسرویسهای حجیم اضافی رو که البته اضاف هستن بنویسید یا بهم جایی رو معرفی کنی که برم دقیق نگاه بندازم که چه چبزایی نباید غیر فعال بشه .نظر به این سابقه ام که در گذشته همین کارو کردم توگوشیم البته اس 2 بود تو صفحه بوت موند که موند البته به کمک بکاپ برش گردوندم اما بهرحال از مهمترین پستها خواهد شدو برای شما به روال ماندگاری اثر دانشتون ومانند نوشته های قبلیتون اثر کامل وکارا وماندگاریی خواهد شد برای حداقل برای دوستان جی 5 والبته اگه اشتباه نکنم قابل استفاده 80 درصد به بالا بخاطر تشابهات در این سری رام میتونه باشه .من دلم خوش بود با این تعدادبازی و اپ که نصبیدم فضای رم زیادی دارم الانم سخت ذهنمو مشغول کردی نصب حداقل دویست بازی.....یعنی میشه.قبلا هم ممنونم .خداکنه سید نورم برگرده .طفلی خیلی حساسه .دوستمون هم عذر خواهی کرد ه.بهرحال در پناه اورمزد شاد وخرامان زی