صفحه 1 از 1
يه سوال در مورد کتاب
ارسال شده: دوشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۸۶, ۹:۴۰ ق.ظ
توسط g
به نظر شما برای ارزیابی یک کتاب علمی چه ملاکهایی ومهیارهایی را میتوان مطرح کردوازمیان این موارد کدامیک برتری دارد
ارسال شده: دوشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۸۶, ۱:۲۲ ب.ظ
توسط Mehdi2224
کتاب علمی باید در درجه اول مطالبش کاربردی باشه نه اینکه به تفسیر و تحلیل علت وجود یا عدم وجود بپردازه
کتاب علمی باید با زبانی ساده حقایق رو بیان کنه تا خواننده بتونه بدون نیاز به منبعی جداگانه حقایق موجود در اون رو درک کنه .
کتاب علمی باید بتونه در یک زمینه خاص خواستهای خواننده خودش رو پوشش ببده و اون رو به کتابهای دیگر پاس نکنه که متاسفانه در کشور ما چنین کتابهایی زیادند.
کتاب علمی باید جنبه نوشته ای داشته باشه نه گزارشی . مثلا بارها دیده شده که برخی کتابها به جای نوشتن به جمع آوری نتایج گزارشات علمی می پردازند. البته این خودش نوعی تحقیقه و برای تحقیق منبع مناسبیست ولی در بسیاری موارد به دلیل نتیجه گیری های نادرست خواست خواننده را برطرف نمی کند .
موفق باشید
ارسال شده: دوشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۸۶, ۶:۵۲ ب.ظ
توسط g
ممنون از جوابتون آيا جواب ديگري کسي داره
راستي مهدي جون نگفتي کدوميکي بر ديگر موارد برتري دارد
ممنون
ارسال شده: دوشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۸۶, ۷:۵۴ ب.ظ
توسط Mehdi2224
g,
بستگی به کاره شما داره .
اگر دنبال تحقیق هستید کتب محتوی گزارشات از یک مبحث علمی به دردتون میخوره ولی فقط مباحثشون پراکنده است .
ولی اگر دنبال مطالعه و یادگیری هستید نوع کاربردی بیشتر به دردتون میخوره .