صفحه 1 از 1

استفاده از پهپادها برای نظارت بر ترافیک بزرگراه‌ها

ارسال شده: جمعه ۱ تیر ۱۳۹۷, ۱۰:۳۶ ق.ظ
توسط sinaset
محققان دانشگاه اوهایو آمریکا در حال آزمایش پهپادها برای نظارت بر ترافیک بزرگراه‌ها به جای استفاده از هلیکوپتر هستند.

تصویر

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، نظارت بر ترافیک بزرگراه‌ها اغلب کارآمد نیست. دوربین‌های ثابت نمی‌توانند معضلات ترافیکی فراتر از موقعیت خود را گزارش دهند، در حالی که استفاده از وسایل نقلیه هوایی نظیر هلیکوپتر نیز هم هزینه‌بر است و هم ناچار به سوخت‌گیری‌های متعدد هستند.

اما این سیستم‌ها به زودی ارتقا می‌یابند. دانشگاه ایالتی اوهایو یک برنامه آزمایشی را هدایت می‌کند که از پهپادها برای نظارت بر جاده‌ها و ترافیک استفاده می‌کند.

این پروژه، داده‌های مورد نیاز خود را از مرکز مدیریت و کنترل ترافیک ایالت اوهایو می‌گیرد. اگر یک ترافیک ناشی از تصادف یا مشکلی در مسیر، از جمله از بین رفتن آسفالت بر اثر سیل به وجود بیاید، این سیستم زودتر به آن نقطه می‌رسد و آن را شناسایی می‌کند.

این پروژه پس از 3 سال تحقیقات و با سرمایه 5.9 میلیون دلاری از روز اول ژوئیه آغاز می‌شود.

این همکاری ممکن است مهمتر از آنچه شما فکر می‌کنید، باشد. سرمایه‌گذار این پروژه قصد دارد چگونگی کمک این سیستم به رانندگی خودروهای خودران و خودروهای متصل به یک شبکه را بررسی کند.

این پهپادها در درجه اول می‌توانند اطلاعات ترافیکی را برای کمک به رانندگان و تصمیم‌گیری‌های ترافیکی در اختیار آنان بگذارند. برای مثال یک پهپاد در صورت وقوع تصادف زنجیره‌ای به طور خودکار می‌تواند یک مسیر جدید پیدا کند و با پرواز در جلوی خودروها، آنها را راهنمایی کند.

ارسال شده: جمعه ۱ تیر ۱۳۹۷, ۶:۰۴ ب.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
سلام
چند سال پیش هم یه گزارش در اخبار دیدم که در انگلیس هم پهپادِ پلیس راهنمایی ساخته شده که خودش از مرکز پرواز میکنه میره تا فاصله 50 کیلومتری و روی جاده و بزرگراه در ارتفاع حدود 20 متری وایمیسه و سرعت ماشینها رو کنترل میکنه و عکس میگیره از ماشینهای متخلف و ارسال میکنه به مرکز
در بعضی جاها هم براس سکو درست کردند . روی سکو میشینه و فیلم برداری میکنه و عکس میگیره

Re: استفاده از پهپادها برای نظارت بر ترافیک بزرگراه‌ها

ارسال شده: جمعه ۱ تیر ۱۳۹۷, ۶:۰۹ ب.ظ
توسط sinaset
باسلام .

به این زودی ها،این فناوری ها همه گیر نمیشه.چون نیاز به پشتیبانی خوب و قوی دارد.
ضمن اینکه،خود پهباد بدلیل کاربردهای مختلف،در اینده ترافیک زیادی در اسمان خواهند داشت و تبدیل به یک معضل خواهند شد!

بنظر میرسه اینجور طرح ها به اهستگی و در مدت زمان بسیار زیادی کاربردی خواهد شد.

باتشکر.