صفحه 1 از 1

عبور جنگنده هایSu-24Mروسی بر فراز ناو شکن دونالد کوک آمریکا

ارسال شده: سه‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۱۱:۴۵ ب.ظ
توسط Java
عبور جنگنده های Su-24M روسی بر فراز ناو شکن دونالد کوک آمریکا!

[External Link Removed for Guests]


ظاهرا" این رویداد در 12 ام آپریل 2016 و در دریای بالتیک و در فاصله حدود 70 کیلومتری از سواحل منطقه کالینینگراد روی داده است.این حرکت خلبانان روس اعتراض شدید سخنگوی وزارت دفاع آمریکا را ساعاتی پس از این حادثه در پی داشت.همچنین طبق بیانیه وزارت دفاع آمریکا جنگنده روس این اقدام خصمانه را پس از اخطار چندین باره فرماندهی ناوشکن دونالد کوک ( از طریق پیام رادیویی) انجام داده است.همانگونه که از تصاویر برمی آید فنسر های روسی در زمان این اقدام غیر مسلح بوده اند.

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Re: عبور جنگنده هایSu-24Mروسی بر فراز ناو شکن دونالد کوک آمر

ارسال شده: چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۲:۰۳ ب.ظ
توسط shafagh
سوال این است که ایا عکس ها واقعی هستند ؟

اگر به توپ گاتلینک و موشک انداز روی ناو چه دقت کنید انها کاملا غیر فعال هستند و در حالیکه چنین ناوی با ادوات الکترونیکی غالبا در حالت اماده باش است پدافند هوایی ان رو به جهت های دیگری قرار دارند و اثری از نشانه روی انها بر روی هواپیمای ناشناس وجود ندارد بهمین دلیل می گویم به احتمالی که عکس فتوشاپی باشد.

Re: عبور جنگنده هایSu-24Mروسی بر فراز ناو شکن دونالد کوک آمر

ارسال شده: چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۱۰:۱۸ ب.ظ
توسط Java
shafagh 2 نوشته شده:سوال این است که ایا عکس ها واقعی هستند ؟

اگر به توپ گاتلینک و موشک انداز روی ناو چه دقت کنید انها کاملا غیر فعال هستند و در حالیکه چنین ناوی با ادوات الکترونیکی غالبا در حالت اماده باش است پدافند هوایی ان رو به جهت های دیگری قرار دارند و اثری از نشانه روی انها بر روی هواپیمای ناشناس وجود ندارد بهمین دلیل می گویم به احتمالی که عکس فتوشاپی باشد.




با سلام.... بزرگوار من که عرض کردم این رویداد اعتراض شدید طرف آمریکایی رو در پی داشته!!! خدایی نکرده وزارت دفاع آمریکا که نمیاد برای فتو شاپ بیانیه صادر کنه!!!

لینک سایت رسمی وزارت دفاع آمریکا و تصاویر مربوطه... و البته لینک ویدیوی مربوطه!!!

[External Link Removed for Guests]

Re: عبور جنگنده هایSu-24Mروسی بر فراز ناو شکن دونالد کوک آمر

ارسال شده: پنج‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۷:۵۸ ب.ظ
توسط SA@M
shafagh 2, عزیز، حق دارید که شک کنید به اصالت عکس ها، متاسفانه چند سالی میشه که بسیاری از اخبارهای اینچنینی شایعه بوده و حاصل بیکاری و مرض تعدادی از اهالیه فضای مجازیست.
خدمت شما عرض کنم که برای تخمین زدن فتوشاپی بودن یا نبودن عکس ها چندتا مولفه وجود داره که دونستنش خالی از لطف نیست.
1: بر روی عکس و سوژه ی درون عکس تا جای ممکن زوم کنید تا عکس به اصطلاح پیکسل پسکل شود، با نگاهی گذرا و دیدن ریتم پیکسل ها خواهید دید که در عکس هایی که فتوشاپ نشده اند ریتم پیکسل ها دارای طیف هستند، یعنی مثلا سوژه با رنگ آبی و پس زمینه با رنگ زرد اگر باشد پیکسل ها به تدریج طیف تغییر رنگ از آبی به زرد رو طی میکنند. اما در عکس های فتوشاپی این طیف معمولا میشکند و میبینید که پیکسل ها به صورت ناگهانی تغییر رنگ داده اند.

2. اگر عکس فتوشاپی خیلی حرفه ای کار شده باشد از طریق گزینه ی بالا قابل شناسایی نیست! بنابراین به سایه های رنگیه روی سوژه باید دقت کرد. به طور مثال وقتی نور به پس زمینه ی سبز (مثلا چمن) میتابد بازتابی با رنگ سبز بسیاز ضعیف به روی سوژه می اندازد. که البته این هم در فتوشاپ قابل شبیه سازی است.(البته خیلی نامحسوس هست این اتفاق و بعد از مدتی چشم عادت میکند به دیدن این سایه ها).

3. اگر دو مورد فوق هم رعایت شده باشند درون عکس به عکس العمل دیگر عوامل تشکیل دهنده ی عکس دقت کنید و ببینید که عکس العمل مناسب با سوژه را دارند یا خیر، مثلا چمن خم شده زیر وزن توپ فوتبال، نگاه مردم توی عکس به سوژه (مانند عکس های پست جناب Java, ) و...

اینها موارد فنیی بود که به ذهنم رسید عرض کنم خدمتتون. دقت به عنوان خبر و دیگر موارد مربوط به مبحث مقصود سازنده و جو سازی ها و... میشود که تخصص حقیر نیست.

Re: عبور جنگنده هایSu-24Mروسی بر فراز ناو شکن دونالد کوک آمر

ارسال شده: پنج‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۱۰:۵۵ ب.ظ
توسط Mohammad.Jafar
تصاویر کاملا حقیقی هستند
فیلم از این صحنه ها موجوده
رجز خوانی های سیاسی بین المللی بین روسیه و آمریکا شده

Re: عبور جنگنده هایSu-24Mروسی بر فراز ناو شکن دونالد کوک آمر

ارسال شده: جمعه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۱۲:۳۳ ق.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
سلام
تلوزیون VOA فیلم کاملش رو پخش کرد و فرمانده نیرو دریائی امریکا گغت میتونستیم بزنیمش
در یوتیوب بنویسید
su24 american ship

ارسال شده: شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۴:۱۷ ب.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
سلام
ظاهراً امریکا تلافی کرده دیروز
یک هواپیمای جاسوسی امریکائی از نوع P8- POSEIDON به مرزهای روسیه نزدیک شده و تمام سیستمهای ارتباطی رو هم خاموش کرده
روسیه 2 تا جنگنده میگ 31 فرستاده دنبالش و به فاصله ی 15 متریش رسیدند !!

Re: عبور جنگنده هایSu-24Mروسی بر فراز ناو شکن دونالد کوک آمر

ارسال شده: شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۶:۲۸ ب.ظ
توسط shafagh
با تشکر از شما

بازهم ظاهرا قضیه مشکوک بنظر می رسد که چطور درست در لحظه عبور هواپیماها اینطور عکس برداری دقیق و حساب شده انجام گرفته است و در ضمن گمان نمی رود هواپیماهای روسی با چنین ارتفاعی از روی ناو امریکایی عبور کرده و خود را در خطر حتمی قرار دهند چون فکر کنم در این شرائط ناو اجازه اتش داشته باشد. حتی اگر به خویشتن داری روس ها در مقابل ترکیه و امریکا نگاه کنیم با وجودی که سوخوی روسی مورد اصابت هواپیمای امریکایی یا ترکیه ای قرار گرفت روس ها دست به انتقام جویی نزدند.

[External Link Removed for Guests]

لطفا اگر فیلمی هم هست ادرس ان را ارسال کنید هرچند که بنا به شناختی که از سیاست های تبلیغاتی امریکا دارم که دوست دارد با این تبلیغات اب را گل الود جلوه دهد به ان هم خیلی اعتمادی ندارم. بنظر می رسد امریکا می خواهد با اینگونه تبلیغات دروغین زمینه را برای اقدامات غیر قانونی بعدی خود هموار کند. اما من احتمال کم چند درصدی را هم برای واقعی بودن این اقدام روس ها قرار می دهم و شاید بدلیل انکه قبل از این واقعه امریکا اقدام خاصی علیه روس ها انجام داده و انها را تحریک کرده است. اگر چنین باشد و این اقدام از طرف روس ها انجام گرفته باشد من که باطنا طرفدار صلح و دوستی بین کشورها هستم امریکا را را بدلیل مکر و توطئه علیه کشورهای دیگر و اقدامات تحریک امیز و خلاف قانون محکوم می نمایم. همانطور که اخیرا هم به چین گیر داده و علاوه بر خود امریکا کشورهای همجوار چین را هم تحریک می کند تا در دریای چین موی دماغ چینی ها یشوند. در ضمن دو هواپیمای ب 52 امریکایی نیز چند مدت قبل از روی دو جزیره متعلق به چین عبور تجاوزکارانه داشتند که البته چینی ها با خودداری انها را سرنگون نکردند. امریکا اعلان کرده بود که ان دو هواپیما راه را گم کرده بودند و اشتباها از روی ان جزایر عبور نموده بودند!