صفحه 1 از 1

تالیا نیوز- شرکت ژاپنی eMobile گوشی های شارپ را برای راه اندازی سرويس

ارسال شده: پنج‌شنبه ۳ اسفند ۱۳۸۵, ۷:۴۵ ب.ظ
توسط DJ.HAMED
تالیا نیوز- شرکت Wataniya International بازوی بین المللی مدیریتی و سرمایه گذاری شرکت Wataniya Telecom در سطح جهان و به خصوص خاورميانه، اعلام کرده که کنسرسیومی متشکل از سرمایه گذاران بومی خاورميانه که تحت نظارات و هدایت اين شرکت قرار دارند با اپراتور آمریکایی Sprint Nextel توافقنامه ای را به امضا رسانده اند که بر اساس آن شبعه خاورمیانه اي Sprint Nextel راه اندازی می شود.
بر اساس این خبر، قرار است شعبه مذکور کلیه خدمات و سرویس های مخابراتی مدرن را در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا ارائه دهد.
"احمد حلیم " مدیر اجرایی شرکت Wataniya International در همین خصوص تصریح کرد که از همکاری با شرکت بزرگ و صاحب نام آمریکایی احساس رضایت می کند چرا که این همکاری به وطنيه فرصت مي دهد تا موقعیت برتر خود را در بازارهای جهانی همچنان حفظ کرده و گسترش دهد و به این ترتیب هم میزان رضایت مشتریان را بالا ببرد و هم میزان ارزش سهام سهامداران خود را افزایش دهد

:grin: