صفحه 1 از 1

آغاز رزمایش نزاجا از روز شنبه

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۱, ۶:۳۲ ب.ظ
توسط hani1459
[BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]فرمانده نیروی زمینی ارتش اعلام کرد: رزمایش خاتم‌الانبیاء‌از روز شنبه در منطقه خوزستان آغاز می‌شود.[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE] به گزارش مشرق به نقل از فارس، امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه مراسم کاشت نهال در این نیرو در جمع خبرنگاران گفت: تا پایان سال 2 رزمایش توسط نیروی زمینی ارتش برگزار می‌شود.

وی افزود: رزمایش خاتم‌الانبیاء از روز شنبه در جنوب غرب کشور و در منطقه خوزستان برگزار می‌شود.

پوردستان تاکید کرد: این رزمایش 3 روزه تمرین نوع 2 برای تقویت ستاد و فرماندهی در صحنه عملیات است.

وی افزود: تمامی یگان‌های مستقر در جنوب غرب کشور از جمله یگان‌های مکانیزه، زرهی و توپخانه در این رزمایش شرکت دارند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش همچنین اعلام کرد: رزمایش موشکی نیروی زمینی نیز پس از تصویب ستاد کل و هماهنگی با سازمان‌های هواپیمایی کشور تا پایان سال در مرکز کشور برگزار می‌شود.

پودرستان در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: نیروی زمینی ارتش امروز و با روز درختکاری به یاد 46 هزار شهید این نیرو، 46 هزار نهال در پادگان‌ها می‌کارد.

وی ادامه داد: با نیروی زمینی ارتش توجه ویژه‌ای به فضاها سبز شده و در پادگان‌های جدیدی که می‌سازیم از جمله در شهرهای تبریز، مشهد، اهواز و بیرجند یکی از تدابیری که به فرماندهان این پادگان‌ها ابلاغ شده این است که باید از ابتدای ساخت این پادگان به ایجاد فضای سبز توجه داشته باشند.
مشرق