صفحه 1 از 2

نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ایران

ارسال شده: چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۱, ۵:۴۰ ب.ظ
توسط jhan2010
یکی از نمایندگان پارلمان عراق از دولت این کشور خواست موضوع جنگنده های عراقی موجود در ایران را بررسی کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه عراقی المستقبل، احمد عبدالله الجبوری عضو فراکسیون پارلمانی "وطنیون" از دولت بغداد خواست پرونده سرنوشت هواپیماهای عراقی موجود در ایران از جمله "جنگنده سوخوی 22" را باز کند.

به گفته این نماینده، این موضوع هم اکنون و با توجه به انتشار خبرهایی درباره اقدام ایران در انتقال شماری از این جنگنده های عراقی به سوریه، از اهمیت بیشتری است.

الجبوری افزود: دولت عراق باید درباره جنگنده های عراقی موجود در ایران، موضع گیری شفاف و سریع داشته باشد. ما خواستار باز شدن پرونده این هواپیماها هستیم زیرا این هواپیماها به صورت امانت در اختیار ایران قرار داده شدند و باید به ملت عراق بازپس داده شوند.

وی تاکید کرد: باید تحقیقی درباره پرونده هواپیماهای سوخوی 22 باز شود و دولت ایران هم باید توجیهات خود را درباره اینکه چرا هواپیماهای عراقی را پس نمی دهد؛ ارائه کند.

شماری از روزنامه های عراقی از جمله روزنامه الزمان به تازگی به نقل از منابع آگاه مدعی شده بود ایران تعدادی از جنگنده های عراقی در اختیار خود را به دولت سوریه هدیه داده است.

این جنگنده ها در هنگام حمله آمریکا به عراق برای بیرون راندن ارتش این کشور از کویت در سال 1991، برای درامان ماندن در فرودگاه های مرزی ایران فرود آمده بودند.

این هواپیماهای جنگی، ترابری و مسافربری غیرنظامی توسط دولت صدام برای سالم ماندن آنها از حملات آمریکا، به ایران فرستاده شدند.

براساس گزارش روزنامه الزمان عراق، هیاتی از مقامات ارشد نیروی هوایی سوریه با ایران آمده و از 32 فروند جنگنده سوخوی 22 بازدید کرده اند.

با اهدای شماری از جنگنده های سوخوی 22 عراقی از ایران به سوریه، نیروی هوایی سوریه از تعدادی از این جنگنده ها در عملیات های هوایی استفاده خواهد کرد و از تعدادی دیگر نیز برای تامین قطعات جنگنده هایش بهره برداری می کند.


لينک خبر : [External Link Removed for Guests]

Re: نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ای

ارسال شده: چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۱, ۵:۴۳ ب.ظ
توسط jhan2010
فکر میکنم یه چیزی هم بهشون بدهکار شدیم غرامت جنگ را هنوز ندادند حالا جنگنده های زاقارتشون می خواهند رو هم خوب چیزیه !!!

Re: نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ای

ارسال شده: چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۱, ۶:۲۰ ب.ظ
توسط onbekende
jhan2010 نوشته شده:یکی از نمایندگان پارلمان عراق از دولت این کشور خواست موضوع جنگنده های عراقی موجود در ایران را بررسی کند.


سلام.

70000000 ایرانی از دولت این کشور خواستند تا موضوع غرامت جنگی ایران که در عراق صرف خوش و بش صدام شد را بررسی کنند !

عجب رویی دارن اینا !


فردا پس فردا میگن اول شما حمله کردید بعد ازمون غرامت جنگی هم میخوان !

عجــــــب...تصویر

Re: نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ای

ارسال شده: چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۱, ۶:۵۴ ب.ظ
توسط m-sajedy
سوخوی های 20 و 22( فتیر ) دارن تو همدان خاک می خورند (شیلتر های بالایی پایگاه سوم) حتما" به درد جنگ های امروزی هم می خورن ، بدید بهشون برن این میراث گران بهای صدام رو تصویر.

Re: نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ای

ارسال شده: چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۱, ۷:۵۲ ب.ظ
توسط jhan2010
دریافت خسارت از عراق بابت جنگ تحمیلی موضوعی است که فراموشی رفته و سوالهای بی جوابی زیادی که در این سالها پرسیده شده هنوز در حالی ابهام مانده است چند وقت پیش کمیته غرامت ها وابسته به سازمان ملل متحد در بیانیه ای اعلام کردکه یک مرحله دیگر از غرامت های جنگی ناشی از تجاوز عراق به خاک کویت را به ارزش یک میلیارد و 60 میلیون دلار به این کشور پرداخت کرد. پرداخت غرامت جنگی به کویت از سال 1994 آغاز شد و این کشور تاکنون33 میلیارد و 300 میلیون دلار غرامت جنگی دریافت کرده و حدود 19 میلیارد دلار نیز باقی مانده است. عراق هم اکنون پنج درصد درآمد نفت خود را به عنوان غرامت تجاوز اشغال کویت به صندوق ویژه غرامت های سازمان ملل متحد پرداخت می کند ولی ما پس از این همه سال راکد مانده حال مسولین ما غرامت ایران را چرا پیگری نمی کنند خدا داند وشاید این عمل باعث شده عراقی ها با وقاحت خاص پیگیر ابوقراضه های امانتی شان می شوند

Re: نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ای

ارسال شده: چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۱, ۹:۴۲ ب.ظ
توسط Present
تا اونجایی که من از استاد دفاع مقدسمون شنیدم یک کلاهی که تو قرارداد صلح ایران عراق در سال 67 اومده اینه که باید غرامت جنگی توسط سازمان ملل و یک قسمت خاصیش که مربوط به این کاره پرداخت بشه در حالی که برای کویت ذکر شده که باید عراق پرداخت کنه و از اونجایی که همیشه شورای امنیت و سازمان ملل با ایرانی ها بد هستند اون همیشه می گند ما بودجه برای این کار نداریم و از این جور بهانه های بنی اسراییلیشون .

Re: نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ای

ارسال شده: پنج‌شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۱, ۱۲:۲۶ ق.ظ
توسط KH.I.A.2500
با سلام؛

دوست عزیز، غرامت را سازمان ملل از بودجه خودش نمی دهد!
دادگاهی تشکیل می شود، دو طرف ادعاهای خود را مطرح می کنند، تمام زوایای پرونده به دقت رسیدگی می شوند، شاید چندین سال برو و بیا داشته باشد. در نهایت طرفی که محکوم می شود مجبور به پرداخت خسارت ها می شود و این خسارت ها را زیر نظر دادگاه مربوطه و سازمان ملل پرداخت می کند.
نکته مثبتش این جاست که سازمان ملل عراق را مقصر اصلی و آغاز گر جنگ معرفی کرد و بر این اساس این کشور ملزم به پرداخت غرامت به ایران است. طبیعتاً عراقی ها هم در سازمان ملل تلاش هایی خواهند کرد تا از زیر بار پرداخت غرامت شانه خالی کنند.

ما اگر تا امروز پرونده تشکیل نداده باشیم، کارمان در آینده ممکن است خیلی سخت شود و مسائلی پیش آید که گرفتن غرامت را با مشکل مواجه کند. مثلاً اگر عراق تجزیه شود ممکن است برای ما مشکل ایجاد کند. در تنظیم قراردادها، توافقنامه ها و شکایت ها، اگر یک واژه پس و پیش بشود و یا یک جمله مبهم باشد، مشکل بزرگی ایجاد خواهد کرد. ما باید هرچه زودتر این پرونده را به جریان بیندازیم و پیگیری کنیم در غیر این صورت خیانت بزرگی به ملت ایران شده است.

Re: نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ای

ارسال شده: پنج‌شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۱, ۱۲:۴۶ ق.ظ
توسط mj_piremard
با سلام
ای بابا چرا شما این قدر کم صبرید بزارید غرامت جنگ جهانی دوم رو بگیریم بعدها اگه وقت بود از کشور دوست و برادر عراق هم غرامت میگیریم. ::ns

Re: نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ای

ارسال شده: پنج‌شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۱, ۱۲:۱۱ ب.ظ
توسط shadro
حاجی جونه هرچی مرده از این جوکایه بی مزه تعریف نکیند ما که مردیم از خنده!!!!یعنی چی دنبال سوخو22 هستن؟؟؟بابا اون گربه ها و کبوترها و کلاغایی که تو موتوره این هواپیماها لونه کردن رو چرا میخاین آواره کنید؟؟گناه دارن بخدا!!!!!!

Re: نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ای

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۱, ۵:۲۷ ب.ظ
توسط jhan2010
این هم از باجه هایی است که به کشورهای عربی میدهیم شاید در فکر مسئولان ما با این کار روابط ما با عراق بهم خواهد خورد

Re: نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ای

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۱, ۷:۱۱ ب.ظ
توسط esijoon
jhan2010 نوشته شده:این هم از باجه هایی است که به کشورهای عربی میدهیم شاید در فکر مسئولان ما با این کار روابط ما با عراق بهم خواهد خورد


داداش خودت بریدی..خودت دوختی...پرو هم کردی...داری میکنی تنمون؟؟؟؟

مگه بهشون پس دادن که اینو میگی؟؟؟

Re: نماینده عراق:خواستار تحقیق درباره جنگنده های عراقی در ای

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۱, ۷:۳۴ ب.ظ
توسط jhan2010
داداشم شما منظور بنده را نگرفتی منظور من به جنگنده ها نبود به نگرفتن غرامتی است که حق ماست