صفحه 1 از 1

وزیر دفاع روسیه خواستار استقرار نیروهای نظامی مسکو در کریمه

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳, ۸:۴۸ ب.ظ
توسط mohmmad.temore
  [SUB]  گزارش  [/SUB]  [FONT=Tahoma, Arial]   رویترز؛ "سرگی شویگو"وزیر دفاع روسیه امروز سه‌شنبه در اظهاراتی اعلام کرد: به دلیل بحران جاری در اوکراین و تقویت حضور نظامی نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در مرزها، روسیه باید نیروهای کمکی نظامی خود را در کریمه مستقر کند.   
 تصویر [FONT=Tahoma, Arial]      
[FONT=Tahoma, Arial]   افزود: استقرار نیروها به تعداد مناسب و کافی در کریمه یکی از مهمترین اولویت‌های ماست. در حال حاضر تنش‌ها در اوضاع جاری در اوکراین شدید است و حضور نیروهای نظامی خارجی در مجاورت مرزهای ما افزایش یافته است.    
[FONT=Tahoma, Arial]      
[FONT=Tahoma, Arial]   میان غرب و روسیه بر سر اوکراین، بعد از اعلام استقلال جمهوری عمدتا روسی‌زبان کریمه شدت یافت.    
[FONT=Tahoma, Arial]      
[FONT=Tahoma, Arial]   کریمه که در ساحل شمالی دریای سیاه قرار دارد از ارزش راهبردی برخوردار است.    
[FONT=Tahoma, Arial]      
[FONT=Tahoma, Arial]   همچنین با داشتن میادین گاز طبیعی که همگی به شبکه خط لوله اوکراین مرتبط می‌شوند از اهمیتی فراوان برخوردار است.