صفحه 1 از 1

آیا امواج تلفن همراه (موبایل) مضر است؟

ارسال شده: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۸, ۴:۵۷ ق.ظ
توسط volghan
 
کسی میدونه امواج الکترومغناطیس که تلفن همراه یا موبایل متساعد میکنه مضرر هست یا خیر؟ من تو یه سایت دیدم که نوشته بود مضر هستند و نه تنها موبایل امواج مانیتور و تلویزیون رو هم مضر میدونست. یه چیزی هم به اسم نویزگیر امواج تلفن همراه و کامپیوتر میفروخت. اینا تبلیغاتی هستن؟  یا واقعا برای بدن انسان مضر هست؟ 
 تو این سایت دیدم
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Re: آیا امواج تلفن همراه (موبایل) مضر است؟

ارسال شده: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۸, ۱:۱۲ ب.ظ
توسط bamn
با سلام .

در مورد نویزگیری که می فرمایید ، چیزی نمی دانم ، در مورد مضر بودن امواج تلفن همراه هم تاکنون بطور رسمی تایید نشده است ، اما بطور غیر رسمی ، بله مضر است! کوچه ما آنتن دهی تلفن همراه کمی ضعیف است (بخصوص داخل ساختمان) ، با یکی از دوستان پدرم که در مخابرات است تماس گرفتیم گفت در آن محدوده خیلی برای نصب دکل مشکل داریم و مالکان اجازه نمی دهند ، اما شما اگر حاضر باشید ما همین فردا روی بامتان دکل می زنیم و پولش را هم می دهیم . اما با اینکه خیلی به این پول احتیاج داشتیم بخاطر حرفی که زد قبول نکردیم! این بنده خدا گفت امواج برای شما که زیر دکل هستید خطری ندارد اما برای کسانی که همتراز با دکل باشند خطر دارد! ما هم ساختمانمان دو طبقه است و ساختمان های مجاورمان اکثراً 3 یا 4 طبقه هستند ، برای همین گفتیم به ناله و نفرینش نمی ارزد!

Re: آیا امواج تلفن همراه (موبایل) مضر است؟

ارسال شده: یک‌شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۸, ۴:۳۳ ق.ظ
توسط Mohammad 1985
خیر نیست

Re: آیا امواج تلفن همراه (موبایل) مضر است؟

ارسال شده: یک‌شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۸, ۱۱:۴۰ ب.ظ
توسط MOHAMMAD_ASEMOONI
سلام
بنده یکی دو سال پیش برنامه ای دیدم در یکی از کانالهای علمیِ خارجی در مورد ضررهای امواج رادیویی برای بدن و خصوصاً اندامهای حساس مثل مغز و سلولهای جنسی در بیضه ها و همچنین قلب .
.
می‌گفت تاثیر این امواج حتمی هست اما تاثیرش بستگی به فرکانس و شدت و قدرتش و مدت تابش این امواج بر بدن داره.
.
مثلاً امواج صاطع شده از بعضی آنتنهای رادارهای نظامی اونقدر شدید و قوی هست که فقط کافیه یک مرد یک دقیقه جلوی آنتن این رادارها بایسته تا عقیم بشه !
.
اونچه که مشخصه هر چه فرکانس بیشتر میشه نفوذپذیری امواج بیشتر میشه و تاثیر و تخریبش هم بیشتر میشه
امواج رادیویی بر اساس فرکانسشون تقسیم میشن به :
VLF
LF
HF
VHF
UHF
SHF
VERY LOW FREQUENCY
LOW FREQUENCY
HIGH FREQUENCY
VERY HIGH FREQUENCY
ULTRA HIGH FREQUENCY
SUPER HIGH FREQUENCY
اطلاعات بیشتر در گوگل هست

در همون برنامه می‌گفت خیلی از غولهای تجاریِ دنیا جلوگیری میکنند از نشر اطلاعات علمی در مورد ضرر امواج و داروها و مکملها و نوشیدنی‌ها و خوراکیها تا فروششون کم نشه و برای این کارها رشوه‌های کلانی هم پرداخت می‌کنند به بعضی مسئولین در ارگانهای دولتی و ارگانهای تحقیقاتی و محققین و دانشمندانِ دنیاپرستِ پول دوستِ بی‌وجدان .
.
================================

برای الان که بیشتر موبایلها تقریباً همیشه به اینترنت وصل هست و دائماً امواج میفرسته و میگیره ، بایستی از گذاشتن موبایل در جیب پیراهن ، نزدیک قلب و جیب جلوی شلوار ، نزدیک بیضه ها جداً خودداری بشه