ال جی پتنت گوشی رول شدنی را به ثبت رساند

در اين بخش ميتوانيد درباره گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 23
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹, ۳:۴۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

ال جی پتنت گوشی رول شدنی را به ثبت رساند

پست توسط Avaaa98 »

کمپانی ال جی مدتی‌ست که به طرح‌های نوآورانه روی آورده و از طراحی‌های جدیدی برای گوشی‌های موبایل خود استفاده می‌کند. در حالی که این شرکتِ بنام کره ای چند روز پیش گوشی موبایل LG Wing را به طرفداران دنیای موبایل معرفی کرد، حال پتنت جدیدی را به ثبت رسانده که نویدبخش گوشی موبایلی با قابلیت رول شدن است.  ال جی با به ثبت رساندن پتنتی جدید قصد تولید گوشی موبایلی با قابلیت رول شدن را دارد. با بیرون کشیدن نمایشگر گوشی به چپ و راست، اندازه صفحه نمایش تغییر کرده و بزرگ خواهد شد.
 آخرین گوشی موبایل این برند که چند روز پیش به بازار معرفی شد دو صفحه نمایش دارد، یک صفحه اصلی و بزرگ، و صفحه نمایش دوم که کوچکتر بوده و از زیر موبایل بیرون کشیده میشود. ال جی که ظاهرا صفحه‌های نمایش را هدف خلاقیت خود قرار داده این بار برای پتنت جدید خود به سراغ صفحات انعطاف‌پذیر رفته است. این طرح جدید قرار است تحت نام LG Rollable (ال جیِ رول شدنی) و در ماه مارس 2021 به بازار معرفی شود.
 گوشی LG Rollable در حالت عادی ظاهری نرمال و مستطیلی شکل خواهد داشت، ولی اگر به نمایشگر بزرگ‌تری نیاز داشتید، می‌توانید صفحه نمایش را از هر دو طرف، و یا فقط از راست یا چپ به بیرون بکشید. در بزرگترین حالت، اندازه صفحه نمایش دوبرابر شده و حالت مربعی شکلی پیدا می‌کند. برای اینکه بزرگ شدن صفحه نمایش امکان‌پذیر باشد، ال جی علاوه بر قاب عادی گوشی، یک قاب دوم نیز طراحی کرده که با بزرگ شدن صفحه نمایش به بیرون کشیده می‌شود. این گوشی نمایشگر OLED خواهد داشت. همچنین انتظار می‌رود این [External Link Removed for Guests] از قلم لمسی نیز پشتیبانی کند.
 باید در نظر داشت که عکس‌های منتشر شده از این گوشی رسمی نبوده و بر اساس توضیحات فاش شده از پتنت طراحی شده‌اند.
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي تلفن همراه”