1- کتابی وجود نداره که تالیف باشه نه ترجمه درباره مکمل ها؟
2- لطفا سه سیستم "فسفاژن" , "گلی کولیتیک" و " اکسیدایتو" رو توضیح بدید و بگیدکه کدام یک برای پرورش اندام بیشتر نیازه و چه جوری می تونیم اونو تقویت کنیم؟
سپاس

مدیر انجمن: شوراي نظارت

h1h2h3 نوشته شده:Leonine, جان واقعا ممنون از توضیحاتت.وقتی آدم این کتابهای ترجمه شده رو می خونه گیج میشه و شما خیلی بهتر توضیح می دی.چندتا سوال دیگه هم داشتم اگر لطف کنی جواب بدی ممنون میشم.
1- کتابی وجود نداره که تالیف باشه نه ترجمه درباره مکمل ها؟
2- لطفا سه سیستم "فسفاژن" , "گلی کولیتیک" و " اکسیدایتو" رو توضیح بدید و بگیدکه کدام یک برای پرورش اندام بیشتر نیازه و چه جوری می تونیم اونو تقویت کنیم؟
سپاس![]()
(اينجا هم شد كلاس درس! )

) و شديدا به کمک شما اساتيد نياز دارم! :

سلام وخسته نباشيد و با سپاس فراوان از زحمات شما براي نوشتن مطالب پر بار جهت راهنماي ما جوانان ايراني. من 29 ساله و مجرد مشكلي دارم كه خواستم با شما در ميان بگذارم و نظر شما رو در اين مورد بدانم. حدود 20 ماه پيش كه قدم 180 و وزنم 71كيلو بود و دور كمرم 80سانتي متر ولي پهلو داشتم كه خيلي نرم و اسفنجي بود با اين حال شكم نداشتم ولي اون هم نرم و شل بود و براي اب كردن پهلوهام و سفت كردن و عضلاني كردن شكمم و زيبا كردن هيكلم به باشگاه بدنسازي رفتم و مربي باشگاه چند تا مكمل و چربي سوز و كلي ژريم و تمرين سنگين براي پهلوهام تجويز كردن (.چربي سوز ردز ومكمل بي سي اي اي و كراتين و گلوتامين).در دوره 45 روزه وزنم پايين نيامد ولي بالا تنه ام يه كمي شكل گرفت ولي هيچ تغييري در پهلوهام ايجاد نشد و چون كمي سينه و سر شونم بزرگ شده بود مربي مي گفت كه خيلي تغيير كرده وپهلوهام كوچيك شده و باز دوره دوم يه قرصهاي داد كه اسم نداشتن و بايد شبها مي خوردم و قرص كلين باترول به همراه كراتين و گلوتامين و انيمال كات به من داد اين دوره نيز 45 روزه بود وبا تمرينات سنگين . باز هم آخر دوره بالا تنه بزرگ شد ولي پهلوها اب و كوچيك نشد .بعد يه سري ديانابول و آمينو و آمپول تسترون 8 عدد هفته يك عدد كه در پايان اين دوره نيز پهلوها اب و شكمم سفت نشد.فقط بالا تنه و بازوهام بزرگ شد و وزنم بالا رفت و 76 كيلو شدم.ولي سر شانه هام نسبت به سينه و بازو رشد چنداني نكرد .8 ماه طي شد ولي پهلوها و شكمم هيچ شكل و فرمي نگرفت .مربي گفت كه تنها راه تزريق كلين باترول مايع است ولي اين كار و انجام ندادم ديگه پولي نداشتم كه خرج كنم. بعد از آن 4 ماه هيچ دورهاي نرفتم و فقط كراتين و گلوتامين مصرف كردم به علت تمرينات سگنين در باشگاه و فشار زياد دچار فتق شدم و به ناچار عمل جراحي انجام دادم ونتونستم به تمرين ادامه بدم .الان 8 ماه كه از جراحيم ميگذره وزنم 79 كيلوو دوره كمرم 85 شده و پهلوهام بزرگ و به صورت اسفنجي در اومده و متاسفانه شكم نيز در اوردم و اويزون شده و بالا تنه نيز به طور كل آب رفته و سينه هام يه كم آويزون شده و در اخر مربي را حلي نداشت كه به من بگه چون پول اضافي نداشتم كه به آقا بدم فقط گفت ,چون چربي بدنت زياده و دورها جواب نميده جواب نميده و به كل نا اميد شده بودم . خواهش ميكنم منو راهنمايي كنين از وقتي كه نوشته هاي شما رو ديدم و خواندم اميدوار شدم لطف كنيد جواب بدين و نظر و برنامه پيشنهاديتون را بفر مايين.خواهشن بفرمايي ايا همرا با چربي سوز ميشود از قرصهاي مكمل تسترون استفاده كنم. در ضمن رفتم هيدروكسي كات بگيرم فروشنده گفت اگه هيدروكسي كات بخوري چيزي ازت نمي مونه تو فقط يه كم شكم و پهلو داري اين خيلي لاغرت مي كنه.نظر شما چيه؟متشكرمLeonine نوشته شده:من در به در گشتم تو پست زدن فایل آپلود کنم. خود سایت فضا برای این کار نداره؟!!
حتما جایی دیگه باید آپلود کنم اینجا لینک بدم ؟!