یک رندر سریع با منتال ری
البته طرح خام و اولیه است
[External Link Removed for Guests]
دوستان نظر یادتون نره
طرح دانشکده معماری از hani1459
مدیران انجمن: hani1459, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 69 بار
- سپاسهای دریافتی: 406 بار
Re: طرح دانشکده معماری از hani1459
سلام. طرح جالبه . ما تو طرح 2 طراحی دانشکده داریم البته باید کار دست ارائه بدیم .
اگر امکان داره یکسری رندرهای بهتر از کارهای خودتون هم بزارید .

هستم اگر نيستم گر نروم ميروم 

- سپاسهای ارسالی: 2399 بار
- سپاسهای دریافتی: 12644 بار
aliamous نوشته شده:سلام. طرح جالبه . ما تو طرح 2 طراحی دانشکده داریم البته باید کار دست ارائه بدیم .
سلام ممنونم از لطفتون
منم گفتم طرح خام است هر وقت تکمیل شد در سایت قرار میگره در حال حاضرم اصلا زمان کافی برای تکمیل این کار ندارم در ضمن به کارهام تا 2-3 ماه اینده دسترسی ندارم انشا الله بعد از این زمان هم رندر هاو هم یک سری اموزش در این رابطه رو در سایت قرار میدم
یک نکته در این راه هر گونه کمکی از دستم بر بیاد براتون انجام میدم اگر سوال یا راهنمایی خواستید در تالار مباحث مطرح کنید
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم

طرح دانشکده معماری
شاید یک جاهایی ایراد داشته باشه اونهم به دلیل پایین بودن سرعت سیستم و عدم مقایسه با رندر های دیگه است همین دلیلموجب این شد که خیلی از ابجکت ها از صحنه حذف بشه تا سرعت بالا بره یک رندر این کار 8 ساعت طول کشید
دوستان نظر یادتون نره
شاید یک جاهایی ایراد داشته باشه اونهم به دلیل پایین بودن سرعت سیستم و عدم مقایسه با رندر های دیگه است همین دلیلموجب این شد که خیلی از ابجکت ها از صحنه حذف بشه تا سرعت بالا بره یک رندر این کار 8 ساعت طول کشید
دوستان نظر یادتون نره

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
hani1459,
طرح خوبی هست انشالله موفق باشید...
کیفیت رندر و نوردهی به سایت و حجم خوب هست اما با اجازتون چند نکته برای بهتر شدن :
1) کاش ابتدا در مورد کانسپتتون و نحوه رسیدن به حجمتون رو شرح مختصری می دادید تا دید دوستان نسبت به حجم بیشتر بشه
2)گرافیک سایت به حجم نمیاد ؛ گرافیک سایت باید براساس حجم شکل بگیره و از یکدیگر پیروی کنند و خطوط نسبت به حجم دارای قاعده و اساس باشند؛ به نظر میاد در سایت "لبه ها" صرفا چیده شده اند و طراحی روی آن صورت نگرفته...
3)با اینکه متریال ها خوب هستند اما بنظر میاد متریال حجم اصلا خوب نیست! اگرچه رفلکس اون باعث جلوه ی خوبی برای حجم شده اما اصلا چنین متریالی برای حجم مناسب نیست چون باعث شده خلوص حجم از بین بره و جای اینکه حجم خودش رو نشون بده بیشتر جلوه ی متریال نمایان هست...
به هر حال این متریال بسته به کانسپت شما داره و این نقد صرفا جنبه ی نگاه اول به کار شما داره...
اشنالله موفق باشید...
باتشکر
کیفیت رندر و نوردهی به سایت و حجم خوب هست اما با اجازتون چند نکته برای بهتر شدن :
1) کاش ابتدا در مورد کانسپتتون و نحوه رسیدن به حجمتون رو شرح مختصری می دادید تا دید دوستان نسبت به حجم بیشتر بشه
2)گرافیک سایت به حجم نمیاد ؛ گرافیک سایت باید براساس حجم شکل بگیره و از یکدیگر پیروی کنند و خطوط نسبت به حجم دارای قاعده و اساس باشند؛ به نظر میاد در سایت "لبه ها" صرفا چیده شده اند و طراحی روی آن صورت نگرفته...
3)با اینکه متریال ها خوب هستند اما بنظر میاد متریال حجم اصلا خوب نیست! اگرچه رفلکس اون باعث جلوه ی خوبی برای حجم شده اما اصلا چنین متریالی برای حجم مناسب نیست چون باعث شده خلوص حجم از بین بره و جای اینکه حجم خودش رو نشون بده بیشتر جلوه ی متریال نمایان هست...
به هر حال این متریال بسته به کانسپت شما داره و این نقد صرفا جنبه ی نگاه اول به کار شما داره...
اشنالله موفق باشید...
باتشکر

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

CentralWeb نوشته شده:hani1459,
اشنالله موفق باشید...
باتشکر
با سلام و تشکر از centralweb [COLOR=#000000]عزیز
1-در وحله نخست باید بگم که سبکم پرش کیهانی بوده البته شباهت های زیادی با فولد داره ولی از نظر فرم کیهانی است گفتم تا یرداشت اشتیاهی نشه
در مورد کانسپت باید بگم ایده اصلی و اولیه از کتاب بوده و لایه های اون یاد اور برگه های کتابه که ارتباط مستقیم یا کاربری پروژه داره در کارم از چند عنصر استفاده کردم 1- اقتباس از معماری ایرانی که در ورودی کاملا مشهوده 2- به وجود اوردن نقطه تاکید در فرم که سعی شده در ورودی خودش رو نشون بده و همچنین القای حالت وکیوم برای دعوت کننده بودن همانند سیاه چاله های فضایی 3- سیال بودن طرح و استفاده از نیروهای موجود در اقلیم سایت و تداخل امواج دریا اونهم به دلیل نزدیکی طرح به دریا و اقلیم شمال 4- استفاده از فریم های فراکتال برای در امیختن تضاد ها 5-غیر فابل تفکیک بودن فضا و زمان 6- غیر خطی و و چند بعدی بودن طرح7-نشان دادن خلاقیت و فعال بودن 8-جذب کردن ناظر و درگیر کردن تفکرات ناظر یرای واکاوی طرح
2-راستش در مورد سایت حق باشماست چون زمان بسیار محدودی برای ارائه وجود داشت و این نکته زیر سبیلی رد شده البته ذکر این نکته هم جا نمونه که خیلی از ابجکت ها مخصوصا الاچیق ها . المان ها که با فرم سازه اصلی در ارتباط بوده اند حذف شدند
3- راستش 2 دلیل برای این کار داشتم یک برای تامین نور داخل باید از پوسته درخشان استفاده میکردم این متریال برای اولین بار در چین در استادیوم لانه پرنده استفاده شده 2 به وجود اوردن شفافیت در کار که من سعیم بر این بود که همچین جلوه ای به کارم بدم اما همینطور که گفتم زمان محدود و پایین بودن سرعت سیستم و عدم مقایسه رندر ها با هم باعث شد که کار 70درصد خواسته های من رو تامین کنه که فکر کنم برای یک پروژه دانشجویی کافی بوده .
[COLOR=#548DD4]centralweb [COLOR=#000000]عزیز خوشحال میشم بحث رو ادامه بدید

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
hani1459, جان
ممنون بابت پاسخگوییتون
1) در مورد کانسپت بنظرم خوب شده اما همانطور که همیشه اساتید میگن همیشه جای کار وجود داره...
2)در مورد ورودی کاملا مخالفم؛ بنظرم نتونسته اونطور که شایسته هست معماری اصیل ایرانی رو در ورودی به نمایش بگذاره؛ همانطور که فرمودید به نظر من ورودی بیشتر شبیه به سیاه چاله شده
3)در مورد تداخل و استفاده از امواج دریا بنده متوجه منظرتون نشدم؛ چون با توجه به تصاویر بنده کار کرد امواج رو در این قسمت متوجه نشدم چون معمولا در معمار ارگانیک و استفاده از آب دریا و رودخانه ؛ معمولا ارتباط با حجم وجود داره ولی اینجا بنده ارتباطی رو ندیدم...
4)با توجه به اینکه در معماری های فولدینگ و پرش کیهانی همیشه حس حرکت و بخصوص شدت حرکت و مکان و بی مکانی مشاهده میشه اما در کلیت حجم ، بنده اگر خودم رو در جای ناظر قرار دهم عمر نگاه بنده در حد 5-10 ثانیه هست! عمر نگاه یکی از ویژگی های مهم و اساسی در چنین طرح هایی هست...
5)در مورد طراحی سایت هم منظور بنده آبجکت ها نبودند و منظور خود طراحی لبه های سایت هست که با خطوطی رسم شده اند و با خطوطی دیگر قطعه قطعه...
6)در مورد استفاده از متریال هم بنظرم این نوع متریال برای چنین مکانی اشتباه است!
دلایل این اشتباه هم اولا همانطور که فرمودید برای اولین بار در استادیوم لانه پرنده پکن (البته این متریال در استادیوم اصلی استفاده نشده و در سالن استخر شنا بکار گرفته شده) مورد استفاده قرار گرفته و باتوجه به نوع متریال حتما باید تدابیر ویژه ای جهت تهویه سالن صورت گرفته باشه تا پدیده گلخانه ای در سالن رخ نده چون این متریال حالت نیمه شفاف داشته و مقداری انرژی می تواند وارد سالن شود!
و ثانیا باتوجه به نوع اقلیمتان اگر تدابیر خاصی در رابطه با تهویه صورت نگرفته باشه و اقلیم معتدل و مرطوب و شرجی سواحل خزر این پدیده رو شدت خواهد بخشید!
ثالثا؛ استفاده از این متریال در طراحی سالن استخر لانه پرنده پکن ؛ چون به لحاظ زمانی در تایم استفاده از سالن و مسابقات شنا دو امر وجود داره!
اول اینکه احتمالا باتوجه به وجود آب و استخر در سالن شنا و ایجاد نسیم های مصنوعی برای تهویه هوای خنکی را ایجاد می کنند و دوم اینکه زمان استفاده از سالن شنا محدود به حداکثر 3-4 ساعت خواهد بود و مانند حجم شما که کاربری دیگری دارد و احتمالا دارای طبقات مختلف و زمان بیشتریست ، استفاده از این متریال جالب نخواهد بود
به هر حال ممنون که طرحتون رو قرار دادید ...
انشالله موفق باشید...
ممنون بابت پاسخگوییتون
1) در مورد کانسپت بنظرم خوب شده اما همانطور که همیشه اساتید میگن همیشه جای کار وجود داره...
2)در مورد ورودی کاملا مخالفم؛ بنظرم نتونسته اونطور که شایسته هست معماری اصیل ایرانی رو در ورودی به نمایش بگذاره؛ همانطور که فرمودید به نظر من ورودی بیشتر شبیه به سیاه چاله شده
3)در مورد تداخل و استفاده از امواج دریا بنده متوجه منظرتون نشدم؛ چون با توجه به تصاویر بنده کار کرد امواج رو در این قسمت متوجه نشدم چون معمولا در معمار ارگانیک و استفاده از آب دریا و رودخانه ؛ معمولا ارتباط با حجم وجود داره ولی اینجا بنده ارتباطی رو ندیدم...
4)با توجه به اینکه در معماری های فولدینگ و پرش کیهانی همیشه حس حرکت و بخصوص شدت حرکت و مکان و بی مکانی مشاهده میشه اما در کلیت حجم ، بنده اگر خودم رو در جای ناظر قرار دهم عمر نگاه بنده در حد 5-10 ثانیه هست! عمر نگاه یکی از ویژگی های مهم و اساسی در چنین طرح هایی هست...
5)در مورد طراحی سایت هم منظور بنده آبجکت ها نبودند و منظور خود طراحی لبه های سایت هست که با خطوطی رسم شده اند و با خطوطی دیگر قطعه قطعه...
6)در مورد استفاده از متریال هم بنظرم این نوع متریال برای چنین مکانی اشتباه است!
دلایل این اشتباه هم اولا همانطور که فرمودید برای اولین بار در استادیوم لانه پرنده پکن (البته این متریال در استادیوم اصلی استفاده نشده و در سالن استخر شنا بکار گرفته شده) مورد استفاده قرار گرفته و باتوجه به نوع متریال حتما باید تدابیر ویژه ای جهت تهویه سالن صورت گرفته باشه تا پدیده گلخانه ای در سالن رخ نده چون این متریال حالت نیمه شفاف داشته و مقداری انرژی می تواند وارد سالن شود!
و ثانیا باتوجه به نوع اقلیمتان اگر تدابیر خاصی در رابطه با تهویه صورت نگرفته باشه و اقلیم معتدل و مرطوب و شرجی سواحل خزر این پدیده رو شدت خواهد بخشید!
ثالثا؛ استفاده از این متریال در طراحی سالن استخر لانه پرنده پکن ؛ چون به لحاظ زمانی در تایم استفاده از سالن و مسابقات شنا دو امر وجود داره!
اول اینکه احتمالا باتوجه به وجود آب و استخر در سالن شنا و ایجاد نسیم های مصنوعی برای تهویه هوای خنکی را ایجاد می کنند و دوم اینکه زمان استفاده از سالن شنا محدود به حداکثر 3-4 ساعت خواهد بود و مانند حجم شما که کاربری دیگری دارد و احتمالا دارای طبقات مختلف و زمان بیشتریست ، استفاده از این متریال جالب نخواهد بود
به هر حال ممنون که طرحتون رو قرار دادید ...
انشالله موفق باشید...

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

CentralWeb نوشته شده:hani1459, جان
ممنون بابت پاسخگوییتون![]()
2)در مورد ورودی کاملا مخالفم؛ بنظرم نتونسته اونطور که شایسته هست معماری اصیل ایرانی رو در ورودی به نمایش بگذاره؛ همانطور که فرمودید به نظر من ورودی بیشتر شبیه به سیاه چاله شده![]()
4)با توجه به اینکه در معماری های فولدینگ و پرش کیهانی همیشه حس حرکت و بخصوص شدت حرکت و مکان و بی مکانی مشاهده میشه اما در کلیت حجم ، بنده اگر خودم رو در جای ناظر قرار دهم عمر نگاه بنده در حد 5-10 ثانیه هست! عمر نگاه یکی از ویژگی های مهم و اساسی در چنین طرح هایی هست...![]()
5)در مورد طراحی سایت هم منظور بنده آبجکت ها نبودند و منظور خود طراحی لبه های سایت هست که با خطوطی رسم شده اند و با خطوطی دیگر قطعه قطعه...![]()
6)در مورد استفاده از متریال هم بنظرم این نوع متریال برای چنین مکانی اشتباه است!![]()
اول اینکه احتمالا باتوجه به وجود آب و استخر در سالن شنا و ایجاد نسیم های مصنوعی برای تهویه هوای خنکی را ایجاد می کنند و دوم اینکه زمان استفاده از سالن شنا محدود به حداکثر 3-4 ساعت خواهد بود و مانند حجم شما که کاربری دیگری دارد و احتمالا دارای طبقات مختلف و زمان بیشتریست ، استفاده از این متریال جالب نخواهد بود![]()
به هر حال ممنون که طرحتون رو قرار دادید ...![]()
انشالله موفق باشید...
با تشکر از centralweb [COLOR=#002060] عزیز

1- کاملا موافقم اما این رو باید قبول کرد که در طراحی هیچ نقطه توقفی وجود نداره و صرف زمان بیش از حد برای یک طرح اون طرح رو به نقطه انحطاط میرسونه
2-همونطور که گفتم اقتباس شده و حالت انتزاعی داره نه غیر انتزاع چون معماری امروزی معماری کاملا مفهومی و انتزاعی است
3- همونطور که در طرح مشخصه خطوط به صورت نرم انتقال پیدا میکنند در ابتدای ورودی لبه ها با زاویه 15 درجه در راستای عمود به جلو اومده و در انتها با زاویه 15 در جه منفی با با لبه های منهنی به پشت فرم انتقال پیدا میکنند همچنین با زاویه 45 درجه در راستای افق با نقطه اوج خود رسیده و سپس به شکل نرمی نزول میکنه که همین امر درمورد موج دریا هم صدق میکنه
4-با حرف شما کاملا موافقم اما من پیرو این گفته میس وندرو هستم که کمتر بیشتره یا بهتر بگم ساده زیباست تنها دلیل این امر هم پرهیز از شلوغی کاره
5- من هم که در بالا گفتم و گفته شما رو قبول کردم راستش رو بخواید سایت مربود به یکی دیگه از پروژه هام بود که به دلیل ضیق وقت کپی پیست شده

6-لازم به ذکره که متریال سازه اصلی کاملا با پوسته ها متفاوته و صرفا پوسته ها از این متریال ساخته شدند و در مورد تهویه هم این مشکل در پلان کار کاملا رفع شده

-
- سپاسهای ارسالی: 69 بار
- سپاسهای دریافتی: 406 بار
دوستان در مورد این حجم فقط یه توضیح کوچیک میدم ،
این طرح واسه طرح 2 معماری هستش موضوعش هم دانشکده معماریه،
از اونجایی که من دارم تازه طراحی در این مقیاس رو یاد میگیرم بیشتر تمرکزم بر روی ایجاد احجام ساده بود . یعنی به دنبال کارهای پیچیده نبودم و زیبایی رو در سادگی می گشتم . البته نواقص خیلی داره به هر حال ما تازه کاریم و از طرفی برای این درس ارائه سه بعدی لازم نبود و استاد کار دست می خواست و این کار رو خودم صرفا جهت علاقه شخصی انجام دادم و از طرفی کمبود وقت و امکانات اجاز پیشروی بیشتری رو نمیداد.

این طرح واسه طرح 2 معماری هستش موضوعش هم دانشکده معماریه،
از اونجایی که من دارم تازه طراحی در این مقیاس رو یاد میگیرم بیشتر تمرکزم بر روی ایجاد احجام ساده بود . یعنی به دنبال کارهای پیچیده نبودم و زیبایی رو در سادگی می گشتم . البته نواقص خیلی داره به هر حال ما تازه کاریم و از طرفی برای این درس ارائه سه بعدی لازم نبود و استاد کار دست می خواست و این کار رو خودم صرفا جهت علاقه شخصی انجام دادم و از طرفی کمبود وقت و امکانات اجاز پیشروی بیشتری رو نمیداد.

هستم اگر نيستم گر نروم ميروم 

کار بسیار خوبیه یک ترکیب حجم ساده چیزی که چشم گیره پست پروداکشنیه که خوب صورت گرفته اما اگر لبه های برخورد اب و برف با خشکی و سازه بلار میشد واقعی تر جلوه میکرد در کل زیباست 

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
سلام داداش هانی
من اصلا از این چیزا سر در نیوردم
میشه یکم بیشتر و زیر دیپلم توضیح بدی ؟!!!
اصلا از چه نرم افزاری برای این کار استفده کردی
بعدش توی عکس اول اون حاله ی طوسی رنگ دور سازه تون و میشه تویضیح بدین واسه چیه؟!!
ببخشید اگه سرت و درد اوردم

من اصلا از این چیزا سر در نیوردم
میشه یکم بیشتر و زیر دیپلم توضیح بدی ؟!!!
اصلا از چه نرم افزاری برای این کار استفده کردی
بعدش توی عکس اول اون حاله ی طوسی رنگ دور سازه تون و میشه تویضیح بدین واسه چیه؟!!
ببخشید اگه سرت و درد اوردم

گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد