صفحه 1 از 1

ایمیل هاستینگ

ارسال شده: دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۲, ۳:۰۹ ب.ظ
توسط pedmehr
سلام دوستان

آیا کسی پیشنهادی در رابطه با شرکت و هاست خوب برای هاستینگ ایمیل داره ؟

شرکت های ایرانی آیا اعتبار کافی دارند ؟ اگر کسی بهترین رو بین ایرانی ها معرفی کنه ممنون میشم

Re: ایمیل هاستینگ

ارسال شده: دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۲, ۳:۱۵ ب.ظ
توسط Kashaneh
pedmehr نوشته شده:سلام دوستان

آیا کسی پیشنهادی در رابطه با شرکت و هاست خوب برای هاستینگ ایمیل داره ؟

شرکت های ایرانی آیا اعتبار کافی دارند ؟ اگر کسی بهترین رو بین ایرانی ها معرفی کنه ممنون میشم


سلام دوست عزیز

شرکت های زیادی هستن تو ایران به عنوان مثال
میهن هاست / هاست نتورک / روبینا سرور / مروا هاست / ..........

اینا جزء بهترین هستن تفاوت اینا بیشتر سر قیمت هست و اگر نه پشتیبانی هر 4 شرکت معرفی شده عالی هست .

Re: ایمیل هاستینگ

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۴۴ ق.ظ
توسط Solver
سلام جناب   ,

منظور شما را درست متوجه نشدم،

آیا منظور شما سرویس دهندگان ایمیل فارسی است، یا اینکه قصد دارید بر روی دامنه شخصی خود سرویس ایمیل راه اندازی نمائید و دنبال سرویس دهنده هاستینگ هستید؟

Re: ایمیل هاستینگ

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۲, ۳:۲۳ ب.ظ
توسط pedmehr
مرسی ار پاسخ , ببینید ما دامین رو داریم و هاستی هم برای گرداندن وبسایت بهش متصل داریم

اولا میخواستم ببینم آیا میشه هاست جدیدی رو به این دامین متصل کرد برای استفاده ی ایمیل اختصاصی و هاست قبلی رو هم در کنارش برای گرداندن سایت داشت ( استفاده از دو هاست) ؟ چون هاست قبلی فضای کافی برای ایجاد تعداد زیاد کاربر و ایمیل آدرس نداره.

دوما چه شرکتی برای هاست ایمیل اختصاصی خوبه ؟ مطلوب ما این هست که هم پنل آنلاین داشته باشه و هم اتصالش به outlook آسون باشه , چون شنیدم بعضی از هاست ها و سرورها به این راحتی به outlook متصل نمیشند و پنل های بسیاری ضعیفی هم دارند برای ایمیل .
در ضمن چون بعضی شرکت ها صرفا تبلیغ هاستینگ ایمیل میکنند میخوام بدونم آیا اصلا فرقی بین هاست برای مصرف ایمیل و هاست برای راه اندازی سایت هست ؟

ممنونم

Re: ایمیل هاستینگ

ارسال شده: چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۲, ۱:۰۲ ق.ظ
توسط Solver
به اعتقاد من بهترین راه حل برای ارائه یک میل سرور قدرتمند، استفاده از سرور مستقل حالا مجازی یا اختصاصی است.

معمولا هاستینگ های اشتراکی، محدودیت های فراوانی روی سرویس میل خودشان می گذارند. همینطور محدودیت منابع سیستیم نیز با توجه به مشترک بودن میل سرور اصلی خصوصا اگر بخواهید از SSL استفاده کنید پیش خواهد آمد.

خوب بسته به این که شما رو سرور چه سرویس دهنده ای نصب کرده باشید، وضعیت اتصال به آت لوک یا دیگر میل کلاینت ها مثل تاندر موزیلا روشن خواهد شد. اما در مورد وب میل ها، شما می تونید از اسکریپت های مختلف استفاده کنید که هم نسخه های اپن سورس از اونها وجود دارد و هم برخی هم پولی هستند. معمولا شما اگر هاستینگ داشته باشید، همراه سیستم مدیریت هاستینگی که دارید مثل Cpanel یک سری اسکریپت های وب میل مانند هورداد و ... نصب هستند.

فاکتور تعیین کننده تعداد ارسال شما است، به این معنا که اهمیت ندارد شما چند ایمیل در روز دریافت می کنید، اما زمانی که تعداد ارسال شما بالا باشد، آن وقت بهتر است در مورد این که از میل سرور هاست اشتراکی استفاده شود یا میل سرور مستقل اندیشه کنید. معمولا اگر در روز شما بیش از 100 ارسال دارید (منظور همه اکانت ها است)، باید به فکر یک میل سرور مستقل باشید، اما اگر میانگین ارسال ایمیل شما کمتر از 100 عدد در روز است با همان سرویس های هاستینگ اشتراکی هم براتون مشکل پیش نمیاد، مگر بحث امنیتش را داشته باشید و بخواهید از گواهی SSL خودتان بهره ببرید نه گواهی مشترک.

ضمن این که الان چند سالی است که اکثر هاستینگ های اشتراکی جهت جلوگیری از فهرست شدن سرورشان به عنوان اسپمر، محدودیت های بیشتری ایجاد کرده اند.