صفحه 1 از 1

عماد افروغ تهديد به ترور شد

ارسال شده: دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۶, ۶:۲۱ ب.ظ
توسط Mehdi2224
عماد افروغ تهديد به ترور شد

 تصویر 

رئـيـس كـمـيـسـيـون فرهنگي مجلس از "تهديد ‌به ترور" خود توسط برخي نيروهاي تندرو خبر داد و از "قدرت‌طلبان و گردانندگان اصلي ماجرا كه در پشت ‌ظاهر دينداري پنهان شده‌اند" و همچنين "برخورد ابزاري با دين و اخلاقيات" شديداً انتقاد كرد. ‌‌

بـه گزارش خبرگزاري آفتاب، وي از حجم عظيم فشارهايي كه اين روزها از ‌همه طرف به وي وارد آمده سخن گفت و افزود: "فشارها بيشتر از طريق ‌SMS‌ و پيام‌هاي شفاهي و مطالب ‌سايت‌ها بوده است. من قصد ندارم به آنها پاسخ دهم، چرا كه آنها را نه عالمانه و منتقدانه، بلكه هتاكانه مي‌دانم و ‌هرگز پاسخ هتاكي را نخواهم داد." ‌‌ ‌رئيس كميسيون فرهنگي مجلس ادامه داد: "از طريق پيام‌هاي كـــــوتـــــاه ايـــــن روزهـــــا تـــهـــمـــــت‌هــــاي نــــاروا، ‌نـاسـزاگـويـي‌هـاي غـيـراخـلاقـي، ‌نـسـبـت‌هـاي غيرديني وارد شد و بسيار متا‡سفم كه بگويم حتي با ناسزاهاي ناموسي نيز ‌مواجه شدم. من نمـي‌دانـم كساني كه مبادرت به اين كارها مــي‌كـنـنــد بـه نـام دفـاع از ديـن و ولايـت و ارزشهاست؟" ‌‌ ‌وي اظهار داشت: "من بسياري از اين اقدامات را از سر عشق و ارادت مي‌دانم. به همين دليل به آنها توصيه ‌مي‌كنم مصاحبه مرا با خبرگزاري فارس به طور كامل بخوانند. جوابيه مرا به كيهان و همچنين مقاله‌اي كه درباره ‌حقيقت و مصلحت به زودي منتشر خواهم كرد را به دقت بخوانند و تحت تاثير القائات و اغواهاي برخي قرار ‌نگيرند." ‌افروغ تصريح كرد: در آخرين ‌SMS‌ من تهديد به ترور شدم. حتي اگر اين اتفاق هم رخ دهد آن را شهادت تلقي ‌كرده و براي خود افتخار بزرگي مي‌دانم. رئيس كميسيون فرهنگي مجلس افزود: "ما راه را ادامه مي‌دهيم. البته جانب احتياط را هم لحاظ مي‌كنيم. اما تا ‌آخر ايستاده‌ايم و با چند تهديد عقب‌نشيني نمي‌كنيم. ما مي‌ايستيم و زندگي ما حكايت اين ايستادگي‌هاست. آن ‌زمان كه ما در لبنان مي‌جنگيديم اينها كجا بودند؟ ‌آن زمان كه در زندان انگلستان 17 روز اعتصاب غذاي خشك ‌كرديم اينها كجا بودند؟ آن زمان كه ما در جبهه‌هاي دفاع مقدس عطر خوش جبهه را استشمام مي‌كرديم اينها كجا ‌بودند؟ آن روز كه ما در نهادهاي انقلابي وظيفه ديني و ملي خود را ادا مي‌كرديم اينها كجا بودند؟." ‌‌ ‌وي براي عده‌اي كه دست به چنين اعمالي مي‌زنند طلب مغفرت كرد و با بيان اينكه من آنها را مي‌بخشم تصريح ‌كرد: "اما قدرت‌طلبان و گردانندگان اصلي ماجرا را كه در پشت ظاهر دينداري پنهان شده‌اند را هرگز نمي‌بخشم و ‌روز قيامت گريبان همه آنها را خواهم گرفت. من مستقيما به آنها پاسخ نمي‌دهم اما مردم بايد آگاه شوند." ‌‌ ‌رئيس كميسيون فرهنگي مجلس در بيان اينكه چرا با شدت يافتن انتقادات وي به دولت فشارها و اتهامات به او افزايش يافته گفت: "اين ‌ترجماني است از برخورد ابزاري با دين و اخلاقيات. وقتي تصميم مي‌گيريم كه از هر وسيله‌اي براي حفظ قدرت ‌استفاده كنيم يعني به منش و روش ماكياوليستي دست زده‌ايم و ديگر نمي‌توانيم اخلاق را در نظر بگيريم. چرا كه ‌ديگر محور، قدرت مي‌شود. اينجاست كه آدمي مي‌فهمد آنها كه درباره نسبت دانش و قدرت سخن مي‌گفتند كجاها ‌را مي‌ديدند. به گمان من امروز بايد بر روي محوريت قدرت و اخلاق نيز تاكيد كرد. اين منش معطوف به حفظ و ‌تحكيم قدرت است كه بگوييم اگر با ما باشي اخلاقي هستي و اگر با ما نباشي غيراخلاقي."

افروغ در پايان گفت: "اين نگرش زيبنده جمهوري اسلامي و گروه‌هايي كه به رقابت سياسي مي‌پردازند ‌نيست. قرار است ما با اتكا به ارزش‌ها رفتار كنيم نه بر مبناي اينكه امروز ما در قدرتيم پس جهان به گونه‌اي ‌ديگر است."
Please Login or Register to see this code

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۶, ۶:۰۴ ب.ظ
توسط Mehdi2224
افروغ : نتيجه انتخابات كميسيون فرهنگي مربوط به اقدامات من در مجلس هفتم بود

عماد افروغ با اشاره به نتيجه انتخابات هيأت رئيسه كميسيون فرهنگي مجلس با تأكيد بر اين‌كه از نتيجه انتخابات بسيار خوشحالم، گفت: در عين‌حال اين انتخابات در شرايط عادي برگزار نشد، بلكه شرايط بحراني بود و نتيجه آن مربوط به صحبت‌هاي من، واكنش‌هاي ديگران نسبت به اين صحبت‌ها و اقدامات انتقادي من در مجلس هفتم از جمله تشكيل جريان اصولگرايي مستقل و مواضع ديگر من مي‌شد. عضو كميسيون فرهنگي مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، اظهار داشت:صبح روز انتخابات، يكي از اعضاي كميسيون كه ظاهرا رويه معمول ايشان اين است ، به جوسازي عليه من پرداخت و بعد از انتخابات نيز مصاحبه‌اي با يكي از سايت‌ها انجام داد و در آن گفت همانطور كه جامعه متدينين از ما انتظار داشته اين انتخاب، پاسخي بود به اين اظهارات گستاخانه آقاي افروغ. نماينده مردم تهران، در اين راستا با بيان اين ادعا ‌كه يك ارتباطي بين آن سايت و تلاش‌هاي اين نماينده وجود دارد، گفت: نماينده مذكور به كرات، اين قبيل اعمال را چه در صحن علني و چه در كميسيون فرهنگي انجام داده است و پيش از اين نيز نزد يكي از نمايندگان، زمان موضع‌گيري بنده نسبت به رئيس ديوان محاسبات از من به عنوان ملحد ياد كرده بود كه فكر مي‌كنم حكم شرعي آن معلوم باشد.

[External Link Removed for Guests]