صفحه 1 از 1
آیا احتمال داره این سایت تعطیل بشه؟؟؟
ارسال شده: دوشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۱, ۶:۲۶ ب.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
با سلام خدمت مالک یا مالکان محترم سایت و مدیران و مسئولان گرامی سایت و همه استادان ارجمند و دوستان عزیز:آیا احتمال داره این سایت برچیده بشه.اگر بله , لطفا حداقل یک ماه فبلش با پیام خصوصی خبر بدین تا از یک سری مطالب کپی بگیریم چون دیگه از دستمون میره.با تشکر
Re: آیا احتمال داره این سایت تعطیل بشه؟؟؟
ارسال شده: دوشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۱, ۶:۳۰ ب.ظ
توسط Mahdi1944
,
عليک سلام
در حالت عادي و برنامه ريزي شده خير! چنين اتفاقي نخواهد افتاد انشاالله

Re: آیا احتمال داره این سایت تعطیل بشه؟؟؟
ارسال شده: سهشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱, ۳:۵۳ ب.ظ
توسط big-man
, ؟
خوب الان کپی بگیرید....
راستی یه سوال....
اگر روزی به هر دلیل آقا مهدی 1944 نتونه به سایت دسترسی پیدا کنه...مثلا اسیر بشه تووو جبهه خدایی نکرده
تکلیف ما چیه؟؟؟؟ کی پول اشتراک رو واریز میکنه و سایت رو میگردونه؟
Re: آیا احتمال داره این سایت تعطیل بشه؟؟؟
ارسال شده: سهشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱, ۴:۰۷ ب.ظ
توسط SORENA
آقا مهدی شما 68سالتونه درسته؟
Re: آیا احتمال داره این سایت تعطیل بشه؟؟؟
ارسال شده: سهشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱, ۴:۴۹ ب.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
big-man نوشته شده:MOHAMMAD_ASEMOONI, ؟خوب الان کپی بگیرید....
سلام .ممنون از پیشنهادتون.حجمش خیلی زیاده و خیلی وقت میبره و بنده هم وقتش رو ندارم .اگر این سایت پابرجا بمونه ,همین جا بهترین جا هست برای نگهداری اون مطالب و رجوع در موقع نیاز .اما اگر قرار شد تعطیل بشه اونوقت دیگه چاره ای نیست جز اینکه چند روز وقت بذاریم و از مطالب مورد نظرمون تا جائی که میتونیم کپی بگیریم.
Re: آیا احتمال داره این سایت تعطیل بشه؟؟؟
ارسال شده: سهشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱, ۵:۴۷ ب.ظ
توسط Solver
سایت تعطیل نخواهد شد.
دوستا خواهشاً رعایت کنند، شاید به عنوان یک کاربر وقتی از تعطیل شدن یک سایت حرف زده شود راحت باشد، اما هر وب سایت از جمله سنترال جدا از تعاریف سنبلیکی مانند خانه مجازی و ... که گاه برایش به کار برده می شود، از نگاه طراح، مدیر و کلا گردانندگانش یک محصول و به نوعی حاصل زحمات و رسیدگی هایشان می باشد. اینطور در مورد از بین رفتنش بحث کردن اصلا شایسته نیست.
در مورد اطلاعات، وب سایت هایی هستند که برای شما این امکان را فراهم می کنند که بتونید از مطالب موجود در اینترنت یک نسخه کپی پشتیبان داشته باشید که اگر اون صفحات وب از بین رفت شما ازشون رونوشت هایی داشته باشید. حتی برخی از این سایت ها به صورت خودکار مطالب جدید یک سایت را مثلا از RSS اون سایت برای شما ذخیره می کنند.
Re: آیا احتمال داره این سایت تعطیل بشه؟؟؟
ارسال شده: سهشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱, ۶:۴۷ ب.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
M.Abooali نوشته شده:سایت تعطیل نخواهد شد.دوستا خواهشاً رعایت کنند، شاید به عنوان یک کاربر وقتی از تعطیل شدن یک سایت حرف زده شود راحت باشد، اما هر وب سایت از جمله سنترال جدا از تعاریف سنبلیکی مانند خانه مجازی و ... که گاه برایش به کار برده می شود، از نگاه طراح، مدیر و کلا گردانندگانش یک محصول و به نوعی حاصل زحمات و رسیدگی هایشان می باشد. اینطور در مورد از بین رفتنش بحث کردن اصلا شایسته نیست.در مورد اطلاعات، وب سایت هایی هستند که برای شما این امکان را فراهم می کنند که بتونید از مطالب موجود در اینترنت یک نسخه کپی پشتیبان داشته باشید که اگر اون صفحات وب از بین رفت شما ازشون رونوشت هایی داشته باشید. حتی برخی از این سایت ها به صورت خودکار مطالب جدید یک سایت را مثلا از RSS اون سایت برای شما ذخیره می کنند.
سلام .
علت درج این تاپیک این بود که بنده حدودِ 15 ساله تو نت هستم و خدا میدونه عضو چند سایت شدم که بعدا یهو غیبشون زد و کلی مطالب بین کاربران رد و بدل شده بود در انجمن اون سایتها و همه از بین رفت .
گفتم این سوال رو بپرسم اینجا تا اگر خدای نکرده اینجا هم یه وقت بسته شد حداقل از قبلش خبر دار بشیم و مطالب مهم رو کپی کنیم .
اگر آدرس یکی دوتا از این سایتها رو بدین ممنون میشم .
Re: آیا احتمال داره این سایت تعطیل بشه؟؟؟
ارسال شده: چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۱, ۱۲:۵۸ ق.ظ
توسط big-man
SORENA,
ایشان عدد 1944 را به خاطرسال تولید یه قطعه ی کامپیوتری بود فک کنم.. یه چیزی مربوط به کامپیوتر بود که تووو اون سال اختراع شد.....
تووو قسمت صندلی داغ توضیح دادن