صفحه 1 از 1

مخملباف‌ها فرانسوي شدند

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۱۹ ق.ظ
توسط Leila
خبرگزاري فارس: محسن مخملباف به همراه خانواده‌اش تبعه كشور فرانسه شده و در حال حاضر شهروند اين كشور محسوب مي‌شود.


به گزارش خبرنگار فارس و به نقل از يك منبع آگاه، محسن مخملباف چندي پيش به همراه همسر و فرزندانش (مرضيه مشكيني، سميرا، حنا و ميثم مخملباف) تبعه كشور فرانسه شده و به عنوان شهروند فرانسوي در اين كشور زندگي مي‌كند.
مخملباف پس از ساخت و اكران فيلم «سفر قندهار» از ايران خارج شده و به همراه خانواده‌اش در افغانستان زندگي مي‌كرد.
آخرين آثار او كه خارج از ايران تهيه شده «فرياد مورچه‌ها» و «جنسيت و فلسفه» نام دارد.

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۳۷ ق.ظ
توسط Leila
توضيح خانواده مخملباف درباره خبر تابعيت فرانسوي‌شان

خبرگزاري فارس: «مهرداد ذوالنور»، داماد خانواده مخملباف، درباره خبر تابعيت فرانسوي مخملباف‌ها توضيحاتي ارائه كرد.


وي با حضور در خبرگزاري فارس گفت: محسن مخملباف كه بعد از ساخت فيلم سفر قندهار - نشان هنري شواليه را از طرف فرانسوي‌ها دريافت كرده بود حدود شش ماه پيش به جهت تقدير از فعاليت‌هاي هنري وي - عنوان شهروند افتخاري و دائم فرانسه (پاسپورت فرانسوي) به او اهدا گرديد.

به گفته «ذوالنور» مخملباف در سه سال گذشته بيشتر از هر كجا در افغانستان و تاجيكستان و هند مشغول ساخت فيلم و نوشتن فيلمنامه بوده است و در همان جائي زندگي مي كند كه فيلم مي سازد و اكنون نيز در تاجيكستان مشغول كار بر روي سناريوي بعدي خانه فيلم مخملباف است .

وي يادآور شد: به هيچ كدام از ساير اعضاي خانواده مخملباف عنوان شهروندي فرانسه اهدا نشده است . من و همسرم، سميرا مخملباف، در دو سال گذشته مشخصا در ايران زندگي كرده‌ايم و «مرضيه مشكيني» (همسر محسن مخملباف) و «حنا» نيز در ايران زندگي مي كنند اما بيشتر بين تاجيكستان و افغانستان در سفر هستند .

«ذوالنور» ادامه داد: «ميثم» نيز در انگلستان مشغول به تحصيل در دانشگاه است. بنابراين خانواده مخملباف فرانسوي نشده است و اعضاي آن نيز تبعه فرانسه نمي‌باشند و در سه سال گذشته بيش از هركجا در افغانستان - تاجيكستان - هند وايران زندگي كرده اند.