صفحه 1 از 2

ادعاي آمريکا: سلاح جديد ايران، استخوان سربازان آمريکايي را ذوب می کند

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۲:۲۳ ق.ظ
توسط Ahmad6644
تصویر


يک مقام بلندپايه آمريکايي اعلام کرد: بمب هايي که اکثراً در کنار جاده هاي محل عبور خودروهاي آمريکايي در عراق منفجر مي شوند، به حدي قوي هستند که مانند چاقوي گداخته شده که به راحتي درون کره نفوذ مي کند، سربازان را مجروح و از انجام هرگونه حرکتي باز مي دارند.

به گزارش عصر ايران (asriran.com)، ژنرال ريموند اوديرنو در مصاحبه با روزنامه "يو.اس.اي تودي" گفت: اطمينان کامل داريم که اين سلاح کشنده در ايران ساخته و به عراق منتقل مي شود.

اين مقام آمريکايي بدون اشاره به آمار کشته شدگان آمريکايي در عراق توسط بمب هايي که ادعا مي شود توسط ايران ساخته شده، افزود: بهترين راه براي توقف انتقال چنين سلاح هاي کشنده اي به عراق، همکاري داوطلبانه ايران با ماست زيرا در صورت صدور فرمان رسمي براي مقابله با چنين عملياتي، راه برگشتي وجود نخواهد داشت.

جان پايک متخصص امور خاورميانه و مدير سايت اينترنتي «امنيت جهاني» در آلکساندرياي آمريکا نيز گفت: تکنولوژي خاص اينگونه بمب ها که هم قدرت انفجار بالايي دارد هم ترکش هاي آن باعث ذوب شدن پوست و استخوان محل اصابت مي شود، ما را درگير مسايلي خاص کرده است.

وي افزود: پيش از اين گمان مي شد که تک تيراندازهاي مستقر در حواشي جاده هاي عراق دست به ترور سربازان آمريکايي مي زنند حال آنکه چنين چيزي اصلاً صحت ندارد و عامل اصلي مرگ سربازان ما، بمب هاي ايراني است.

آنه اجکامب سخنگوي پنتاگون ميز به روزنامه يو.اس.اي تودي درباره چگونگي کشف اين سلاح جديد گفت: سربازان يک خودرو نظامي که از انفجار مواد جاسازي شده در کنار جاده جان سالم به در برده بودند به ما براي پي بردن اين راز بزرگ کمک کردند.

سناتور جک ريد نيز در مصاحبه با يو.اس.اي تودي گفت: شواهدي دال بر دخالت ايران در توليد و انتقال اين ماده منفجره قوي به عراق موجود است.

وي بدون اشاره به جزييات بيشتر افزود: اين سلاح ، مهم ترين علت مرگ سربازان آمريکايي بوده به طوری که حدود هزار و 327 سرباز را کشته و 11 هزار و 861 نفر ديگر را مجروح کرده است.

اين سناتور آمريکايي خاطرنشان کرد: اين بمب هاي قوي، علت مرگ 70 درصد از سربازان آمريکايي بوده و ما همچنان به دنبال شناسايي شبکه اصلي انتقال آن به عراق هستيم.


منبع : عصرایران

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۲:۳۰ ق.ظ
توسط Ahmad6644
بابا اينا ديگه کين 8) هنوز فرق بين آثار انفجار بمب و گلوله ي شليک شده رو نمي دونن که مي گن : 8)

جان سالم به در برده بودند به ما براي پي بردن اين راز بزرگ کمک کردند.


8) 8) 8) 8)

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۷:۵۸ ق.ظ
توسط کفير
کاملا مشخص است که امريکا در عراق در مانده شده است

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۸:۴۶ ق.ظ
توسط reza6261
من احتمال ميدم توي بمب هاي ايران که در عراق استفاده ميشه از اورانيوم بسيار ضعيف تر شده125 استفاده شده باشه

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۱۱:۰۹ ق.ظ
توسط Saeid12345
reza6261,
چيزي به نام اورانيوم ضعيف شده وجود ندارد و اين تنها ناشي از بيسوادي رسانه ها است که چنين عبارتي را اختراع کردند! :-? عموم مردم و رسانه به سلاحهاي که در آنها ار مقدار کمي اورانيوم استفاده شده است ميگويند اورانيوم ضعيف شده در حالي که از اساس اشتباه است. :x مثل اين است که من بگويم طلاي ضعيف شده يا نقره ضيعف شده؟! :::P

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۱:۴۱ ب.ظ
توسط zector
چرا وجود داره. منظور همان اورانیوم های ضعیف هست که حتی اگر طرف کشته نشود باعث میشه حداقل به سرطان مبتلا بشودمثل سلاح های شیمیایی.

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۲:۰۰ ب.ظ
توسط Saeid12345
zector,
اورانيوم ضعيف يعني چه؟ :-) اورانيوم، اورانيوم است و ضعيف و قوي ندارد و تنها در ايزوتوپهاي مختلف خواص متفاوتي دارد. :D در بعضي از سلاحها از مقدار کمي اورانيوم مثلا 100 گرم استفاده ميکنند که عوام مردم و رسانه ها فکر ميکنند آن سلاح داراي اورانيوم ضعيف شده است؟! حال آنکه سلاح مفروض فقط مقدار اندکي اورانيوم دارد نه اينکه اورانيوم ضعيف شده؟! :shock:

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۲:۰۴ ب.ظ
توسط Karim1504
دوستان این بمب ها که ادعا میشه به این صورت اند که:

یه محفظه گاز متراکم داخل یه محفظه پر از ساچمه سربی است که همانند 107 وقتی منفجر می شود موج دارد و این موج و مسائل دیگر باعث میشود که ساچمه ها به حالت گداز در بیارند و با شدت به اطراف پاشیده بشوند و تا شعاع 100 متری پیر و جوان را سوراخ سوراخ کنند. لازم بذکر است این سلاح توسط خود این عراقیهای پست علیه ایرانیها استفاده میشد و فکر کنم این مواردی که در عراق دیده شده از باقیمانده آنها باشد. :D

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۴:۱۰ ب.ظ
توسط R@mtin
یه محفظه گاز متراکم داخل یه محفظه پر از ساچمه سربی است که همانند 107 وقتی منفجر می شود موج دارد و این موج و مسائل دیگر باعث میشود که ساچمه ها به حالت گداز در بیارند و با شدت به اطراف پاشیده بشوند و تا شعاع 100 متری پیر و جوان را سوراخ سوراخ کنند. لازم بذکر است این سلاح توسط خود این عراقیهای پست علیه ایرانیها استفاده میشد و فکر کنم این مواردی که در عراق دیده شده از باقیمانده آنها باشد.


فکر نمي کنم بمب هاي استفاده شده در عراق از اين نوع باشند ... اين طور که آمريکايي ها ميگن بايد يک سيستم جديد داشته باشه :-( :-(

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۶:۰۴ ب.ظ
توسط Karim1504
iranian_marine, جان

طبق شواهد و قرائنی که موجود است فکر کنم همین موشک باشد اما با یه خورده دستکاری توسط ایران :? یا عراق :? یا ؟ :-(

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۸:۴۱ ب.ظ
توسط Fantoom121
 
Saeid12345 نوشته شده:reza6261,
اورانيوم ضعيف شده وجود ندارد ! :::P


دوستان عزيزم مطلب کاملی در مورد اورانيم در اين آدرس قرار دادم اميدوارم کمکی کرده باشم


Please Login or Register to see this code 

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۹:۵۷ ب.ظ
توسط Saeid12345
Fantoom121,
تشکر از بابت مطلب خوبت ولي منبع ويکي پديا نبود؟ :-( قبلا يه همچنين چيزي خونده بودم. :?
اما بايد بگويم که منظر رسانه ها از اورانيوم ضعيف شده سلاحي است که قدرت انفجاري زيادي دارد منتهي منطقه را راديواکتيو نميکند که فقط يک حرف تبليغاتي است و هم اکنون در عراق هزاران سرباز آمريکايي به بيماريهاي ناشي از تشعشات اتمي مبتلا شده اند. تازه اين سربازهاي خودشون بود واي به حال مردم بدبخت عراق؟ :-?