صفحه 1 از 1

خمپاره دردسرساز در تهران!

ارسال شده: پنج‌شنبه ۹ فروردین ۱۳۸۶, ۱۲:۳۹ ق.ظ
توسط Montana2100
واحد چك و خنثي‌سازي پليس تهران خمپاره عمل نكرده‌اي كه توسط يكي از مسافران كاروان راهيان نور از مناطق جنگي به تهران منتقل شده بود را خنثي كردند.

به گزارش ايسنا، ساعت 21 دوم فروردين ماه امسال، ماموران پليس در جريان وجود يك خمپاره جنگي عمل نكرده در ضلع جنوبي حرم مطهر امام خميني(ره)، مقابل هلال احمر قرار گرفتند.

با اعلام اين موضوع، تيمي از واحد چك و خنثي‌سازي پليس تهران به محل اعزام شده و خمپاره را كه احتمال انفجار آن وجود داشت، خنثي كردند.

سرهنگ احمدي، رييس مركز اطلاع رساني پليس تهران بزرگ با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: بررسيهاي پليسي در اين خصوص نشان داد كه اين خمپاره توسط يكي از مسافران كاروان راهيان نور به سرپرستي مردي به نام «ابوالفضل» از مناطق جنگي اهواز و خرمشهر با اتوبوس به تهران منتقل شده است.

[External Link Removed for Guests]