صفحه 1 از 1

از مکه کولا تا عطر نصرالله

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۵, ۲:۴۱ ب.ظ
توسط Mr.Amirhessam
جنگ و بحران در خاورميانه مخصوصا جنگ در عراق و درگيری حزب الله با اسرائيل‌، در لبنان، موجب شده که برخی از بازرگانان عرب با آميختن ايدئولوژی و تجارت کالاهای جديدی را به بازار عرضه کنند.

به گزارش راديو فردا، در اواخر سال ۲۰۰۲ میلادی يک تاجر تونسی تبار به نام توفيق مثلوثی، «مکه کولا» را به بازار آورد.
وی اين نوشيندنی را به عنوان جايگزينی برای کوکاکولا و پپيسی کولا، که به گفته وی محصولات امپرياليسم هستند به بازار عرضه کرد و مورد استقبال برخی از بازارهای کشورهای عربی قرار گرفت.

مرکز اين شرکت هم اکنون در دوبی در امارات عربي متحده است. به روی هر بطری نوشته شده که ده درصد سود اين شرکت صرف کمک به بچه‌های فلسطينی خواهد شد و ده درصد ديگر نيز به کارهای خيريه ديگر اختصاص می‌يابد.

جنگ اخير لبنان يک مغازه‌دار لبنانی را به اين فکر انداخت که از محبوبيت نصرالله رهبر حزب الله، بهره بگيرد و عطری را به بازار عرضه کند. اين عطر به نام مقاومت و با عکس نصرالله و يک قايق آتش گرفته متعلق به اسرائيل‌ به بازار آمد.
به نوشته مجله «نيو رپابليک» قيمت عطر يک دلار بود و باعث تقاضای گسترده‌ای در لبنان و برخی کشورهای لبنانی شد.

«علی خليل» به مجله «نیو ريپابليک» می‌گويد: من حدود ۱۵ هزار بطری سفارش دادم و برای من که مغازه دار کوچکی هستم ريسک بزرگی بود. ولی خبر عطر بين مردم پيچيد و استقبال خوبی از آن شد.

وی می‌گويد مردم حتی برای دوستانشان در بحرين، ژاپن، آلمان و سوريه هم می‌خرند و هديه می‌فرستند. وی چند وقت پيش عطر مقاومت را در وزارت تجارت ثبت کرده است تا کسان ديگر به فکر تقليد و یا تقلب نيفتند.

[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: جمعه ۲۰ بهمن ۱۳۸۵, ۱:۵۳ ق.ظ
توسط Reza6662
تبلیغ کمپانی کوکاکولا برای کشورهای اسلامی

[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: جمعه ۲۰ بهمن ۱۳۸۵, ۲:۰۲ ق.ظ
توسط Mohsen1001
Reza6662,
بنظر نمياد تبليغ رسمي کوکاکولا باشه ، چون مونتاژي که انجام شده بسيار ابتدايي و واضح ميباشد.