صفحه 1 از 2

هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوشیشون

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲, ۱۰:۵۵ ق.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
سلام دوستان .
بازی angry birds یک نرم افزار جاسوسی داره که اطلاعات گوشیتون رو میفرسته برای سرویسهای اطلاعاتی امر یکـا , انگـلـی=س
این رو اسنو دن چند روز پیش اعلام کرده .
این بازی تا حالا یک میلیارد و 200 میلیون بار دانلو د شده توسط مردم .
اگر این بازی رو گوشیتونه پاکش کنین بعدش از مسجها و شماره تلفنهاتون بک آپ بگیرین
بعدش گوشی رو هارد ریست کنین
بهتره فایلهای ضروری روی مموری کارت رو هم کپی کنین روی کامپیوتر و بعدش مموری کارت رو دو دفعه فورمت کنین
بعدش دوباره فایلهاتون رو کپی کنین روی گوشی

Re: هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوش

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ ق.ظ
توسط zzvf
دور از انتظار نبود! : http://www.centralclubs.com/angry-birds-t110689.html

  
 پرندگان خشمگین جاسوس آمریکا هستند!


  آمریکا و انگلیس این بار با استفاده از اطلاعات شخصی کابران در بازی محبوب انگری بردز(پرندگان خشمگین) که تا به حال ۱٫۷ میلیارد بار دانلود شده، از شهروندان جاسوسی می‌کنند.
به گزارش خپرشین مگز به نقل از سلولار- نیوز، “ادوارد اسنودن”(Edward Snowden) کارمند اسبق “آژانس امنیت ملی آمریکا”(NSA) با انتشار اسناد جدید توضیح داد که جاسوسان آمریکایی به صورت مرتب ابزارهای موبایلی محبوب را زیر نظر می‌گیرند تا اطلاعات مورد نیاز خود را از کاربران به دست آورند.
این طور که گفته می‌شود “سازمان امنیت ملی آمریکا” قادر است از طریق سرورهای خود اطلاعات شخصی کاربران از جمله موقعیت جغرافیایی و سایت‌های اینترنتی مشاهده شده را در جریان ورود به ابزارهای موبایلی به‌دست آورد.
ابزارها و نرم‌افزارهای موبایلی برخی اطلاعات شخصی کاربر را برای انتشار آگهی‌های تبلیغاتی مورد استفاده قرار می‌دهند، اما جاسوسان قادر هستند تقریبا به همه اطلاعات مورد نیاز خود در این ابزارها دسترسی پیدا کنند.
سازمان NSA با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تاکنون “اهداف اطلاعاتی خارجی باارزش” را مورد توجه قرار نداده و تلاشی برای جمع‌آوری اطلاعات از آن‌ها نکرده است.
در این بیانیه آمده است: «این ادعا که مراکز خارجی اطلاعاتی NSA گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی هر آمریکایی را مورد هدف قرار می‌دهد تا به اهداف و داده‌های خود دسترسی پیدا کند اصلا درست نیست».
هنوز به درستی مشخص نشده است که سازمان امنیت ملی آمریکا از این طریق به چه حجمی از اطلاعات دسترسی پیداکرده است. بر این اساس می‌توان تصور کرد که این یک اتفاق کوچک یا یک پروژه بزرگ بوده است که جاسوسان آمریکایی طی آن سعی کرده‌اند اطلاعات مورد نظر خود را جمع‌آوری کنند.
یکی از گزارش‌های مربوط به فعالیت‌های جاسوسی آمریکا در سال ۲۰۱۲ میلادی حاکی از آن است که در این اقدام مراکز اطلاعاتی این کشور روی بازی “پرندگان خشمگین” یا همان Angry Birds تمرکز داشته‌اند و سعی می‌کردند اطلاعات مورد نیاز خود را طریق این ابزار از دستگاه‌های اندرویدی به دست آورند.
بر این اساس می‌توان گفت که هر اقدام کاربران برای نشانه‌گیری خوک‌های سبزرنگ و پرتاب پرنده‌های خشمگین هم مورد توجه سازمان NSA قرار گرفته و اطلاعات مربوط به آن در رایانه‌های داخلی این سازمان جاسوسی ذخیره شده است.

 [External Link Removed for Guests]   

Re: هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوش

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۳۲ ق.ظ
توسط arian2020
کسی که این رو نوشته خیلی بیکار بوده. :AA: همش بدبینی و توهم

Re: هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوش

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۴ ق.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
arian2020 نوشته شده:کسی که این رو نوشته خیلی بیکار بوده.  :AA: همش بدبینی و توهم

سلام
این اطلاعات توسط اسنودن در مصاحبه با یک رسانه ی آلمانی لو رفته .
چند روز پیش هم هکـــرها سایت اصلی این برنامه رو برای چند دقیقه هک کردند و این عکسش رو تغییر دادند
این عکس اصلی هست

[External Link Removed for Guests]
این هم بعد از هـک
[External Link Removed for Guests]

Re: هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوش

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲, ۳:۲۰ ب.ظ
توسط mahdi2elve
اصلا موضوع اسنودن همش یه بازی جدیده که آمریکا راه انداخته تو جهان
همه حرفاش دروغه و ساخته و پرداخته همون سرویس های اطلاعاتی آمریکاست.
------
ولی اینم بگم به نظر من تموم ، تموم ، تموم نرم افزارها و بازیها میتونن یه نرم افزار جاسوسی باشن و ندیده بهتون میگم انگری هم میتونه جزوشون باشه.
من که پاکش میکنم چون فکر میکنم دیگه جذاب نیست بازیش !

Re: هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوش

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲, ۳:۵۱ ب.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
mahdi2elve نوشته شده:اصلا موضوع اسنودن همش یه بازی جدیده که آمریکا راه انداخته تو جهانهمه حرفاش دروغه و ساخته و پرداخته همون سرویس های اطلاعاتی آمریکاست.------ولی اینم بگم به نظر من تموم ، تموم ، تموم نرم افزارها و بازیها میتونن یه نرم افزار جاسوسی باشن و ندیده بهتون میگم انگری هم میتونه جزوشون باشه.من که پاکش میکنم چون فکر میکنم دیگه جذاب نیست بازیش !
سلام . امریکا چه سودی میبره از ماجرای اسنودن که حتی روابط امریکا با بهترین هم پیمانانش رو هم تیره کرده ؟

Re: هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوش

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲, ۴:۵۴ ب.ظ
توسط Negar147
بیخیال لطفا .. من از این چیزا سردر نمیارم ولی به فرض ک درست باشه ..
آخه تو گوشی من و امثال شماها چی هس ک آمریکا بخاد از یک میلیارد آدم جاسوسی کنه ؟؟
من ک فک نکنم چیزی از تو گوشیای مردم پیدا کنه .. عکسای شخصی رو ک مردم خداروشکر داوطلبانه رو سایتای اجتماعی میزارن ..
پس جاسوسی کن ببین چی پیدا میکنی .. پایان

Re: هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوش

ارسال شده: دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲, ۹:۴۴ ب.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
سلام
تازه امروز تلوزيون ایران یه گزارش در موردش پخش کرد
لینک دا نلـــوذ
[External Link Removed for Guests]

Re: هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوش

ارسال شده: دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲, ۱۰:۰۴ ب.ظ
توسط A3eman
الان كه flappy birds اومده عمراً كسي بره angry birds بازي كنه

Re: هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوش

ارسال شده: دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲, ۱۰:۴۲ ب.ظ
توسط Solver
  , از گوشی شما شماره دوستت که عموش نظامی هست پیدا میشه و اینطور میشه شبیه اون سرهنگ هوابرد که کتابش را حفا ارتش چاپ کرد ...

لازم نیست شما شخص خاصی باشید یا مستقیما با شخص خاصی در ارتباط باشید، از شما آنطور استفاده میشود که هرگز متوجه نمی شوید.

حتی بعد از رخ دادن یک فاجعه در فلان پادگان نظامی یا فلان سازمان به ذهنتان هم خطور نمیکند شما هم جزوی از مسیر دسترسی دشمن به هدفش بوده باشید.


بنابراین بر خلاف تصور شما صرف نداشتن اطلاعات حساس روی گوشی و این که مگر من چه دارم، دلیل موجهی برای این بی احتیاطی ها در قبال نرم افزارهای مشکوک به آلوده بودن از نظر جاسوسی نیست. مگر واقعا براتون امنیت و در بسیار موارد جان دیگران بی اهمیت باشد.

نه توهم زدیم نه قضیه را پلیسی کردیم، یک نگاه به آمار ترورهای همین چند سال اخیر بندازید، نیاز نیست برای درکش خیلی آگاه یا با هوش باشید، کافی کمی جدی بهش فکر کنید.

Re: هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوش

ارسال شده: سه‌شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۲, ۱۲:۳۸ ق.ظ
توسط KH.I.A.2500
سلام به همگی

این بازی که جای خود دارد. سازمان های اطلاعاتی امریکا به تمام اطلاعات ایمیل، جیمیل و... دسترسی دارند. اگر فکر کرده اید که این سازمان های جاسوسی برای دسترسی به اطلاعات شما نیازمند شکستن قفل هستند کاملاً در اشتباهید. شرکت های خدمات دهنده ای مانند google و yahoo و... اطلاعات و رمز شما را به راحتی در اختیار این سازمان های جاسوسی قرار می دهند و اصلاً موضوع شکستن قفل رمز، فقط یک بحث انحرافی است.
برای ساماندهی حجم انبوه اطلاعات به دست آمده نیازی به نیروی انسانی نیست و یکی دو تا ابر رایانه به راحتی می توانند با استفاده از نرم افزارهای هوشمند، تمام اطلاعات میلیاردها کاربر اینترنت را با سرعت پردازش و دسته بندی کنند. در یک فرایند پردازش، نرم افزارهای هوشمند می توانند اطلاعات IP های مختلف، ایمیل ها، حساب های کاربری، شماره حساب بانکی، شماره تلفن ها، اثر انگشت، اسکن صورت(برخی گوشی ها برای باز شدن نیاز به اسکن صورت و یا اثر انگشت دارند)، اسکن چشم، تن صدا، سایت هایی که بازدید می کنید، وبلاگ و یا سایت شخصی شما و... که به صورت پراکنده ذخیره شده اند را از طریق فیلدهای مشترک با همدیگر ارتباط داده و در نهایت با یکپارچه سازی اطلاعات به دست آمده، می توانند افراد را در گروه های مختلف طبقه بندی کنند و در صورت نیاز و هر موقع که لازم باشد از این اطلاعات و افراد استفاده خواهند کرد.
این فقط یکی از کاربردهای جمع آوری اطلاعات است. خیلی استفاده های دیگر در زمینه های مختلف می شود از این اطلاعات کرد.

نظر شخصی ام این است که اسنودن هم دلقک خودشان است و یک مشت اطلاعات سوخته را به اسم افشاگری تحویل مردم می دهد. از دید مردم عادی شاید این یک افشاگری باشد ولی برای سازمان های اطلاعاتی مسلم است که بیش از 95% این اطلاعات فقط به درد لای جرز می خورند.

Re: هشــــــــدار به کسانی که بازی ANGERY BIRDSدارند روی گوش

ارسال شده: سه‌شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۲, ۱۱:۳۰ ب.ظ
توسط mahdi2elve
MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:
mahdi2elve نوشته شده:اصلا موضوع اسنودن همش یه بازی جدیده که آمریکا راه انداخته تو جهانهمه حرفاش دروغه و ساخته و پرداخته همون سرویس های اطلاعاتی آمریکاست.------ولی اینم بگم به نظر من تموم ، تموم ، تموم نرم افزارها و بازیها میتونن یه نرم افزار جاسوسی باشن و ندیده بهتون میگم انگری هم میتونه جزوشون باشه.من که پاکش میکنم چون فکر میکنم دیگه جذاب نیست بازیش !
سلام . امریکا چه سودی میبره از ماجرای اسنودن که حتی روابط امریکا با بهترین هم پیمانانش رو هم تیره کرده ؟


من زیاد از سیاست سر در نمیارم و سعی میکنم درباره چیزی که اطلاعات کاملی ازش ندارم اظهار نظر نکنم.
ولی هیچ وقت هیچ کارمندی نمیتونه از دست سازمان سیا آمریکا فرار کنه و اینقد زنده بمونه!!
یه سازمان اطلاعاتی اینقدم بی دستو پا نیست که بزاره چنین افتضاهی به بار بیاد!!