صفحه 1 از 2

عذرخواهى وزارت ارشاد از مردم به خاطر نمايش فيلم «نقاب»

ارسال شده: شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۶:۰۵ ب.ظ
توسط Montana2100
خبرگزارى آريا- وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى با انتشار بيانيه‌اى از اقشار مختلف مردم كشورمان به خاطر اكران فيلم سينمايى «نقاب» عذر خواهى كرد.

به گزارش سرويس هنرى آريا، روابط عمومى وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى در اين بيانيه با اشاره به ساخت فيلم ياد شده در دوره گذشته، صدور مجوز نمايش اين فيلم در دوره حاضر را محصول غفلت برخى از دست اندركاران اين حوزه دانست. وزارت ارشاد در اين بيانيه از اينكه نمايش فيلم ياد شده باعث جريحه‌دار شدن عواطف و احساسات بسيارى از خانواده‌ها و مردم مسلمان و با غيرت كشورمان شده اظهار تاسف كرده و اعلام كرده:« به واسطه اعتماد صادقانه‌اى كه نسبت به تهيه كننده اين فيلم وجود داشته قرار بوده بخش‌هايى از اين فيلم حذف شود كه متاسفانه اين اتفاق نيفتاده است.»بر اساس اين بيانيه تهيه‌كننده متخلف است و با كسانى كه در صدور اين مجوز نقش داشته‌اند به طور جدى و قاطع برخورد خواهد شد.

در ادامه اين بيانيه حركت در عرصه فرهنگ و هنر به ويژه سينما بر مبناى سياست هاى نظام ، ملت و دولت تعريف و تاكيد شده و آمده است: مسير سياست ها و خط مشى هاى سينما در دوره حاضر بر مبناى سينماى ملى و دينى بوده و معاونت امور سينمايى و سمعى وبصرى وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى در راستاى تحقق آرمان هاى متعالى اين هنر به درستى حركت مى كند.

در اين بيانيه از غفلت صورت گرفته در صدور مجوز اين فيلم از مردم شريف ايران عذر خواهى و اظهار اميدوارى شده است عرصه فرهنگ و هنر هرگز شاهد اتفاقات ناخوشايندى از اين دست كه موجبات تالم و تاثر روحى ملت شريف و آزاده ايران را فراهم مى آورد نباشد.

[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۲۶ ب.ظ
توسط silverfox
منم که ديدم کلي تعجب کردم که چجوري گذاشتن اکران شه.....

ارسال شده: شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۲۷ ب.ظ
توسط osilatoria
میشه یکی توضیح بده موضوع اش چیه ؟؟؟ :-x

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۲۷ ق.ظ
توسط Reza6662
osilatoria نوشته شده:میشه یکی توضیح بده موضوع اش چیه ؟؟؟ :-x

یک موضوع اجتماعی دربارهء دو جوان کلاهبردار. گویا در سینمای ایران باید فقط سینمای جنگ و جبهه و شهادت را نشان داد. فیلم موضوع ناهنجاری رو تبلیغ نمی کنه. برای چنین وزارت ارشادی با چنین دید بسته که من رو یاد سینمای دوران استالین میندازه بسیار متاسفم. :-?

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۸:۱۵ ق.ظ
توسط silverfox
reza جان موضوعش نيست که مشکل داره تو تلويزيونشون زنايي که مي رقصن لباساشون مورد داره....

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۶, ۸:۴۸ ق.ظ
توسط webgard3
من که موردي نديدم. خيليم فيلم قشنگي بود.

ارسال شده: پنج‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۵:۰۴ ق.ظ
توسط shahram_sampad
silverfox نوشته شده:reza جان موضوعش نيست که مشکل داره تو تلويزيونشون زنايي که مي رقصن لباساشون مورد داره....

امکان نداره به اون خاطر باشه که شما میگی چون اگه اون طور بود با سانسور مشکلش حل میشد... اینا با اصل موضوع فیلم مشکل دارند ....متاسفم اجازه طرح مسایلی این چنین که هر روزه بد تر از اون در کشورمون اتفاق میفته حتی در سینما داده نمیشه(این فیلم هم مثل فیلم مارمولک خدا بیامرز از پرده پایین کشیده شد)....این جوری عاقبت سینمای ایران معلومه و نه تنها نمیتونه به رسالت خودش عمل کنه بلکه به سمت نابودی میره...

ارسال شده: پنج‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۹:۱۹ ق.ظ
توسط dewdrop
shahram_sampad جان ،

امکان نداره به اون خاطر باشه که شما میگی چون اگه اون طور بود با سانسور مشکلش حل میشد


مشكل وزارت هم همينه ديگه :

و اعلام كرده:« به واسطه اعتماد صادقانه‌اى كه نسبت به تهيه كننده اين فيلم وجود داشته قرار بوده بخش‌هايى از اين فيلم حذف شود كه متاسفانه اين اتفاق نيفتاده است.»بر اساس اين بيانيه تهيه‌كننده متخلف است و با كسانى كه در صدور اين مجوز نقش داشته‌اند به طور جدى و قاطع برخورد خواهد شد.

ارسال شده: پنج‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۲۹ ب.ظ
توسط shahram_sampad
پيش بيني ميكردم دوستان اين جواب رو بدند

flowers نوشته شده:shahram_sampad جان ،

امکان نداره به اون خاطر باشه که شما میگی چون اگه اون طور بود با سانسور مشکلش حل میشد


مشكل وزارت هم همينه ديگه :

و اعلام كرده:« به واسطه اعتماد صادقانه‌اى كه نسبت به تهيه كننده اين فيلم وجود داشته قرار بوده بخش‌هايى از اين فيلم حذف شود كه متاسفانه اين اتفاق نيفتاده است.»بر اساس اين بيانيه تهيه‌كننده متخلف است و با كسانى كه در صدور اين مجوز نقش داشته‌اند به طور جدى و قاطع برخورد خواهد شد.


اما
آخه مگه ميشه كه وزارت ارشاد قبول كنه كه آخرين ويرايش فيلم بدون بازبيني راهي پرده ي سينما بشه(درستش هم همينه كه در نهايت هم بازبيني كنن)...ضمنا اگه اين جور باشه بايد منتظر باشيم چند وقت فيلم سانسور نشده اش اكران بشه(بعد از جريمه ي تهيه كننده اش)



آقا يه چيزي تو پرانتز بگم... آرزو به دل موندم من يه چيزي بنويسم و Mahdi1944 عزيز دكمه ي سپاس رو بزنن...فكر كنم ار نظر فكري كاملا مقابل من هستند...اميدوارم ناراحت نشن از من

ارسال شده: یک‌شنبه ۳ تیر ۱۳۸۶, ۱:۰۷ ق.ظ
توسط Montana2100
محمدرضا شريفي‌نيا در گفت‌وگو با فارس:
حاشيه‌ها مانع ديده شدن محتواي هشداردهنده «نقاب» شد.


خبرگزاري فارس: محمدرضا شريفي‌نيا گفت: به نظرم در مدت اكران عمومي فيلم نقاب، بحث از محتواي فيلم به حاشيه كشيده شده و كارشناسان و مسئولان از محتواي هشدار دهنده «نقاب» فيلم غافل شده‌اند.

محمدرضا شريفي‌نيا در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس، گفت: به نظرم در مدت اكران عمومي فيلم نقاب، بحث از محتواي فيلم به حاشيه كشيده شده و كارشناسان و مسئولان از محتواي فيلم غافل شده‌اند.
وي افزود: به نظر من دست‌اندركاران فيلم سعي كرده‌اند تا نقاب يك فيلم هشداردهنده باشد.
شريفي‌نيا تصريح كرد: در روزهاي اخير، يك دندانپزشك از 79 دختر با همين شيوه‌اي كه در فيلم نقاب مطرح شده، فيلمبرداري و از آن ها اخاذي كرده است و اين نشان مي‌دهد كه ما به يكي از معضلات اجتماعي با نيت هشدار به نسل جوان پرداخته‌ايم.
مشاور كارگردان فيلم نقاب اظهار داشت: محتواي نقاب، جنبه آگاه كننده دارد و شايد اگر اين فيلم زودتر اكران مي‌شد و يا به اين فيلم و نوع نگاهش بيشتر بها داده مي‌شد، در يك‌سال اخير، ماجراهاي مشابه تجاوز به حريم خصوصي از طريق پخش سي‌دي‌ها، رخ نمي‌داد اما متاسفانه بحث از اينجا منحرف شده و كسي به كاركرد اجتماعي نقاب كاري ندارد.
وي گفت: علي‌رغم همه حرف‌ها، دو نكته بسيار مهم در فيلم نقاب وجود دارد؛ يكي اين بحث كه قبلآ مسووليت انتخاب همسر و ازدواج بر عهده پدر و مادر بود و خانواده دختر، در مورد اين كه پسر كيست، شغلش چيست،مقدار تدينش چقدر است، كجا بزرگ شده و... تحقيقات مي كردند تا دو نفر با يكديگر ازدواج كنند اما متاسفانه در حال حاضر، جوان ما همينطوري مي‌رود براي خود زوج انتخاب مي‌كند، ازدواج مي‌كند، طلاق مي‌گيرد، دوباره ا زدواج مي‌كند و دوباره طلاق مي‌گيرد و اين دور باطل متاسفانه غرف و فرهنگ جامعه را تحت‌تاثير قرار داده است و اين مهم‌ترين نكته‌اي است كه فيلم نقاب به زيبايي در مورد "تحكيم خانواده" بيان كرده است.
شريفي‌نيا اظهار داشت: بحث دوم، هشدار فيلم به دختران جوان است و روي اين بخش هم در فيلم به اندازه كافي و در موقعيت‌هاي مختلف تأكيد شده كه دختران در انتخاب دوست و شريك زندگي دقت زيادي داشته باشند.
وي متذكر شد: در اين مدت، خانواده‌هاي زيادي با ما تماس گرفته‌اند و گفته‌اند كه چقدر فيلم تكان دهنده بوده، چقدر هشدار دهنده بوده، ما به دختران‌مان گفته‌ايم كه فيلم رادوباره ببينند تا حواسشان جمع باشد و...
وي افزود: اتفاقاتي از جمله نقاب پشت سر هم در اين مملكت مي‌افتد و بحث من اين است كه چرا نمي‌آئيم به اين بحث بپردازيم كه نقاب اين هشدار را به جامعه داده است؟
شريفي‌نيا گفت: چه حركت اروتيكي در فيلم رخ داده كه محل اشكال شده؟ بالاخره وقتي قرار است هشدار داده شود، تا حدي كه به مسائل عرفي، شرعي و اخلاقي صدمه نزند بايد زمينه ماجرا به تصوير درآيد. دو جوان آمده‌اند با حيله و نيرنگ آدم‌ها را به دام بياندازند تا به سودجويي خود برسند. همه نقاب اين است. مگر فيلم بد حرفي زده؟ اين كه بگوئيم فيلم جامعه را به هم زده و... انصاف نيست.
وي همچنين درمورد تفاوت سي‌دي‌ نقاب با فيلم روي پرده توضيح داد: من در گفت‌وگو با فارس، روي اين نكته تأكيد كردم كه تيتراژ فيلم مشكل داشته، در سي‌دي ضرباهنگ تصاوير در جاهايي با موسيقي نمي‌خورد و وقتي به عنوان سازنده تيتراژ نام من را مي‌زنند، خب اين به عنوان يك كار ارزيابي مي‌شود. اينجا بحث كيفيت مطرح است و من مي گويم كيفيت سي‌دي از لحاظ تصويري هيچ تفاوتي با فيلم سينمايي ندارد و گاه نسبت به آنچه در سينما نشان مي‌دهند، بهتر هم هست، به عبارت ديگر منظور من اين است كه اگر فيلم از جايي برداشته شده بر اساس يك نسخه درست و حسابي بوده است اما اين دو نسخه به لحاظ محتوايي تفاوت‌هايي اساسي با هم دارند.

[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: یک‌شنبه ۳ تیر ۱۳۸۶, ۱:۳۹ ق.ظ
توسط Kingman_62
مشکل به نظر من همون اخر فیلم هست که زنه نباید کشته میشد که شد

چون کل پیام فیلم رو میتونه بر عکس جلوه بده

موفق باشید

ارسال شده: یک‌شنبه ۳ تیر ۱۳۸۶, ۲:۵۴ ق.ظ
توسط crazysenator
به نظر من فيلم اصلا مشکل نداشت :-( :-( :-( :-( :-( :-(