صفحه 1 از 1

عجیب ترین تصویر ماهواره ای/ عکس

ارسال شده: پنج‌شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۲, ۷:۴۳ ق.ظ
توسط mohammad area51
ماهواره Envisat متعلق به آژانس فضایی اروپا هنگام انجام ماموریت خود، تصویری عجیب را مخابره کرد که بخشی از رشته‌کوه آپالاش (Appalachia) پنسیلوانیا را نشان می‌دهد که در مرکز دریاچه مصنوعی Raystown واقع شده است.


به گزارش سرویس علمی جام به نقل از ایسنا، این دریاچه که به رنگ‌های قرمز روشن و بنفش نشان داده شده، یک سازه مصنوعی است که یک بار در دهه 1910 توسط یک شرکت الکتریکی و سپس برای دومین بار در دهه 1970 توسط «گروه مهندسین ارتش» امریکا با هدف کنترل بهتر سیلاب و تولید بیشتر نیروی هیدروالکتریکی ساخته شد. تصویر 

ماهواره مخابره‌کننده Envisat در سال 2002 به منظور انجام اندازه‌گیری‌های اقیانوسی، جوی، خشکی و یخ پرتاب شد و ماموریتش را تا زمان قطع تماس در آوریل سال 2012 انجام داد.


تصویر ارسال‌شده ترکیبی از سه تصویر است که بین دسامبر 2007 و می 2008 با «رادار روزنه مصنوعی پیشرفته» متعلق به Envisat گرفته شده‌اند.

[External Link Removed for Guests]