صفحه 1 از 3

رونمایی از نسل جدید تانک‌های «ذوالفقار»در پنجمین روز دهه فجر

ارسال شده: شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۱, ۷:۵۱ ب.ظ
توسط victory67
در پنجمین روز دهه فجر صورت می‌گیرد
رونمایی از نسل جدید تانک‌های «ذوالفقار» و «صمصام»
خبرگزاری فارس: همزمان با پنجمین روز از دهه فجر با حضور امیر احمدرضا پوردستان نسل جدید تانک‌های ارتقا یافته ذوالفقار و صمصام رونمایی می‌شود.


تصویر

به گزارش [External Link Removed for Guests][/URL]، همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر در سی و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، مراسم رونمایی از آخرین محصول و دستاوردهای جدید نیروی زمینی ارتش (تانک ذوالفقار و صمصام ارتقا یافته) با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش و جمعی از فرماندهان و مسئولین عالیرتبه نیروهای مسلح روز دوشنبه 16 بهمن در محل سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش برگزار خواهد شد.
این دستاوردها توسط مهندسین توانمند سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش بهنیه سازی شده است.
انتهای پیام/

رونمایی از نمونه ارتقا یافته تانک های ذوالفقار و صمصام

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱, ۱۲:۰۵ ب.ظ
توسط میهن پرست
به گزارش خبرنگار دفاعی [External Link Removed for Guests] امیر احمد رضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش صبح امروز در مراسم رونمایی از دو تانک جدید ذوالفقار و صم صام، یکی از مباحث مهم در نبردهای زمینی را توجه به ادوات زرهی عنوان کرد و گفت: بهره مندی از تانک‌های مدرن و مجهز می‌تواند در ارتقا یگان‌های نیروی زمینی موثر باشد.

وی ادامه داد: در سالهای اخیر و بعد از حوادث 11 سپتامبر با مبحث نبرد در فضای ناهم تراز روبرو شدیم که در ان یک کشور با فناوری‌های بالا با کشوری دیگر با فناوری‌های کمتر وارد جنگ می‌شود.
فرمانده نیروی زمینی خاطر نشان کرد: در همان ابتدا با احصاء توانمندی‌های دشمن معلوم شد که ما باید در این فضا بیشتر دفاع کننده باشیم برای همین بود که موضوع پدافند در سطوح مختلف مطرح شد.
پور دستان با بیان اینکه ما در کاربرد ادبات زرهی نیز تجدید نظر کردیم گفت: پس از چند هزار ساعت نفر کار آیین نامه‌ی گردان تانک در رزم ناهم تراز تدوین شد، رزمایش‌های مختلف صورت گرفت و امروز تانک ذوالفقار نمادی از ولایت مداری و تعهد نیروی زمینی ارتش در اجرای تدابیر رهبر انقلاب است که فرمودند که نیروی زمینی باید تانک تولید کند.
پور دستان با بیان اینکه امروز سامانه‌های مدرن از جمله سیستم کنترل آتش بر روی تانک ذوالفقار نسبت شده گفت: این سیستم بر روی تانک مدرن m60 نیز نصب شده است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان گفت: تانک ذوالفقار پس از اینکه در حوزه‌های مختلف ارتقا پیدا کرد امروز در مقایسه با تانک t72 در برخی مولفه‌ها از این تانک پیشی گرفته است.

Re: رونمایی از نمونه ارتقا یافته تانک های ذوالفقار و صمصام

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱, ۱۲:۳۶ ب.ظ
توسط mahdi42
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنی، نمونه های ارتقاء یافته تانک ذوالفقار و صمصام صبح امروز با حضور امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر محمدی‌فر مشاور فرماندهی کل قوا و فرمانده سابق نیروی زمینی ارتش و دیگر فرماندهان و مسئولان عالیرتبه نیروهای مسلح در محل سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش رونمایی شد.
مدل پیشرفته و بهینه شده تانک ذوالفقار به امکانات مختلفی از جمله کنترل آتش پیشرفته، قابلیت شلیک در حال حرکت و متحرک و سه قطعه تیربار، کاهش خدمه تانک به 3 نفر مجهز شده که این فناوری به دست آمده در مورد تانک ذوالفقار در دیگر تسلیحات زرهی نیز امکان استفاده شدن دارد.
پبشتر امیر پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنی، با اشاره به ویژگی‌های نمونه به روز شده تانک ذوالفقار گفته بود: ما روی تانک ذوالفقار کار زیادی انجام داده‌‌ایم و اخیرا سیستم کنترل آتش آن که سیستمی به نام "EFCS3" بود را بهینه کرده و روی تانک پیاده کرده ایم.
وی از رونمایی نمونه به روز شده این تانک در آینده‌ای نزدیک خبر داده بود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش این راهم اضافه کرده بود که نمونه این تانک به روز شده در مقایسه با پیشرفته‌ترین تانک‌های شرقی به مراتب از قابلیت‌های بیشتری برخوردار است.
به گفته امیر پوردستان این تانک با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح به تولید انبوه رسیده و در اختیار یگان‌های نیروی زمینی قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری تسنی ،این دستاوردها توسط مهندسین توانمند سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش بهینه سازی شده است.

[External Link Removed for Guests]



منظورش از پیشرفته ترین تانک شرقی تی72 هست دوستان

Re: رونمایی از نمونه ارتقا یافته تانک های ذوالفقار و صمصام

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱, ۱۲:۳۸ ب.ظ
توسط mahdi42
بااین نظر موافقم که:


یکی از مهمترین ویژگی های ذوالفقار که از اول تا حالا دارن روش مانور می دهند همین زره ساندویچی ( چند لایه ) هست ....

البته اگه ذوالفقار حتی از نظر زره و سیستم های کنترلی و سیستم کنترل آتش هم از تی 72 برتر باشه خودش یک پیشرفت عالی هست ...

شما باید تانک های ما رو با پاکستان و امثالهم مقایسه کنید نه با آلمان و لئوپارد .....


تصویر

Re: رونمایی از نمونه ارتقا یافته تانک های ذوالفقار و صمصام

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱, ۱۲:۴۴ ب.ظ
توسط mahdi42
تانک سبلان فرودین 93 می آید
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت:‌ تانک جدید و بهینه شده سبلان تا یک سال آینده در فروردین 93 رونمایی خواهد شد.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در حاشیه مراسم رونمایی از دو تانک جدید ذوالفقار و صمصام با حضور در جمع خبرنگاران گفت: نیروی زمینی به منظور ورود قدرتمند در عرصه نبردهای ناهمتراز اقدامات بسیار خوبی انجام داده که امروز بخشی از این اقدامات به نمایش درآمد.

وی خاطرنشان کرد: تانک ذوالفقار با نصب سامانه‌های جدید به عنوان عنصر اصلی در میدان نبرد محسوب می‌شود که این قابلیت را دارد تا در شرایط حرکت نیز به سمت اهداف شلیک کند که این یک قابلیت خوب است.

پوردستان افزود: در تانک صمصام نیست ارتقاء سامانه‌ها صورت گرفته که از جمله آن بهینه سازی سامانه‌های جنگ الکترونیک است.

فرمانده نیروی زمینی همچنین ضمن رونمایی از برجک جدید تانک M47 که به دست سازمان جهاد خودکفایی نیروی زمینی ساخته شده گفت: این تانک با نصب این برجک با نام جدید سبلان در آینده نزدیک رونمایی خواهد شد که زمان آن فروردین‌ماه سال 93 است.

پوردستان همچنین با بیان اینکه ما اقدامات دشمن را کاملاً رصد می‌کنیم گفت: هیچکس جرأت تجاوز به مرزهای زمینی ما را ندارد مگر آنکه در زیر شنی تانک‌های ما له شود.

[External Link Removed for Guests]



از این قسمت خوشم اومد: پوردستان همچنین با بیان اینکه ما اقدامات دشمن را کاملاً رصد می‌کنیم گفت: هیچکس جرأت تجاوز به مرزهای زمینی ما را ندارد مگر آنکه در زیر شنی تانک‌های ما له شود.

Re: رونمایی از نمونه ارتقا یافته تانک های ذوالفقار و صمصام

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱, ۱۲:۵۱ ب.ظ
توسط میهن پرست
ذوالفقار رو به یه جای خوب برسونن سبلان بماند.تصویری منتشر نشده

Re: رونمایی از نسل جدید تانک‌های «ذوالفقار»در پنجمین روز دهه

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱, ۱:۲۱ ب.ظ
توسط !MOS
کووووووووووووووو پپپپپپپپپپپپپَپََََََََََََََََََ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

همه چی افتضاح!...یه فیلمی یه عکسی :lol:

Re: رونمایی از نسل جدید تانک‌های «ذوالفقار»در پنجمین روز دهه

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱, ۱:۴۷ ب.ظ
توسط Shahryar
 تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر


 

Re: رونمایی از نسل جدید تانک‌های «ذوالفقار»در پنجمین روز دهه

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱, ۲:۲۷ ب.ظ
توسط m-sajedy
تبریک می گم

اخبار ساعت 14 ذوالفقار 3 رو نشون داد
توپش بالا و پایین می شد و خود تانک حرکت می کرد (در حال دور زدن)
خدا رو شکر ادعای بسیاری مبنی بر ماکت بودن ذوالفقار 3 همین جا رد شد

Re: رونمایی از نسل جدید تانک‌های «ذوالفقار»در پنجمین روز دهه

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱, ۲:۴۷ ب.ظ
توسط Shahryar
 تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
 

Re: رونمایی از نسل جدید تانک‌های «ذوالفقار»در پنجمین روز دهه

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱, ۳:۰۰ ب.ظ
توسط Shahryar
 تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر


 

Re: رونمایی از نسل جدید تانک‌های «ذوالفقار»در پنجمین روز دهه

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱, ۳:۱۶ ب.ظ
توسط sohraba
سلام همین الان شبکه 6 لحظه شلیک ذوالفقار رو نشون داد هم درحال حرکت هم ثابت دوبار درحال حرکت که یکی شلیک درجهت طولی ودیگری درجهت عرضی بود که تو یکی یه سیبل پارچه ای بود تو یکی یه صفحه فلزی درثابت هم یه سیبل پارچه ای انصافا درتمام موارد هدف رو دقیق زدتوپارچهای که قشنگ به قسمت سیاه پارچه خورد