صفحه 1 از 3

اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۲, ۴:۵۷ ب.ظ
توسط mohammad area51
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، رژیم صهیونیستی پرتاب موشک‌های بالستیک را در یک پایگاه نظامی در ساحل دریای مدیترانه آزمایش و اعلام کرد که این آزمایش برای سنجش سامانه پرتاب موشک‌ها بود.

بر اساس این گزارش این آزمایش بر روی یکی از نسخه‌های موشک بالستیک «اریحا» با بُرد 5 هزار کیلومتر انجام شد که بنا بر ادعای وزارت جنگ رژیم صهیونیستی این موشک‌ها قادر هستند اهدافی در ایران را هدف قرار دهند.

ناظران معتقدند که موشک اریحا برای حمل کلاهک‌های هسته‌ای، شیمیایی یا میکروبی طراحی شده است.

[External Link Removed for Guests]

Re: اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۲, ۹:۲۱ ب.ظ
توسط hermes_PERSIAN
براي ايران ٥٠٠٠ كيلومتر نياز نيست فكر كنم ٢٥٠٠ يا ٣٠٠٠ كافيست

Re: اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۲:۵۷ ق.ظ
توسط zadhoosh
احتمال اول : برقراری تهدید راهبردی بر علیه روسیه و چین
احتمال دوم : استفاده برای پرتاب محموله های فضایی
احتمال سوم: برد اعلامی حالت سبک و هدف واقعی استفاده از کلاهک سنگین تر باشد. :shock:

Re: اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۳:۱۳ ق.ظ
توسط nasir irani
چند هفته پیش خبر دست یابی اسرائیل به بمب هیدروژنی حالا هم موشک 5000 کیلومتری!

آیا این موشک می تونه یک کلاهک اتمی سنگین رو تا برد 2000 کیلومتری حمل کنه؟

Re: اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۸:۳۴ ق.ظ
توسط majid362
  , چرا اسراییل باید چین را تهدید کنه !!
دقت کلاهک این موشک با توجه به دسترسی اسراییل به ماهواره های آمریکایی و اینکه خود اسراییل هم ماهواره داره حتما بسیار بیشتر از موشک های ایرانی هست
هم اسراییل زیر دریایی دلفیل با موشک کرور داره
هم نبروی هوایی با هواپیماها با فن آوری بسیار پیشرفته
هم الان موشک بالستیک
دیگر اگر اف 35 هم بهش بدن !!!
از طرفی هم سیستم ضد موشک پاتریوت هم ارو
به نطر من قصد اسراییل برا حمله به تاسیسات اتمی ایران جدی هست
با توجه به این که دو متحد اصلی ایران ( سوریه و حرب الله) هم در جنگ هستند
اوضاع برا ایران داره سخت می شه

Re: اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۱۰:۴۴ ق.ظ
توسط CAPTAIN PILOT
درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویر

با سپاس از جناب
 [COLOR=#0070C0]mohammad area51   گرامی بابت ارسال خبر تصویر

البته این موضوع چندان جدید و غافلگیر کننده نبود زیرا پیش از این نیز اسرائیل با توسعه موشک های 3 مرحله ای ICBM و قاره پیمای Jericho III عملا" به بردهای فراتر از 6000 کیلومتر دست یافته بود. پیش از این, برد این موشک با استفاده از حداکثر ظرفیت و حمل بیش از 1.2 تن کلاهک اتمی معادل 4000 کیلومتر اعلام گردیده بود اما در آزمایش جدید, این برد میتواند با 1000 کیلومتر افزایش روبرو شده باشد. بطور کلی این سیستم که مبتنی بر موشک ماهواره بر Shavit میباشد, به عنوان یکی از تسلیحات استراتژیک سیلو پایه و مختص حملات اتمی اسرائیل بر علیه سایر کشورهای منطقه از جمله ایران شناخته میگردد. آزمایشات سال 2008 این موشک مستقیما" با هدف اخطار دادن به کشورمان انجام شد. البته نمونه های اولیه به دلیل تشابه تکنولوژی با نمونه ماهواره بر, از دقت پایین برخوردار بودند و انتظار میرود نسل جدید آن دارای CEP بهبود یافته باشد و این موضوع با توجه به احتمال بهره گیری از سیستم ناوبری INS در کنار کلاهک هدایت راداری چندان دور از ذهن نیست. هرچند این موضوع و دقت شعاعی موشک در یک حمله اتمی دارای کمترین اهمیت است اما در صورت نیاز به بهره گیری از بردهای بیشتر, قطعا" نیازمند دقت بالاتر خواهد بود.

 [External Link Removed for Guests]
ماهواره بر Shavit

[External Link Removed for Guests] 

موفق باشید
تصویر

Re: اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۷:۲۳ ب.ظ
توسط zadhoosh
majid362 نوشته شده:  , چرا اسراییل باید چین را تهدید کنه !!
دقت کلاهک این موشک با توجه به دسترسی اسراییل به ماهواره های آمریکایی و اینکه خود اسراییل هم ماهواره داره حتما بسیار بیشتر از موشک های ایرانی هست
اوضاع برا ایران داره سخت می شه


دوست عزیز در معادلات راهبردی نه اقدام شما بلکه آن چه در چنته دارید حائز اهمیت است ، آن هم برای دیوانه ای مثل این رژیم ، وجود تهدید برای چین و روسیه می تواند دو نتیجه داشته باشد: یکی تسلیح جبهه ی مقاومت برای خنثی سازی آن یا دوم محدود کردن ارسال تسلیحات به سوریه که چین و روسیه پیش از این در مورد کره شمالی پاسخ اول را داده اند.
دیگر این که داشتن ماهواره و اطلاعات می تواند در هدف گیری مهم باشد ولی CEP را به نسبت هدف اندازه مگیرند نه هدف گیری یعنی نمی شود مثلا شبیه یک تفنگ بگویید که این قلقش 6 سناتی متر به سمت چپ است و با اصلاح هدف گیری می توان آن را دقیق تر شلیک کرد. در زمینه موشک های بالستیک آن چه در ارقام اعلام شده می بینیم روسیه ، ایران و چین در دنیا رتبه های اول را دارند و حتی ایالات متحده هم با ما فاصله ی زیادی دارد ! که البته شاید این ناشی از استفاده از کلاهک نامتعارف و برد بسیار بالا باشد که دیگر جای چندانی برای سرمایه گذاری در این بخش نمانده.
و در آخر عرض شود که اوضاع آن زمانی سخت تر بود که ما برای مقابله با این تهدید اس 200 و رادار کیهانی را نداشتیم و برای پاسخگویی خبری از سوخو 24 و شهاب و زلزال و حماس و حزب الله نبود. نه امروز کهصهیونیست ها می گویند سپاه در سوریه ( بیخ گوش دشمن آن هم از هر چهار طرف ) در حال جنگ است و منافع مشترک غرب و حکومت سوریه به صفر میل می کند.
در ضمن هرچقدر موشک سنگین تر باشد آماده سازی و پرتاب کند تر خواهد بود. چنین موشک هایی صرفا از پرتابگر های ثابت استفاده می کنند و این اضعف مهلکی برای آن هاست ، حتی اگر در اعماق زمین باشند.
با این حال بنده که از خدامه جنگ بشه ! شاید برخی مخالف باشند ولی جنگ هم یک شیوه ی زندگیست، شیوه ای مردانه تر و صاف و بی آلیش که آدم ها را آن طور که هستند نشان می دهد ! منافقین را رسوا می کند! و از قوی ترین موتور های توسعه ی صنعتی و کشاورزی است ، آن هم در دورانی که به فضل خدا زیر بنای سخت افزاری و نرم افزاری رشد آماده شده ولی گاهی در این نبرد سرد دشمن یا نفس خودمان ما را به جای دشمن به خودمان مشغول می کند.
موفق باشید.

Re: اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۷:۴۹ ب.ظ
توسط anybody
حالا اگه ما بسازیم که میشه تهدید کل دنیا!!!جنگ طلب بودن...ماجراجویی!!!

Re: اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۲, ۱:۳۱ ق.ظ
توسط CAPTAIN PILOT
دوست عزیز و گرامی, جناب [COLOR=#0070C0]zadhoosh  تصویر
درود بر شما
تصویر

چنین موشک هایی صرفا از پرتابگر های ثابت استفاده می کنند و این ضعف مهلکی برای آن هاست

خیر, بر خلاف گفته فوق موشک های Jericho III توانایی شلیک از Launcher های متحرک را دارا میباشند. اما در صورت استفاده از کلاهک اتمی, قطعا" نیازی به پرتابگر متحرک نخواهد بود و سیلوهای زمینی نخستین گزینه مد نظر میباشند. ضمنا" موشک های اینچنین همواره در داخل سیلو آماده به شلیک بوده و پیش نیاز خاصی احتیاج ندارند. صرفا" پروسه بازآوری و جایگزین نمودن موشک در داخل سبلو زمانبر است که بازهم با توجه به ماهیت اتمی آنها, لاقل برای اسرائیل مشکلی ایجاد نمیکند. اما همین موضوع با توجه به استفاده از کلاهک های انفجاری متعارف, برای سیلوهای کشورمان از اهمیت بسیار بالاتر برخوردار است. در استراتژی جنگ های مدرن, موشک های Cruise وظیفه انهدام پرتابگرها و سیلوهای استراتژیک را بر عهده دارند و قطعا" نیروی هوایی نیز به عنوان یکی از پشتیبانان قوی در کنار نیروی دریایی به ایفای نقش در این زمینه خواهد پرداخت. موضوع رهگیری موشک های بالستیک از بدو شلیک با استفاده از ماهواره های فضایی به عنوان یکی از اهداف اصلی پروژه STSS ایالات متحده شناخته میگردد و آزمایشات پیشین این سامانه گویای موفقیت در انجام این مهم میباشند. هرچند هدف اصلی این سیستم در ترکیب با سامانه های BMD و ضد بالستیک جهت مقابله مستقیم با تهدیدات موشکی تعریف گردیده است, اما مختصات بدست آمده از محل پرتاب میتوانند برای انهدام سکوها در مراحل بعدی توسط نیروی دریایی و هوایی مورد استفاده قرار بگیرند.

 [External Link Removed for Guests] 


موفق باشید
تصویر

Re: اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۲, ۲:۲۳ ق.ظ
توسط Goebbels
و در آخر عرض شود که اوضاع آن زمانی سخت تر بود که ما برای مقابله با این تهدید اس 200 و رادار کیهانی را نداشتیم


مقابله با تهدید موشک های جریکو و اریحا با اس 200 ؟؟ چه رویاهایی می آیند! ! !

توانایی مقابله اس 200 با اهدافی با سرعتی در حدود 4 ماخ است! نه موشک جریکو با کلاهک جدا شونده با سرعتی بیش از 10 ماخ!

[External Link Removed for Guests]

مقابله با موشک های بالستیک با کلاهک (به خصوص اتمی) جدا شونده که سرعت فوق العاده بالایی دارند نیاز به سیستم های بسیار پیشرفته و تخصصی دارد!

در زمینه موشک های بالستیک آن چه در ارقام اعلام شده می بینیم روسیه ، ایران و چین در دنیا رتبه های اول را دارند و حتی ایالات متحده هم با ما فاصله ی زیادی دارد !


آمریکا موشک بالستیک قاره پیمای زیر دریایی پرتاب TridentII را ساخته که با برد 11000 کیلومتر ، حداکثر دایره خطای آن 90 الی 120 متر است! هر وقت ما چنین موشکی با این برد و دقت بالاتر ساختیم شما میتوانید چنین ادعایی داشته باشید!

topic-t81460.html

مثلا هند موشک آگنی 3 را ساخته با برد 5000 کیلومتر و خطای 40 متر که شاید دقیق ترین در کلاس خود باشد!

[External Link Removed for Guests]

Re: اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۲, ۳:۵۷ ق.ظ
توسط zadhoosh
ضمن تشکر از پاسخ دوستان ، اولا همه ی جریکو ها سوخت مایع دارند که بارگزاری سوخت خود مدت زیادی می طلبد. متحرک بودن آن هم در محیط کوچکی مثل فلسطین اشغالی به چه کار آید جز آن که احتمال انهدام آن با یک خمپاره 60 مقاومت هم وجود خواهد داشت؟
دیگر آن که جدایش کلاهک به احتمال زیاد به قیمت فقدان هدایت پایان مسیر بوده که خود تاثیر منفی بالایی در دقت خواهد داشت.
مورد بعدی هم در مورد اس 200 که بنده نگفتم برای مقابله با این موشک از آن بهره ببریم! بنده صرفا به افزایش توان پدافند هوایی اشاره کردم و صهیونیست ها هم آنقدر احمق نیستند که برای اهدافی در فاصله ی نهایتا 2000 کیلومتری از موشکی با برد 5000 کیلومتر استفاده کنند.
در مورد دقت موشک هند اطلاعی نداشتم ، ممنون ، ولی در مورد ترایدنت عرض کنم وقتی خطا به صد متر رسید کدام کلاهک متعارف موثر خواهد بود و زمانی که از کلاهک هسته ای استفاده شد تا دست کم چند صد متری کدام هدف باقی خواهد ماند؟ ضمن آن که اشاره ی بنده به رده ی موشک های مورد استفاده در مناقشه بین ما و صهیونیست ها بود.

Re: اسرائیل موشک بالستیک با برد ۵ هزار کیلومتر را آزمایش کرد

ارسال شده: دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۲, ۴:۳۴ ق.ظ
توسط Goebbels
ضمن تشکر از پاسخ دوستان ، اولا همه ی جریکو ها سوخت مایع دارند که بارگزاری سوخت خود مدت زیادی می طلبد. متحرک بودن آن هم در محیط کوچکی مثل فلسطین اشغالی به چه کار آید جز آن که احتمال انهدام آن با یک خمپاره 60 مقاومت هم وجود خواهد داشت؟


موشک های جریکو 2 و جریکو 3 سوخت جامد یا solid fuel هستند!

[External Link Removed for Guests]

دیگر آن که جدایش کلاهک به احتمال زیاد به قیمت فقدان هدایت پایان مسیر بوده که خود تاثیر منفی بالایی در دقت خواهد داشت.


در موشک های نوین دارای کلاهک جدا شونده ، کلاهک برای فاز انتهایی دارای هدایت مستقل است! دیگه دوره موشک هایی مثل اسکاد نیست که کلاهک به بالک های هدایتی بدنه نیازمند باشد!

مورد بعدی هم در مورد اس 200 که بنده نگفتم برای مقابله با این موشک از آن بهره ببریم! بنده صرفا به افزایش توان پدافند هوایی اشاره کردم و صهیونیست ها هم آنقدر احمق نیستند که برای اهدافی در فاصله ی نهایتا 2000 کیلومتری از موشکی با برد 5000 کیلومتر استفاده کنند


دوستی فرمودند :

zadhoosh, چرا اسراییل باید چین را تهدید کنه !!
دقت کلاهک این موشک با توجه به دسترسی اسراییل به ماهواره های آمریکایی و اینکه خود اسراییل هم ماهواره داره حتما بسیار بیشتر از موشک های ایرانی هست
اوضاع برا ایران داره سخت می شه


و شما در جواب فرمودید :

و در آخر عرض شود که اوضاع آن زمانی سخت تر بود که ما برای مقابله با این تهدید اس 200 و رادار کیهانی را نداشتیم


حرف خودتان را تکذیب میکنید؟!

ما برای مقابله با این تهدید (این تهدید همان موشکی است که دوست دیگری اشاره داشتند) اس 200 نداشتیم! حال چیز دیگری میگویید؟!

صهیونیست ها هم آنقدر احمق نیستند که برای اهدافی در فاصله ی نهایتا 2000 کیلومتری از موشکی با برد 5000 کیلومتر استفاده کنند
.

موشک 5000 کیلومتری هم میتواند تهدیدی برای ما باشد و صهیونیست ها میتوانند وزن کلاهک موشک 5000 کیلومتری را افزایش داده تا موشک را در برد کمتری با کلاهک به مراتب قوی تری استفاده کنند! در ضمن تهدید اتمی جریکو 2 برای ایران کافی است!

البته که پدافند هوایی ما تقویت شده است اما قابلیت ضد موشکی آن هم برای موشک هایی همچون جریکو چیزی است که پدافند ما با آن فاصله بسیاری دارد!

ممنون ، ولی در مورد ترایدنت عرض کنم وقتی خطا به صد متر رسید کدام کلاهک متعارف موثر خواهد بود و زمانی که از کلاهک هسته ای استفاده شد تا دست کم چند صد متری کدام هدف باقی خواهد ماند؟ ضمن آن که اشاره ی بنده به رده ی موشک های مورد استفاده در مناقشه بین ما و صهیونیست ها بود.


خیلی ببخشید که ترایدنت کلاهک اتمی دارد! و باز هم ببخشید که شما بین دقت موشک های چین و روسیه و ایران با آمریکا مقایسه ای انجام دادید که باز هم دارید حرف خودتان را تکذیب و نقض میکنید!