سلام
من کارت گرافیک NVIDIA ،256m دارم
چند روزه فن روی کارت خوب کار نمی کنه و صدای عجیبی هم از خودش در میاره یه راه حل نشونم بدید فقط نگید که بندازش دور
نه بابا نگرش دار.بايد دوتا پيچ رو فن رو باز کني و يه قطره(حتي کمتر) روغن چرخ (از چرخ خياطي فروشي ها بگير) رو توش بچکوني و حالشو ببري.قبلش يه باد بهش گرفتي بهتره(با فوت يا اسپري يا هرچي).اگه درست نشد فنش 2000 تومانه.يکي بگير.
به نظرم 5200Gforce يا 5500 بايد باشه.چون مال منم اينطور شد و با روش بالا درست شد
به نظر من اونو بنداز تو سطل ولي اگه دوست نداري فن رو باز کن داخلش رو با يک چيز خوب تميز کن وبعد روي اون قسمت جسب داررا بکن و يک قطره با سرنگ در آن روغن مخصوص فن يا روغن خياطي بريز درش رو ببند چند بار بادست بچرخونش بعد وصلش کن به کامپيوتر .ديدي به دردسر هاش نمي ارزه
با سلام به دوستان محترم/گرافيک نوت بوک من ATI mobility radeon x2300 HD است و الان مي خوام اونو تو xp نصب کنم
ولي درايور vista به xp نمي خوره/اگه ممکن است منو راهنمايي کنيد/تو سايت خودشم نيست/چه کار بايد بکنم/ممنون
mohajer_723,
اگر از جستجوي خود ويندوز XP و همينطور سايت سازنده نتونستيد درايور رو پيدا کنيد، راه ديگهاي نيست، مگر اينکه درايور مدلهاي قديميتر همون سري که نسخهي XP دارند رو بتونيد استفاده کنيد، وگرنه بايد منتظر بمونيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد