سوال در مورد انتی ویروس

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 396 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

سوال در مورد انتی ویروس

پست توسط edibk »

دوستان سلام خواستم بدونم که نظر شما درباره آنتی ویروس rising چیه ؟ ایا قابل اطمینان هست؟تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: سوال در مورد انتی ویروس

پست توسط Solver »

من اینجا اسمش را شنیدم و یک تحقیقاتی در موردش کردم. به نظرم اوایل راه است و اینکه قابل اعتماد یا خیر؟

دقت کنید، ما در ایران هستیم، کشوری که بدون رعایت قانون کپی رایت هر آنتی ویروسی را به صورت به روز شده در اختیار داریم! در شرافتمندانته ترین شکلکش با قیمتی نزدیک به یک دهم قیمت واقعی یک آنتی ویروس، می توانیم اون را در اختیار داشته باشیم.

حال، با این شرایط باید دقت داشت که ما نباید آنتی ویروسی که علت استقبال ازش، ارزان بودنش است یا مثلا هم قیمت بودن لایسنس شبکه با گونه تک کاربری است را انتخاب کنیم. ما می توانیم بهترین از نظر فنی را داشته باشیم حال هر چه قدر هم که گران باشد ! اما در کشورهای دیگر اینطور نیست و به همین دلیل گاه شاهد استقبال وسیع کاربران از آنتی ویروسی هستیم که البته چندان قوی نیست ... دقت کنید اگر قیمت همه این نرم افزارها مثل هم بود و دردسر کرک کردن یا قیمت های متفاوت در بین نبود، اکثریت چه آنتی ویروسی را انتخاب می کردند؟ ما در ایران این امکانات را داریم و هیچ اگه پلیس نمیاد سراغ شما که چرا کاسپر کرک شده استفاده می کنید یا چرا اوست شما 100 ساله اکتیو شده ! :-)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 60 بار

Re: سوال در مورد انتی ویروس

پست توسط chainsaw »

این انتی ویروس خوبیه...چند ماهی‌ بودِ ازش استفاده می‌کردم

اتفاقا یه بچه شیر هم میاد وسط ویروس میکشه که جالبه

اما اگه نظر از رو تجربه می‌خوای بهت میگم که بری آنتی ویروس شید رو نصب کنی‌...
.
.
.
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”