صفحه 1 از 1

قطع روابط جنبش جهاد اسلامی و حماس

ارسال شده: سه‌شنبه ۴ تیر ۱۳۹۲, ۱:۴۶ ب.ظ
توسط mohammad area51
به گزارش العالم، در پی درگیری پلیس حماس و اعضای جنبش جهاد اسلامی"رائد جندیه " از فرماندهان ارشد گروهان های "القدس" شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی در شهر غزه کشته شد و در حادثه دیگری که در تشییع جنازه وی روی داد، "محمد الحرازین " یکی از فرماندهان جهاد اسلامی در این منطقه مجروح شد.

در پی این حوادث جنبش جهاد اسلامی روابط خود با حماس را قطع کرد.

رائد جندیة، روز یکشنبه در درگیری میان پلیس حماس و جنبش جهاد اسلامی در غزه و به دلیل اصابت گلوله به سرش جان خود را از دست داد؛ حماس می گوید پلیس به دلیل متهم بودن الجندیه به ربودن یک شهروند فلسطینی قصد بازداشت وی را داشت، اما در این درگیری گلوله ای از سلاح خود جندیه شلیک شد و به سرش اصابت کرد!!

حماس هرگونه دست داشتن در مرگ جندیه را رد کرده است، اما جنبش جهاد اسلامی این موضوع را نپذیرفت و اعلام کرد الجندیه با گلوله ای که پلیس وابسته به دولت برکنار شده حماس شلیک کرد، به قتل رسیده است.

در مراسم تشییع جنازه جندیه یکی از اعضای گردان‌های القسام وابسته به حماس با خودرو خود محمد الحرازین، از فرماندهان جهاد اسلامی را زیر گرفت که این حادثه باعث قطع رابطه کامل جنبش جهاد اسلامی با حماس شد که این روزها شرایط سخت و طاقت فرسایی در باریکه غزه دارد.

منابع اطلاعاتی جهاد اسلامی در گفت و گو با پایگاه "گردان های القدس" اعلام کردند: الحرازین در تصادف با یک خودروی جیپ که راننده آن از اعضای جنبش حماس بود دچار شکستگی استخوان شد. این حادثه خفقان حاکم بر فضای تشییع جنازه شهید جندیه را افزایش داد.

خضر حبیب، از اعضای ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین به روزنامه القدس العربی، گفت: تصمیم جنبش جهاد اسلامی به دلیل اقدامات توهین آمیز برخی افراد وابسته به گردان‌های "القسام"، شاخه نظامی جنبش حماس در مراسم تشییع جنازه "رائد جندیة" از فرماندهان جهاد اسلامی، صورت گرفته است.

حماس اعلام کرده در حال تحقیق درباره این موضوع است و از همه خواسته تا پایان تحقیقات منتظر بمانند.سامی ابوزهری، سخنگوی رسمی حماس هم گفت: رابطه بین حماس و جهاد خوب است و رویدادهای منطقه الشجاعیه در شرق غزه ماهیت حقوقی دارد!!

Re: قطع روابط جنبش جهاد اسلامی و حماس

ارسال شده: سه‌شنبه ۴ تیر ۱۳۹۲, ۱۰:۱۸ ب.ظ
توسط thunder blitz
چرا اینها با خودشون دعوا دارند ؟ توی شرایطی که سرزمینشون دست اسراییل هست باید متحد باشند نه اینکه قطع روابط کنند .

Re: قطع روابط جنبش جهاد اسلامی و حماس

ارسال شده: چهارشنبه ۵ تیر ۱۳۹۲, ۱:۴۸ ق.ظ
توسط mohammad area51
thunder blitz نوشته شده:چرا اینها با خودشون دعوا دارند ؟ توی شرایطی که سرزمینشون دست اسراییل هست باید متحد باشند نه اینکه قطع روابط کنند .


اختلاف بین فلسطینی ها از اول هم وجود داشته متاسفانه
اگه اختلاف نبود الان چیزی به نام اسرائیل وجود نداشت.متاسفنه اینها دارند خلاف ایه :رحما بینهم و اشدا علی الکفار عمل می کنند.

Re: قطع روابط جنبش جهاد اسلامی و حماس

ارسال شده: چهارشنبه ۵ تیر ۱۳۹۲, ۳:۱۰ ب.ظ
توسط f14tomcat
این هم ازحماس نمک نشناس!

Re: قطع روابط جنبش جهاد اسلامی و حماس

ارسال شده: چهارشنبه ۵ تیر ۱۳۹۲, ۷:۴۵ ب.ظ
توسط jhan2010
thunder blitz نوشته شده:چرا اینها با خودشون دعوا دارند ؟ توی شرایطی که سرزمینشون دست اسراییل هست باید متحد باشند نه اینکه قطع روابط کنند .


متاسفانه چیزی که کمتر دیده می شود در بین اعراب فلسطینی وحدت و منافع ملی است این اعراب هنوز در دروان متهجر خودشون زندگی میکنند فقط فقط منافع خودشون مهم است بس ، در واقع دنیای انها برگرفته از افکاری همچون اگوسنتریزمی (خود خودم) است و تلاش کشورهایی چون ایران برای از بین بردن این افکار و ایجاد یک پایگاه مستحکم در بین انها و در مقابل اسرائیل چیزی جز یک خواب کودکانه نیست

Re: قطع روابط جنبش جهاد اسلامی و حماس

ارسال شده: پنج‌شنبه ۶ تیر ۱۳۹۲, ۹:۴۱ ب.ظ
توسط hermes_PERSIAN
متاسفانه همین عدم اتحاد از دیرباز موجب چیره شدن بیگانکان بر اعراب شده است.

Re: قطع روابط جنبش جهاد اسلامی و حماس

ارسال شده: جمعه ۷ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۵۱ ق.ظ
توسط shahab313
نقش رهبری معنوی مقبول همه اینجا کاملا مشخص میشه