صفحه 1 از 1

ياهو به مايکروسافت: ما به تنهايي با گوگل مبارزه مي‌كنيم

ارسال شده: جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۳:۲۲ ب.ظ
توسط Mahdi1944
مایکروسافت غول صنعت نرم افزاری جهان در حال یافتن متحد برای متوقف کردن گوگل است. دشمنی سرسخت که به واسطه ی موتور جستجوگر بی نظیر خود توانسته است از دیگران سبقت بگیرد.

هرچند که طی هفته های اخیر مایکروسافت برخی از همکاریهای تبلیغاتی خود را با یاهو قطع کرده بود اما از طرف دیگر علاقه مندی خود را نسبت به همکاری تجاری با موتور جستجوگر یاهو اعلام داشت. با این وجود یاهو دست رد به سینه ی مایکروسافت زد.

هنگامی که موضوع مورد مناقشه \"گوگل\" می شود، مسئولان یاهو از فرصتهای طلائی که طی این مدت از دست داده اند تاسف می خورند. چندین سال پیش یعنی زمانیکه Larry و Page و Sergey در حال نزدیک ساختن خود به شرکای یاهو بودند، یاهو یک پیشنهاد یک بیلیون دلاری را برای خرید تمام امتیاز گوگل به آنها داد، اما آنها این مبلغ را کافی ندانستند و اعلام کردند در صورتی که یاهو واقعآ خریدار است باید حداقل مبلغ 3 بیلیون دلار به آنها بپردازد. این قرارداد هرگز به توافق طرفین نرسید و تاریخ اینگونه ادامه یافت.

در این بین، استیو بالمر مدیر ارشد مایکروسافت اذعان داشته است که سیستم های تبلیغاتی و درآمدزای MSN نسبت به رقبای خود یعنی گوگل و یاهو بسیار عقب تر است. همچنین وی خاطر نشان کرده است شاید 5 سال به طول انجامد تا بتوان حرفی برای گفتن داشت.

استیو بالمر می گوید: \"ظاهرآ ما دیر وارد این بازی شده ایم.\"

از Labond