صفحه 1 از 1

شگرد تازه شیادان تلفن همراه

ارسال شده: یک‌شنبه ۳ دی ۱۳۸۵, ۷:۵۵ ق.ظ
توسط ali44
شگرد تازه شیادان تلفن همراه



خبرگزاري انتخاب : یکی از افراد مطلع در مخابرات در گفتگو با انتخاب از مردم خواست تا در صورتيکه با تلفن همراه کابران تماسي برقرار شد و در نمايشگر گوشي شان پيغام ( XALAN ) ظاهر شد از پاسخ دادن به ان خودداري نموده و تماس را به سرعت قطع کنند.




۳۰ آذر ماه ۱۳۸۵ ساعت : ۳۶ , ۱۴
خبرگزاري انتخاب : عده ای شیاد الکترونیکی با تلفن همراه مشترکین تماس بر قرار نموده و در آن شخص يا اشخاصي ادعا می نمایند که از مهندسين شرکت مخابرات هستند و قصد چک کردن خط مشترکین را دارند و از افراد می خواهند تا عددي را شماره گيري کرده و بدون هيچ گونه شماره گيري فورا تماس را قطع نمایند .

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی خبرگزاری «انتخاب» ، این افراد شیاد با این کار به سيم کارت افراد دسترسي يافته و از طريق خط مشترکین و با هزينه آنان تماسهاي تلفني بر قرار می نمایند.

یکی از افراد مطلع در مخابرات در گفتگو با «انتخاب» از مردم خواست تا در صورتيکه با تلفن همراه کابران تماسي برقرار شد و در نمايشگر گوشي شان پيغام ( XALAN ) ظاهر شد از پاسخ دادن به ان خودداري نموده و تماس را به سرعت قطع کنند.

وی همچنین ضمن هشدار از مردم خواست در صورت جواب دادن به تماس این افراد شیاد گوشي تلفن همراه ويروسي شده و اطلاعات IMEI و IMSI را از روي گوشي و سيم کارت مشترکین پاک خواهد کرد که اين امر باعث قطع ارتباط شما با شبکه تلفن شده و مشترکین مجبور خواهند شد گوشي ديگري خريداري نمايند.

وی از مردم خواست تا چشمان خود را باز نگه دارند و فریب شیادان را نخورند.

ارسال شده: یک‌شنبه ۳ دی ۱۳۸۵, ۷:۵۸ ق.ظ
توسط Mahdi1944
ali44 جان
ضمن تشکراز شما
اگر ممکنه لينک خبر رو هم بگذاريد :-(
موضوع به نظر مشکوک و عجيب مي‌رسه :-(

ارسال شده: یک‌شنبه ۳ دی ۱۳۸۵, ۸:۱۷ ق.ظ
توسط ali44
Mahdi1944 نوشته شده:ali44 جان
ضمن تشکراز شما
اگر ممکنه لينک خبر رو هم بگذاريد :-(
موضوع به نظر مشکوک و عجيب مي‌رسه :-(
[External Link Removed for Guests]
] :shock: :shock: :shock: :shock: