صفحه 1 از 1

شهادت يك مامور انتظامي بر اثر انفجار مين در سردشت

ارسال شده: شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۶, ۲:۲۶ ب.ظ
توسط arash_slayer
بر اثر انفجار مين به جا مانده از دوران دفاع مقدس در منطقه مرزي «لوپزه» در سردشت، يك مامور انتظامي شهيد و يك مامور ديگر نيز به شدت مجروح شد.
به گزارش ايسنا، اين حادثه هنگامي رخ داد كه ماموران انتظامي جمعي هنگ مرزي سردشت در اين منطقه مشغول انجام وظيفه بودند.
طبق اين گزارش، بر اثر بارندگي و حركت زمين، اين مين جابه‌جا شده و به ميان معبر مرزي در محل گشت ماموران آمده بود و به اين ترتيب بر اثر برخورد با يكي از آنها منفجر شد.
گفتني است، منطقه مرزي لوپزه در 15 كيلومتري شهرستان سردشت و در كنار مرزهاي ايران با عراق واقع شده كه در دوران 8 سال دفاع مقدس يكي از جبهه‌هاي فعال عليه نيروهاي بعثي عراق به شمار مي‌رفت.
اين دومين حادثه انفجار مين در ابتداي سال جاري تاكنون است و طي حادثه قبلي نيز دو تن كشته و سه تن ديگر زخمي شده‌ بودند.

منبع: بازتاب