صفحه 1 از 1

20% از كاربران تلفن همراه به فكر خو

ارسال شده: پنج‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۵, ۱۰:۴۶ ب.ظ
توسط Ali Singer
بيست‌وچهار درصد از كاربران تلفن همراه به هر تماسي پاسخ مي‌دهند /يك‌پنجم كاربران به‌دنبال خودنمايي با تلفن‌هاي همراه خود هستند

پاسخ دادن به زنگ تلفن همراه براي برخي به صورت يك عادت در آمده است. به‌طوري‌كه عده‌ي قابل توجهي از كاربران اين وسيله در هر هنگام از شبانه‌روز و تحت هر شرايطي كه باشند، به هر تماسي فورا پاسخ مي‌دهند.

سايت تحقيقاتي ZDNet در مقاله‌ي خود مي‌نويسد: 24 درصد از كاربران بزرگ‌سال تلفن همراه احساس مي‌كنند كه مجبورند به تلفن‌هاي خود پاسخ بدهند؛ حتي اگر اين پاسخ دادن در هنگام غذا خوردن يا ملاقات شخصي قابل احترامي باشد. البته در دنياي امروزه بشر از هر وسيله‌اي براي خودنمايي و جلب توجه اطرافيان به‌خوبي استفاده مي‌كند و در اين بين تلفن همراه از اين قاعده مستثني نيست. 22 درصد از مشتركان بر اين باورند كه عده‌ي بسياري براي اين‌كه ديگران را متوجه سازند كه تلفن همراه دارند، با آن تماس گرفته يا در صورت دريافت تماسي بي‌موقع، به آن پاسخ مي‌دهند.

پنجاه و دو درصد از مالكان تلفن همراه نيز مي‌گويند كه در تمامي مواقع دستگاه‌هاي خود را به همراه دارند و 81 درصد هميشه تلفن خود را روشن نگه مي‌دارند.

بيست و دو درصد از كاربران مي‌گويند به هنگام صحبت كردن با تلفن همراه به قدري غرق صحبت مي‌شوند كه فراموش مي‌كنند كجا هستند و به كجا مي‌روند كه اين موضوع در ميان 39 درصد از جوانان 18 تا 29 ساله به چشم مي‌خورد.

هجده درصد از مشتركان تلفن همراه پيام‌هاي تبليغاتي غيرمنتظره‌اي از طرف شركت‌ها و موسسات مختلف دريافت مي‌كنند.

شما از كدوم دسته هستيد؟ :-)

ارسال شده: جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۸۵, ۲:۲۷ ق.ظ
توسط ahmad16162
من که از اين قضيه جدام. :grin: دليلشم قبضمه که 10 هزار تومن بيشتر نمياد.
(بر عکس قبض تلفن اتاقم :-) )

ارسال شده: جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۸۵, ۲:۳۱ ق.ظ
توسط Mohsen1001
Ali Singer, من که به همه جواب میدم حتی اگه سر ناهار باشم اخه ادم میگه شاید کار واجب داشته باشه که زنگ زده البته شبها خاموش میکنم :D

ارسال شده: جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۸۵, ۲:۳۲ ق.ظ
توسط Mahdi1944
ahmad16162,
دقيقا مثل من :-)

ارسال شده: جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۸۵, ۲:۳۶ ق.ظ
توسط jeeerjeeerak
اگه کار واجب باشه دوباره زنگ مي زنه . به نظرم که کار جالبي نيستش که همه جا و در همه حال به تمامي تلفن ها جواب داد . :-D

ارسال شده: جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۸۵, ۱۱:۲۳ ق.ظ
توسط Ali Singer
دروغ چرا....من اگه خودم با يكي حال نكنم جوابشو نميدم...ديدين بعضيا سيريش ميشن ول كن معامله هم نيستن :cool:
اينجاس كه ديگه دودر كردن و پيچوندن جايز هست :grin: ولي از شوخي گذشته اينكه ميگن خيليا براي جلب توجه از موبايل استفاده ميكنن ديگه فكر نميكنم اين روزا زياد درست باشه چون اكثرا موبايل دارن و از گوشي هاي خيلي خوب و به روز هم استفاده ميكنن اينه كه ديگه اينم به صورت يه چيز خيلي عادي در اومده و چيزي نيست گه بخوايم باهاش كلاس بزاريم :-)

ارسال شده: جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۸۵, ۵:۰۶ ب.ظ
توسط Farhad3614
Ali Singer,
علي جان من با شما موافقم اما خودم چندين بار توي دانشگاه مثلا ديدم که طرف گوشيشو همينجوري ميگيره دره گوشش و معلوم نيست با کي و چي ميگه :grin: تازه بعضي اوقات هم در همين حالت گوشي زنگ ميخوره و بنده خدا خجالت هم نميکشه ميگه گوشي پشت خطي دارم :grin: :-D با اينجور آدما بايد چيکار کرد؟ :-?

ارسال شده: جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۸۵, ۵:۵۵ ب.ظ
توسط ARMIN
سلام
من به شخصه خودم هميشه و در همه حال گوشيم و جواب مي دم. قابل توجه که شبها هم خاموش نمي کنم :eek: .

ارسال شده: جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۸۵, ۶:۴۹ ب.ظ
توسط Mohsen1001
تازه بعضي اوقات هم در همين حالت گوشي زنگ ميخوره و بنده خدا خجالت هم نميکشه ميگه گوشي پشت خطي دارم

خیلی باهال بود :grin: دقیقا بعضی ها همینطورین :eek: