صفحه 1 از 1

توليد خودرو ركستون به زودي در اير

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۱۲:۰۴ ق.ظ
توسط Mohsen1001
محصول جديد شركت سان يانگ با نام ركستون به زودي در ايران توليد و وارد بازار مي شود.به گزارش روابط عمومي شركت مرتب ،اين شركت قصد دارد در سال جاري توليد ركستون كه يك خودرو SUV شاسي بلند و دو ديفرانسيل است را آغاز كند. اين خودرو كمي گران تر از موسو و مجهز به موتور شش سيلندر 3.2 ليتري است.

اين در حالي است كه توليد كراندو، ديگر محصول شاسي بلند سان يانگ نيز در شركت بن رو آغاز شده است. مدل چيرمن سانيانگ نيز در همين كارخانه توليد مي شود.

اين در حالي است كه شركت سان يانگ كره يكي از كوچكترين خودروسازان كره محسوب مي شود كه هم اكنون به دنبال راهكاري براي ادامه بقاي خود است. اين شركت در دهه 90 با شركت بنز آلمان همكاري و محصولات خود را بر روي پلات فورم بنز طراحي و توليد مي كرد؛ اما شركت بنز در اواسط دهه 90 فعاليت خود با اين شركت را قطع و اين شركت دچار بحران در تامين پلت فرم هاي جديد شد.

تصویر

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۵:۰۷ ب.ظ
توسط mach1
سلام
ممنون آقا محسن از اين اطلاعرساني خوبتون :smile: :smile:
ولي من نميدونم كدون يك از اين مديران مرتب دلسوز اين كوراندو را خريده :? اين وحشتناك بيريخته
من پاژن با موتور 3000 سي سي رو به اون ترجيح مي دم

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۹:۵۱ ب.ظ
توسط Mohsen1001
mach1, کوراندو که واقعا سرطانه قيافش مثل اون جيپ هاي صحرا ميمونه :::P