صفحه 1 از 1

هراس اسرائیل از بمب اتم حزب الله

ارسال شده: دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵, ۸:۰۶ ق.ظ
توسط SCUD
مخازن آمونیاک ۱۲ هزار تنی در حیفا که بنابر اعلام حزب الله لبنان در تیر رس آن قرار دارد، وحشت صهیونیستها را در دهمین سالگرد جنگ ۳۳ روزه دو چندان کرده است.

به گزارش العالم، گزارشگر شبکه یک تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گفت: در طول جنگ دوم لبنان ۴ هزار فروند موشک از سوی حزب الله به اراضی اسرائیل اصابت کرد.

۴۰۰ فروند از این موشکها بر قلب مناطق حساس بندر حیفا فرود آمد و برخی از موشکها به هدفهای راهبردی نظیر مخازن سوخت و مواد خطرناک اصابت کرد.

گزارشگر اسرائیلی خاطرنشان کرد، به دنبال این حملات موشکی به طرز معجزه آمیز، "فاجعه" ای رخ نداد.

وی افزود: باوجود گذشت سالها همچنان تحولاتی در راستای افزایش امنیت شهر رخ نداده است.

یکی از فعالان محیط زیست در بندر حیفا در این باره به تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: حیفا خطرناکترین نقطه در اسرائیل است.ساکنان این منطقه در شرایط عادی در معرض خطرهای زیست محیطی هستند چه رسد به شرایط جنگ.

گزارشگر صهیونیست افزود: مخازن آمونیاک در این بندر ۱۲ هزار تن است که تنها بخش اندکی از این مواد مورد استفاده این شهر است و بخش عمده آن به خارج صادر و سود آن عاید یک شرکت خصوصی می شود.

یکی دیگر از ساکنان حیفا گفت: هیچ مسؤول اسرائیلی در این شهر زندگی نمی کند. خطرات مخازن آمونیاک مانند خنجری است که روی گردن ما قرار گرفته است.

گزارشگر اسرائیلی افزود: در جنگ ۳۳ روزه لبنان با وجود فشارهای شهروندان، مخازن آمونیاک تخلیه نشدند.

تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین حال اظهارات سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را در خصوص مخازن آمونیاک حیفا پخش کرد.

سید حسن نصرالله گفت: امروز لبنان دارای بمب اتمی است. توان موشکی حزب الله برای هدف قراردادن مخازن آمونیاک حیفا، همانند بمب اتم خواهد بود.

Re: هراس اسرائیل از بمب اتم حزب الله

ارسال شده: دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵, ۶:۴۶ ب.ظ
توسط shafagh
نیروهای نظامی غزه هم اخیرا موشک هایی ساخته اند که از موشک های قبلی انها بزرگتر است. تصاویر ان موشک ها در رسانه های مختلف انتشار یافته است و من هم در اخبار 21 صدا و سیما انها را دیدم. ان ها روی سکوهای ریلی بودند و انطور که من تخمین زدم باید طولی حدود 2.5 الی 3 متر داشته باشند. مسئولین دفاعی غزه گفته اند علاوه بر ازدیاد برد موشک بر وزن سر جنگی ان هم افزوده شده و لذا قدرت تخریبی ان تصاعد یافته است. البته در مورد اینکه برد نهایی موشک چقدر است مطلبی گفته نشد.