صفحه 1 از 1

كمبود كارت شارژ سيم كارت هاي اعتباري دولتي

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱ شهریور ۱۳۸۶, ۱۲:۳۰ ق.ظ
توسط nt
به دليل عدم توزيع مناسب كارت شارژ سيم كارتهاي اعتباري مخابرات ايران، در روزهاي اخير بسياري از مشتركان سيم كارت اعتباري دولتي با كمبود كارت شارژ مواجه شده‌اند.

به دليل عدم توزيع مناسب كارت شارژ سيم كارتهاي اعتباري مخابرات ايران، در روزهاي اخير بسياري از مشتركان سيم كارت اعتباري دولتي با كمبود كارت شارژ مواجه شده‌اند.

بسياري از مشتركان معتقدند كه دولت نبايد كارت شارژ را تنها در دفاتر خدمات ارتباطي عرضه كند زيرا تعداد آنها كم و پراكنده است.

برخي از مشتركان سيم كارت اعتباري دولتي فروش كارت شارژ به قيمت بالاتر از قيمت مصوب مخابرات در خارج از شبكه فروش و حتي در برخي دفاتر خدمات ارتباطي را يكي از معضلات اصلي در اين باره مي‌دانند.

آنها معتقدند كه كارت شارژ 10 و 20 هزار توماني سيم كارت اعتباري دولتي اكنون به قيمت 10هزار و 500 و 11 هزار تومان و 20 هزار و 500 و 21هزار تومان در خارج شبكه توزيع و حتي دفاتر خدمات ارتباطي به فروش مي‌رسد.

مشكلات شبكه سيم كارت اعتباري يكي ديگر از گلايه‌هاي مشتركان اين گونه سيم كارتها است.
عدم ارسال پيام كوتاه در برخي از ساعات شبانه روز و مشكلات برقراري تماس با ساير اپراتورها از جمله اين اختلالات شبكه سيم كارت اعتبار است.

مسئولان مخابراتي پيش از اين قول برطرف شدن اين اختلالات را داده بودند.پيش شماره اين سيم كارتها 0919 است و در سري جديد ثبت نام سيم كارت دولتي بيش از 70 درصد پيش فروش سيم كارت مربوط به اين گونه سيم كارتها بوده است.