صفحه 1 از 1

نخستين گوشي تلفن همراه با دوربين

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۴, ۱۱:۱۵ ق.ظ
توسط Ali Singer
شركت كره‌اي "سامسونگ" در بهار آينده نخستين گوشي موبايل مجهز به يك دوربين ديجيتالي ‪ ۱۰‬مگاپيكسلي را به بازار خواهد داد.

به گزارش سايت اينترنتي "پي‌سي‌ورلد"، شركت "سامسونگ" با معرفي گوشي جديد خود به نام "‪ ،"SCH-B600‬روند معرفي گوشي‌هاي مجهز به دوربينهاي عكاسي ديجيتالي پيشرفته را كه از سال ‪ ۲۰۰۴‬آغاز كرده، ادامه داد.

اين شركت در اكتبر سال ‪ ۲۰۰۴‬يك گوشي مجهز به دوربين ‪ ۵‬مگاپيكسلي به بازار داد، در ژوئيه سال ‪ ۲۰۰۵‬نخستين موبايل با دوربين ‪ ۷‬مگاپيكسلي خود را عرضه كرد، در نوامبر سال ‪ ۲۰۰۵‬يك گوشي با دوربين ‪ ۸‬مگاپيكسلي به بازار داد و هم‌اكنون از ارائه يك موبايل مجهز به دوربين ديجيتالي ‪ ۱۰‬مگاپيكسلي در بهار آينده خبر داده‌است.

تلفن همراه جديد "‪ "SHC-B600‬شركت سامسونگ كه در نمايشگاه فن‌آوري اطلاعات "سبيت"(‪ (CeBIT‬آلمان به نمايش گذاشته شده، به قابليت ضبط تصاوير ويدئويي با فرمت ‪ ،MPEG-4‬پخشهاي فايلهاي صوتي ‪ AAC ،MP3‬و +‪ ،AAC‬خروجي براي اتصال به تلويزيون، فن‌آوري بلوتوث، قابليت اتصال مستقيم به چاپگر و قابليت دريافت امواج برنامه‌هاي راديو و تلويزيون ماهواره‌اي، مجهز است.

شركت "سامسونگ" هنوز قيمت گوشي موبايل جديد خود را اعلام نكرده‌است
بازم سامسونگ :-?

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۴, ۲:۵۹ ب.ظ
توسط Apadana
Ali Singer,
ممنون اطلاعات خوبي بود
سامسونگ چندوقته عجب گوشي هايي زده