به نام خدامجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي - شماره پانزدهم - ويژهنامه بهار 1392از تمامي عزيزاني که در طراحي و آماده سازي اين مجله همکاري داشتند صميمانه سپاسگزارم
سلام . خسته نباشید ، خوش حالم که مجله دوباره با زحمت شما عزیزان منتشر شده متاسفانه بعد از حدود 10 بار دانلود باز هم فایل به درستی اجرا نشد ، اگر ممکنه دوباره فایل رو اپلود کنید
دردت چه بود که تمام شب سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟ چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است سر کوفتن و گریستن از برای مردن است
دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
در ابتدا جا دارد از تمام دست اندرکاران آماده سازی مجلات الکترونیکی, شامل نویسندگان و اعضای محترم هیات تحریریه و همچنین محمد عزیز بابت طراحی و صفحه آرایی بسیار زیبای مجلات تشکری ویژه داشته باشیم.
همچنین لازم به ذکر است مجله الکترونیکی از این پس بصورت دو ماهنامه منتشر میگردد. این تصمیم در راستای ارتقا کیفیت و کمیت مجلات اتخاذ گردیده است و طبیعتا" شماره های آتی از لحاظ حجم, کیفیت و تعداد صفحات بمراتب سنگینتر از نمونه های گذشته میباشند.
در ادامه لینک دریافت شماره پانزدهم و ویژه نامه بهار مجله الکترونیکی مرکز انجمن های تخصصی از طریق 3 سایت مختلف ارسال میگردد:
[External Link Removed for Guests]
موفق باشید
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
من هم تشکر میکنم از همه دوستانی که زحمت تهیه این شماره رو کشیدن
ضمن اینکه با مساعدت مدیریت محترم سایت از این به بعد کاربران مهمان نیز قادر به مشاهده لینک دانلود نشریه هستند... و همه کاربرانی که به سایت مراجعه میکنند میتوانند بدون مشکل شماره جدید نشریه الکترونیکی مرکز انجمن های تخصصی رو دانلود کنند. از دوستانی که توی فروم های دیگه رفت و اومد دارم خواهش میکنم که کاربران سایر سایت ها رو هم تشویق به بازدید از این صفحه کنند!!! فکر کنم بهتر کار اضافه کردن لینک بازدید از این تاپیک در امضا کاربری دوستان باشه!
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی