صفحه 1 از 1

«گراز» فراري شکار شد

ارسال شده: چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۵, ۵:۳۶ ب.ظ
توسط DANG3R
جام جم: پس از ماهها فرار ، شرور معروف به «گراز» که از ساکنان نازي آباد و ياخچي آباد سلب آسايش کرده بود ، در اقدامي ضربتي از سوي ماموران دستگير شد.
از چندي پيش شکايت هاي متعدد مردمي در کلانتري 130 نازي آباد نشان مي داد ، يک شرور سابقه دار به هويت علي (معروف به گراز) براي مردم ايجاد مزاحمت مي کند و آسايش مردم را سلب کرده است به طوري که اين متهم با تشکيل 3 پرونده شرارت از سوي پليس تحت تعقيب قرار دارد.
با بررسي پرونده اين شرور ، معلوم شد وي چندي پيش در پي شرطبندي با دوستانش به سوي يک زن جوان حمله ور شده است.
او در يک مورد ديگر از شرارت هاي خود ، وقتي به اتفاق دوستانش سوار خودرويي بوده ، خودرويي را که با سرعت کمتري از مقابل آنها در حال حرکت بوده ، متوقف و راننده اش را بشدت مجروح مي کنند و به خودروي او نيز بشدت آسيب مي رسانند و با قدرت نمايي و عربده کشي مردم را تهديد مي کنند اگر کسي به حمايت از راننده قصد ميانجيگري داشته باشد به او نيز آسيب خواهند رساند.

تشکيل تيم ويژه

اين گزارش حاکي است ، با جمع بندي اطلاعات مربوط به پرونده ، سرگرد قرباني ، رئيس کلانتري 130 يک تيم ويژه را مسوول پيگيري پرونده کرد. رئيس کلانتري در اين باره به خبرنگار ما گفت : با کنترل نامحسوس برخي محلها که احتمال مي رفت شرور فراري در آنجا تردد کند ، ماموران موفق شدند متهم را در منطقه ياخچي آباد مشاهده کنند. سرگرد قرباني افزود: متهم با مشاهده ماموران فرار کرد که بلافاصله با تعقيب وي و قانون به کارگيري سلاح ، ماموران با تيراندازي هوايي ، متهم (معروف به گراز) را دستگير کردند. با دستگيري متهم و انتقال وي به کلانتري ، نامبرده اعتراف کرد با همدستي چند نفر از افراد شرور که از وي وحشت داشتند ، اقدام به آزار و اذيت مردم مي کرده اند.

قدرداني مردم

گزارش خبرنگار ما حاکي است ، پس از دستگيري فرد شرور در نازي آباد ، مردم منطقه با قدرداني از عملکرد ماموران کلانتري از مسوولان قضايي خواستار برخورد شديد با کساني شدند که با ارعاب و تهديد ، از مردم سلب آسايش مي کنند. با تشکيل پرونده اي در ارتباط با شرارت هاي متهم ، وي براي ادامه تحقيقات به دستور بازپرس شعبه دوم دادسراي بعثت در اختيار ماموران پليس امنيت قرار گرفت. تلاش براي دستگيري همدستان متهم ادامه دارد.