صفحه 1 از 1

در ايران، تقاضاي فيلم‌هاي ايراني از بهترين فيلم‌هاي آمريكايي بيشتر است

ارسال شده: شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۵, ۱۱:۵۸ ب.ظ
توسط Leila
خبرگزاري فارس: مديركل توسعه همكاري‌هاي نمايش خانگي گفت: در ايران، تقاضاي فيلم‌هاي سينمايي ايراني از بهترين فيلم‌هاي آمريكايي و اروپايي در كشور بيشتر است و اين امر نيازمند تامين و آماده‌سازي لازم است.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي موسسه رسانه‌هاي تصويري، عليمرداني، مديركل توسعه همكاري‌هاي سمعي و بصري و نمايش خانگي معاونت سينمايي طي نشستي با دكتر ابراهيم داروغه‌زاده، مديرعامل موسسه رسانه‌هاي تصويري و نمايندگان توزيع اين موسسه، در زمينه رونق بخشيدن به صنعت ويدئويي كشور و مبارزه با قاچاق محصولات سينمايي به بحث و تبادل نظر پرداخت.
بنا به اين گزارش، در اين نشست كه در سالن آمفي تئاتر موسسه رسانه‌هاي تصويري برگزار شد، عليمرداني با اشاره به اين كه بايد ديد براي صنعت ويدئويي كشور چه اقداماتي انجام گرفته است، گفت: با در نظر گرفتن شرايطي كه در سال 71 منجر به تشكيل شبكه نمايش خانگي شد، بايد ببينيم تا چه اندازه اين صنعت را در كشور رونق داده‌ايم.
او با تاكيد بر اين كه مسئولين سينمايي كشور در عرصه توليد آثار، مجدانه عمل كنند، افزود: چنين مسئله‌اي باعث رونق هر بيشتر صنعت ويديويي كشور خواهد بود؛ چرا كه تقاضاي فيلم‌هاي سينمايي ايراني از بهترين فيلم‌هاي آمريكايي و اروپايي در كشور بيشتر است و اين امر نيازمند تامين و آماده‌سازي لازم است.
وي با اشاره به فروشگاه‌هاي غيرمجاز عرضه محصولات فرهنگي در شهرهاي مختلف افزود: در خصوص بحث مبارزه با قاچاق محصولات فرهنگي و آثار سينمايي طي ماه‌هاي اخير، اقدامات قابل توجهي از سوي نهادهاي مختلف با همراهي موسسه رسانه‌هاي تصويري انجام گرفته است.
عليمرداني ادامه داد: تهيه كنندگان بايد از آثارشان مراقبت كنند و حقوقشان را به درستي بشناسند، در اين ميان نيز اداره اماكن بايد با قدرت و اداره ارشاد با نظارت عمل كنند تا فعاليت‌هاي غيرمجاز تحت هر شرايطي محدود شود.
او گفت: افرادي كه اقدام به كپي و فروش آثار سينمايي مي‌كنند، در حكم سارق هستند و در ستاد مبارزه با قاچاق محصولات فرهنگي، قصد داريم روند شناسايي عوامل قاچاق محصولات فرهنگي و آثار سينمايي را متوقف نكنيم.
در ادامه اين گردهمايي، دكتر ابراهيم داروغه زاده، مديرعامل موسسه رسانه‌هاي تصويري با اشاره با اقدامات موسسه در خصوص كاهش قيمت محصولات سينمايي گفت: يكي از مهم‌ترين مشكلاتي كه در بدو ورود به موسسه با آن مواجه بودم فاصله قيمت ميان محصولات ارژينال و رايتي بود كه سعي كرديم فيلم‌هاي گران قيمت ايراني را خريداري و با قيمتي پايين آنها را عرضه كنيم.
وي افزود: با كاهش قيمتي كه در خصوص عرضه محصولات سينمايي در نظر گرفته‌ايم، تيراژ اين آثار بايد افزايش يابد تا با بازدهي مناسبي رو به رو شويم.
داروغه زاده همچنين در خصوص طرح مبارزه با جرايم و تخلفات تصويري و سينمايي افزود: قانون در اين خصوص دچار تحولاتي شده، به طوري كه مجازات سنگين‌تري نسبت به گذشته براي برخي تخلف‌ها در نظر گرفته و همچنين ستادي كه در زمينه مبارزه با قاچاق و سرقت محصولات سينمايي فعاليت مي‌كند، در حال انجام اقدامات موثري است.

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۵, ۱۲:۲۸ ق.ظ
توسط Sardar
البته من که از سينماي ايران به غير از فيلم هاي اول انقلاب و 6 يا 7 تا فيلم بعد جنگ مورد پسند نديدم (از کرخه تا راين و سجاده آتش و ... ) بقيه اش همه طنز و مسخره بازي است :? جالبه که مردم ما هم فقط اينگونه فيلم ها رو دوست دارند :-( فقط خودشان مي آيند که بخندند. :::P ديگه مهم نيست :?

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۵, ۱۲:۲۱ ب.ظ
توسط ARMIN
سلام
Sardar, حرف شما کاملا صحيح است ولي چاره اي جر اين نيست. معمولا محصول سينمايي هر کشور با توجه به نياز آن کشور توليد مي شود. حتما توجه کرده ايد که در هند معمولا چه جور فيلم هايي ساخته مي شود. هميشه ستم کار مي ميرد و هميشه فقير و تهي دست به بهترين درجات مي رسد. شايد خيلي از مردم از فيلم هاي هندي خوششون نياد ولي مردم هند با توجه به شرايطشون نيازمند چنين فيلم هايي هستند تا اميد به زندگي داشته باشند. تا فکر کنند که مي شود به اميد روزي که ستمگر نابود شود زندگي کرد. در ايران هم متاسفانه مشکلات اقتصادي فراواني که اکثر افراد جامعه با آن روبرو هستند مردم را کاملا افسرده و ناراحت کرده و مردم (منظورم عوام مردم ) به ناچار براي خلاصي از مشکلات رو به فيلم ها و سريال هاي طنز مي آورند و کمتر فردي توجه به فيلم هاي فلسفي و معنايي مي کند.
با تشکر :D

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۵, ۲:۰۴ ب.ظ
توسط Sardar
ARMIN,
مي توان توصيف شما را قبول کرد ولي به شرط آنکه باعث تاثير گذاري منفي بر مردم و فراموش کردن اصل آن نشود. در وضيعت فعلي هدف اصلي سينماي غير دولتي ايران (منظور فيلم هاي متداول و خارج از حيطه صدا و سيما) پول در آوردن است نه صرف خنداندن مردم :-(
ولي در کنار اين اگر ساخت فيلم هاي درست و حسابي (مي توان در مقايسه با فيلم هاي غربي به جاده سبز و ذهن زيبا و ارباب حلقه ها اشاره کرد) باعث تضعيف سينماي کلي کشور مي شود و آسيب هاي آن کاملا مشخص است (به طور مثال لال شدن فلسفه ايراني و اسلامي)

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۵, ۶:۳۰ ب.ظ
توسط SORENA
مطمعنا کسی که طالب فیلمهای خارجی هست ، اونا رو از موسسه رسانه‌هاي تصويري تهیه نمیکنه!

وقتی یک دی وی دی با جلد و پک 700 الی 1500 تومان هست ( بدون سانسور و با زیر نویس فارسی) کسی حاظر نیست فیلم دوبله شده تیکه پاره رو از این موسسه ها بخره! اونم با قیمتهای فضایی شون :grin: :m:a

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۵, ۱۱:۲۹ ب.ظ
توسط mostafaa
حالا یه سوالی به ذهن من خطور کرد ! ( اوه ! )

اگه این مطلب از روی آمار و ارقام و نظرسنجی بیان شده چرا تلویزیون 24 ساعت داره فیلمای فرنگی پخش میکنه ؟؟؟!

ارسال شده: دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۵, ۱۲:۲۶ ق.ظ
توسط Sardar
mostafaa,
شايد از روي کمبود بودجه باشه :?
الان که من خارج از کشور هستم و از شبکه جام جم جمهوري اسلامي ايران استفاده مي کنم تا حالا حتي يک کليشه غير ايراني پخش نکرده و همه فيلم ها و سريال هايش ايراني است. (حتي پيام بازرگاني هم به ندرت پخش ميکند)

ارسال شده: دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۵, ۱:۲۳ ب.ظ
توسط mostafaa
Sardar نوشته شده:mostafaa,
شايد از روي کمبود بودجه باشه :?
الان که من خارج از کشور هستم و از شبکه جام جم جمهوري اسلامي ايران استفاده مي کنم تا حالا حتي يک کليشه غير ايراني پخش نکرده و همه فيلم ها و سريال هايش ايراني است. (حتي پيام بازرگاني هم به ندرت پخش ميکند)


تا اونجا که من در ذهن دارم بیشتر فیلمای تلویزیون فرنگی بودن ( تلویزیون داخلی رو عرض میکنم . وگرنه اگه بخوان توی جام جم هم فیلم خارجی بذارن که ... ) . همین الان که داره عید میشه خیلی از فیلمایی که تبلیغشونو نشون میدن خارجیند ! برنامه هایی مثل سینما یک - سینما ماورا - صد فیلم و ... هم که تا یاد دارم فیلمای خارجی پخش کردن . توی سینمای خانگی هم معمولا اگه بخوان با خانواده فیلم ببینند شاید فیلم ایرانی باشه و شاید هم فیلمای خارجی با کمی سانسور . اما جوونا اگه خودشون بخوان فیلمی رو در تنهایی ببینند فکر کنم ارجحیت با فیلمهای خارجی باشه . چه بخوایم و چه نخوایم فیلمهایی که جلوه های ویژه دارند طرفداران بیشتری بین جوونا دارن . و فیلمهای هنری قشر خاصی رو معمولا جذب میکنند . فیلمهای سینمایی ما هم که خدا رو شکر اغلب عشقی هستند !