صفحه 1 از 1

شناسایی فایلهای هک

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۵, ۹:۲۸ ب.ظ
توسط DJ.HAMED
چگونه فايل هاي هك را شناسايي كنيم؟ سوالی که بسیاری از کاربران روزانه از خودشان میپرسند. در دنیای ناامن اینترنت ، این سوال یکی از مهم ترین ارکان امنیتی سیستمهای کامپیوتری میباشد. به عنوان مثال در هنگام چت کردن چگونه پی ببریم فایلی که برای ما ارسال شده یک فایل هک است یا خیر؟ در این ترفند قصد داریم روش های شناسایی این فایلهای خطرناک را به شما معرفی کنیم.

وقتي شخصي فايلي را براي شما از طریق یاهو مسنجر ارسال مي كند در پيغامي كه براي شما مبني بر تاييد آن مي آيد نام شخص فرستنده نام فايل حجم آن و همچنين فرمت و از اين قبيل اطلاعات در آن قيد شده است . شما بايد توجه داشته باشيد كه آيا فايلي كه براي شما ارسال شده از لحاظ نوع و فرمت همان فايلي است كه قرار بوده ارسال شود يا خير ؟
در حقيقت مثلا اگر عكسي مي خواهيد دريافت كنيد ايد فايل مربوطه پسوند JPG و يا يكي از پسوندهاي فايلهاي گرافيكي را داشته باشد.
نه اينكه فايلي با پسوند اجرايي Exe و يا Bat براي شما ارسال شود و فرستنده هم مدعي باشد كه اين يك فايل تصويري است.
در واقع فايلهاي هك كه با نرم افزارهای تروجان ساز ساخته مي شوند ، در قسمت پسوند داراي پسوندهايي مثل SCR يا ExE و ... و يا مثل mypic. jpg.scr مي باشند كه نشان دهنده آن است كه فايل فرستاده شده يكي از انواع فايل هاي ساخته شده توسط نرم افزارهای مخرب است كه براي بدست اوردن پسورد شما مي باشد.
بنابراين همواره نوع پسوند فايلهاي دريافتي را زير نظر داشته باشيد و بدانيد كه از اين طريق و قبل از هر چيز (حتي قبل از استفاده از نرم افزارهاي ضد هك و ضد ويروس) مي توانيد تا حد زيادي از كيفيت نوع و چگونگي عملكرد و ماهيت يك فايل اطلاع حاصل كنيد.
فرضأ مطمئن باشيد كه يك فايل ويروسي نباشد ميتواند پس از اجرا بلا هاي ناخواسته برسر سيستم شما بياورد.

:grin:

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۱۴ ق.ظ
توسط Karim1504
DJ.HAMED, جان

من یه برنامه دارم به نام JPEG-Exploiter که کارش اینه:

ابتدا تروجان را آپلود می کنید و لینکشو به این برنامه میدید و این برنامه یه فایل برای شما می سازه که پسوندش jpg است :grin:

بعد فایل رو برای قربانی میفرستید و اونم اگه مطلب شما رو خونده باشه هک میشه :grin:

بنظر من این روش تقریبا در این زمانه که هکرها :grin: پیشرفت زیادی کرده اند بی اثر است :-o :-)

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۲۸ ق.ظ
توسط ms
DJ.HAMED,

چه جالب من چیز زیادی از هک و.. نمی دونم خوب شد اینو خوندم :shock: :shock:

ارسال شده: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۵, ۱:۰۱ ق.ظ
توسط Karim1504
ms, جان

آموزش هک خواستی بیا پیش خودم .دوست داری هکر بشی بیا پیش خودم البته هکر کلاه سفید مودب و با کلاس :-)