صفحه 1 از 1

مسیحیت پس از عروج مسیح(ع)

ارسال شده: شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱, ۱۱:۱۳ ب.ظ
توسط SHAHABESAGEB
 بسم الله الرحمن الرحیم 


 «مسیحیت» پس از عروج مسیح(ع)-بر گرفته از <<نگاهی به مسیحیت و پاسخ به شبهات>>علی اصغر رضوانی ( با تلخیص و اندکی تغییر) 
  از انحراف شریعت حضرت موسی(ع) و تحریفتورات توسط کاهنان بنی اسرائیل، خداوند حضرت عیسی(ع) را در میان بنیاسرائیل به رسالت برانگیخت، اما کاهنان یهود که منافع مادی خود را در خطرمی دیدند، علیرغم مشاهدۀ تمامی معجزات آن حضرت، از پذیرش دعوت وی سر باززده* و به آزار او و پیروانش پرداختند و سرانجام نیز با توطئۀ خویش حکومتروم را به قتل آن حضرت تحریک کردند، اما خداوند عیسی(ع) را به نزد خویشبرد و رومیان، یهودا را که از نزدیکان عیسی(ع) بود که با خیانت به آنحضرت، مکان او را به اطلاع کاهنان رسانیده بود به جای آن حضرت دستگیر کردهو به صلیب کشیدند، چرا که وی به معجزۀ الهی، به شکل عیسی(ع) درآمده بود. 
 *یهود اعتقاد دارند که مسیح هنوز ظهور ننموده است- خارج از منبع. 
  10 سال پس از صعود حضرت مسیح(ع)،یکی از متعصّبان یهود به نام «پولس» که در قتل و شکنجۀ مسیحیان اولیه دستداشت به مسیحیت گروید. وی شریعت و تعالیم مسیح(ع) را با داخل کردن افکارفلسفی خود دگرگون ساخت. او به مناطق فلسطین، سوریه، لبنان، ترکیه، یونان،قبرس، روم و اسپانیا سفر کرد و افکار خود را میان مردم آن دیار منتشر ساخت.[External Link Removed for Guests]پولسطراح عقیدة الوهیّت مسیح و مجموع عقایدی است که منجر به غلوّ در دینمسیحیّت شد. مایکل هارت در کتاب المائه می نویسد: «تأسیس مسیحیّت به کوششپولس باز می گردد؛ زیرا مسیح گر چه پایه های اخلاقی و روحی و سلوک انسانیمسیحیّت را محکم ساخت، ولی پولس در حقیقت مخترع و مؤسّس مبادی لاهوت بود واو بود که الوهیت مسیح را بر دین اضافه نمود». 
  همچنین مسئول جمیع بدعتهایی است کهدر عبادتهای مسیحیّت پدید آمده است. او در نامة خود به اهل «قرنثیه» نیزوصیّت به تسبیح و موزیک روحانی و نی و ترتیل ها می کند.[External Link Removed for Guests]و نیز در همان رساله اشاره به تعطیل سنّت ختان داشته است.[External Link Removed for Guests]ازآن روی که پولس در زمان حضرت مسیح(ع) به وی ایمان نیاورده بود و باحواریون(به ویژه برنابا) نیز اختلافات شدیدی داشت، در نامه ای به غلاطیاندر مورد منبع اطلاع خود از انجیل چنین می نویسد: «ای برادران، می خواهمبدانید انجیلی را که من به شما دادم ساخته و پرداختة دست انسان نیست. منآن را از کسی نگرفتم و کسی هم آن را به من نیاموخت، بلکه عیسی مسیح بهوسیلة الهام آن را بر من آشکار ساخت».[External Link Removed for Guests] 
  چند پولس برخی از مسیحیان را به پذیرشالوهیت حضرت مسیح(ع) فرا خواند، ولی از آن روی که وی تنها مبلّغ آئین مسیحنبود و حواریون عیسی(ع) همچون پطرس و برنابا و یعقوب و اندریاس و فیلپوس ودیگران نیز مردم را به انجیل دعوت می کردند، عقیدة تثلیث* در قرن اولمیلاد رواج نیافت، و به قول ولتر در کتاب فرهنگ فلسفی، عیسویان تا سه قرنبعد از مسیح نیز به الوهیت او ایمان کامل نداشتند. این عقیده به تدریجحاصل شد و این بنای عجیب به تقلید از مشرکین که موجودات فانی را ستایش میکردند بر پا گشت. امپراتور قسطنطین بیشترین تأثیر را در یاری رسانیدن بهپولس و تثبیت عقیدة او با الوهیت مسیح داشته است. قسطنطین کسی بود که درطول حیاتش مشرک بوده و تنها در بستر مرگ غسل تعمید داده شد.[External Link Removed for Guests] 
  روم پس از سیصد سال مبارزه بامسیحیان مؤمن و قتل و آزار ایشان و عدم توفیق در شکست مسیحیت، استراتژیخود را تغییر داده و برای ایمنی از خطر این آئین الهی، به ظاهر آن راپذیرفت، اما از درون، با نشر تعالیم پولس و اعقاب وی، شروع به تخریب آننمود. پولس در نامه های خود می نویسد که برای پذیرش دعوتش از سوی مردممناطق گوناگون، عقایدش را ابتدا با عقاید ایشان منطبق کرده و سپس ارائه میکرده است. وی برای جذب رومیان که سه خدا را می پرستیدند، عقیدۀ «تثلیث» راابداع نمود. جالب است که خدایان روم نیز به صلیب کشیده شده بودند تاگناهان مردم آمرزیده شود، و روز سوم نیز زنده شدند. روز 25 دسامبر(روزی کهادعا می شود روز ولادت مسیح است) و روز «یکشنبه» (روز خورشید) نیز روزهایمقدس خدایان روم باستان بوده است. دولت روم، مسیحیتِ ابداعیِ پولس را مذهبرسمی کشور قرار داد و مسیحیان حقیقی را که با آن مخالفت می کردند در قفسشیرهای گرسنه می افکند.در سال 325 میلادی در شورای Nicaea رأی داده شد کهعیسی(ع) خدا باشد. چنین فاجعه ای پیش از آن برای شریعت موسی(ع) و پس ازمسیحیت، برای اسلام نیز رخ داد، اما با این تفاوت که قرآن بر خلاف انجیل،از تحریف حفظ گشته و اسلام نیز در کانال تشیّع، با ولایت دوازده وصیّ خاتمپیامبران(ص)به حیات خویش در جامعۀ بشری ادامه داد-خارج از منبع. 
 *تثلیت اساسی ترین آموزه مسیحیت منحرفاست که به اعتراف خودشان بسیار مبهم می باشد. تثلیث یک تناقض آشکار است کهمسیحیان اندیشمند امروزی نیز بدان معترف اند اما برخی از کشیشان به خاطرمنافعشان، تناقضات را نادیده می گیرند. 
  پولس موجب شد که ارزش و اهمیّتِعمل در میان مسیحیان رو به کاهش نهد. روشن است که هنگامی که عمل اعتبارخود را از دست بدهد، بی بند و باری و لاابالیگری جای آن را می گیرد. بنابراین پولس را باید تا اندازه ای مسئول فسادی دانست که امروز در جهانمسیحیّت رواج دارد. در روایات اسلامی نیز پولس مورد مذمتِ شدید قرار گرفتهو از جمله کسانی معرفی شده که باعث تحریف در دین مسیحیّت شده است. درروایتی از امام کاظم(ع) آمده است:«در یکی از بدترین مکانهای جهنم کهسَقَر نام دارد، نام پنج تن از اُمم سابق ذکر شده است؛ این پنج تن عبارتنداز: قابیل، نمرود، فرعون، یهود(که قوم بنی اسرائیل را منحرف ساخته و ازدین خارج کرد) و پولس که نصرانیت را با بدعتهای خود به وضعیت کنونی درآورد».[External Link Removed for Guests]امام صادق(ع) می فرماید:«رسولانالهی در زمان خود و پس از خود مبتلا به شیاطینی بوده اند که آنان را آزردهو مردم را پس از آنان گمراه کرده اند؛ دو شیطانی که نسبت به عیسی(ع) چنینکرده اند؛ پولس و مریسا *بوده اند».[External Link Removed for Guests] 
 *پولس و مریسا دو نفوذی یهود به درون دین مسیح(ع) برای به فساد كشيدن و نابودی آن بودند. 
 «بگو: ای اهل کتاب، به ناحق در دینخویش غلوّ مکنید؛ و از هواهای آن مردمی که از پیش گمراه شده بودند وبسیاری را نیز گمراه کردند و خود از راه راست منحرف گشتند، پیروی مکنید».[External Link Removed for Guests] 


منبع:
[External Link Removed for Guests]

با عرض پوزش برای خوندن منابع به سایت فوق مراجعه کنید,لینک ها درست کار نمیکنن!