صفحه 1 از 1

"مستر‌ بین" پس از 10 سال به سینما می‌آید

ارسال شده: دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۸۶, ۱۲:۲۸ ق.ظ
توسط Leila
مستر‌ بین بعد از 10 سال دوری با فیلمی جدید درباره یک سفر پرماجرا از بریتانیا به جشنواره فیلم کن در فرانسه، به سینما باز می‌گردد.
به گزارش خبرنگار مهر، روان اتکینسن، خالق شخصیت معروف دنیای کمدی و ستاره فیلم جدید "تعطیلات مستر بین" در این زمینه گفت: "ما همیشه حس می کردیم مستر بین می تواند دستمایه یک فیلم سینمایی دیگر باشد، اما این بار او باید به شکلی کاملا متفاوت با فیلم اول به تصویر در می آمد. اگر صرفا می خواستیم یک دنباله بسازیم، هشت یا 9 سال پیش باید این کار را می کردیم ، نه الان. اما فکر کردن درباره ایده فیلم جدید سال ها طول کشید."


قهرمان مجموعه بین که به ندرت حرف می زند و بیشتر با شلوغ کاری با دیگران ارتباط برقرار می کند،‌ محبوبیتی جهانی دارد. "بین: آخر یک فیلم از سینمای فاجعه" (1997) بیش از 260 میلیون دلار فروخت و یکی از موفق ترین فیلم های بریتانیایی تمام دوران لقب گرفت. اتکینسن در 1981 در نمایشی یک نفره در وست اند لندن شخصیت بین را خلق کرد. این شخصیت محبوب در سال 1990 با یک مجموعه نمایش تلویزیونی که در قالب 14 قسمت نیمساعته از تلویزیون بریتانیا پخش شد، به شهرت رسید، مجموعه ای که بعد ها به 245 کشور فروخته شد.

بین در فیلم جدید در مقایسه با نمایش تلویزیونی، جنبه انسانی بیشتری دارد. خودخواهی او کمتر است و بیشتر حرف می زند. پس از سفر بین به لس انجلس در فیلم اول، این بار هدف او کن در جنوب شرقی فرانسه است و در این جا تنها یک چیز می خواهد: دیدن ساحل! "تعطیلات مستر بین" از این هفته در اروپا به نمایش عمومی در می آید.


تصویر

خبرگزاري مهر

ارسال شده: دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۸۶, ۳:۳۰ ق.ظ
توسط saeed123
مگه مستر بين هم ميتونه حرف بزنه همين طوريش خودش خداي خنده هست اگه حرف بزنه چي ميشه ؟

ارسال شده: دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۸۶, ۱۰:۵۵ ق.ظ
توسط Ma3ouD
مگه نمرد بود؟!!! :-(

ارسال شده: دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۸۶, ۱۱:۱۰ ق.ظ
توسط DJ.HAMED
من چند وقت پيش يه فيلمی ازش توی تکی از شبکه های المانی ديدم

:-(

:grin:

ارسال شده: دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۸۶, ۱۱:۳۷ ق.ظ
توسط Atlantis
سلام

DjBoMBoX, عزیز

فکر نکنم مرده باشن
تا جایی که یادم میاد یه دوره زمانی دچار افسردگی شدید شده بود.
بعید میدونم مرده باشه....آقا حامد هم تایید کردند.