سوال در مورد يك نوع اسلحه عجيب دارم ؟؟؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

سوال در مورد يك نوع اسلحه عجيب دارم ؟؟؟

پست توسط dj_mesmol »

با سلام دوتا از دوستام در مورد صلاح از من سوال كردم منم چون اطلاعاتم كامل نيست اين سوال ها را با شما در ميون ميزارم تا راهنمايييم كنيد

داری به من بده.
من یه مدل قبلا داشتم که شکل ماژیک وایتبرد بود همینجوری کپسولی بود اما سمی نبود و یه صدای خفیف مثل صدای آرام بازکردن در نوشابه داشت و برد

موثرش 3 متر بود. اسمش شاه کش بود .ممنون میشم یه آمار دقیق البته اگه ممکنه بهم بدی.
4- آیا این صحت داره که اسلحه های نو لوله های آنها پلمب شده هست وباید با تراشکاری اونها رو از پلمب بودن خارج کرد؟
باي
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط dj_mesmol »

با سلام مجدد دوستان خواهشا كمك كنيد
يك دنيا ممنون
باي
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

dj_mesmol, جان :)

این سلاحهایی که گفتی از نوع سلاحهایی است که جاسوسان همراه با تجهیزات دیگر با خود حمل می کنند و اطلاعاتش در حد فوق سری است.البته آنهایی که توسط کشورهای مختلف از جاسوسان بیگانه گرفته می شود بصورت بسیار جزئی به نمایش گذاشته می شود و اطلاعات کامل در این زمینه وجود ندارد.البته اگر دوستان به این اطلاعات دسترسی دارند لطفا ما رو هم بی نصیب نگزارند :-)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط dj_mesmol »

KARIM نوشته شده:dj_mesmol, جان :)

این سلاحهایی که گفتی از نوع سلاحهایی است که جاسوسان همراه با تجهیزات دیگر با خود حمل می کنند و اطلاعاتش در حد فوق سری است.البته آنهایی که توسط کشورهای مختلف از جاسوسان بیگانه گرفته می شود بصورت بسیار جزئی به نمایش گذاشته می شود و اطلاعات کامل در این زمینه وجود ندارد.البته اگر دوستان به این اطلاعات دسترسی دارند لطفا ما رو هم بی نصیب نگزارند :-)

با تشكر از آقا كريم
ممنون ميشم سوالات آخرمم جواب بديد
با تشكر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

dj_mesmol, جان

1.کلت 11/43 یا کالیبر 45 .ساخت امریکا - لاما - پارابلم یا 9 میلیمتری و ...(آمار دیگه تا اینجا بسه چون جزء طبقه بندی سری است) :-)
2. کالیبر 45 یا همان 11/43 از همه بهتر است زیرا مشکلاتی که سلاحهای کمری دیگه دارند ندارد.مثلا در کلت پرابلم حساسیت ماشه بسیار زیاد است و با اشاره جزئی شلیک می کند که خیلی خطرناک است .ولی کالیبر 45 اسلحه قرصی است :D
3.بله
4.تا اونجایی که من میدونم سلاحها را قبل از تحویل به مشتری ازمایش می کنند.پس مسئله پلمب شدن لوله سلاحها منتفی است :-)

موفق باشید :)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

این سلاحهایی که گفتی از نوع سلاحهایی است که جاسوسان همراه با تجهیزات دیگر با خود حمل می کنند و اطلاعاتش در حد فوق سری است

اين را هم من اضافه كنم كه هر كسي را در كشور ديگري با لباس شخصي و اسلحه دستگير كنند جرم جاسوسي داره ! در مورد اين جور سلاحها من مطالبي ميزارم ولي تا حدودي قديمي هست.
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

در يکي از نمايشگاههاي مربوط سپاه خودکاري در بخش حفاظت پرواز بود که بسيار بسيار جالب بود...
همه شما خودکار هايي را ديده ايد که تهشان دکمه اي دارد که با فشارش سر خودکار بيرون و تو مي رود..ان خودکار اين گونه بود که تهش را ميشکيديد...ميشد سوزن!!گلوله را از جلو داخل مي کرديد و با زدن کليد کوچکي سوزن رها مي شد!!!
جالب تر از همه اين بود که کاشف سلاح هم انجا بود و ميگفت:"فقط از روي وزن اين خودکارــخيلي سنگين بود خدايي ــ مشکوک شدم و با يک برسي کوچک کشف کردم اين خودکار کجا مي نويسد!!!"
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
New Member
نمایه کاربر

پست توسط e.e »

VALI TO IRAN MAN TA HALA YEK BAR BISHTAR NADIDAM CHENIN CHIZI BASHAD JOZ YEK BAR KE ON RO HAMYEKI AZ ASHNAYAN AZ ARAQ AVARDE BOD HALA CHEJORI VA AZ KOJA KHARIDE BOD NEMIDANAM
زيرظلم لشگر ذحاک پشت من شکست کاوه لشگر شکن کو شه سواران را چه شد
لشگرتوران به قلب سرزمين ما رسيد رستم وگودرز کو اسفندياران راچه شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

e.e,
اگر اون اشناتون رو نيروي انتظامي گير بياره يکراست تحويل وزارت اطلاعات ميده...
دوستان شايد شنيده باشند که حمل بضي از سلاح ها علاوه بر جرم حمل اسلحه مشمول جرائم ويژه شده و بدون هيچ گونه شکي براي تحقيقات امنيتي به وزارت اطلاعات تحويل داده مي شوند...از جمله حمل سلاح شيميايي سلاح هاي کوچک..سلاح هاي دوربين دارجنگي نظير سيمينف و...
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”