صفحه 1 از 1

مایکروسافت سرویس پک 1 آفیس 2007 را جلوتر از برنامه عرضه می‌کند

ارسال شده: دوشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۶, ۸:۳۷ ق.ظ
توسط Azadi.Isatis
توقع نمی‌رفت که SP1 آفیس 2007 تا پیش از اوايل سال 2008 آماده شود، اما مدیر محصولات آفیس مایکروسافت Reed Shaffner گفت: «تیم برنامه‌نویسی ما این توانائی را دارد تا وصله‌های الحاقی توسعه و اصلاح را زودتر از آنچه خودمان پیش‌بینی کرده بودیم آماده سازند. حالا ما می‌خواهیم هرچه زودتر این بسته را در دستان مشتریانمان بگذاریم.»

Office 2007 SP1 وظیفه اصلاح پنج باگ را که می‌توانند موجب crash کردن برنامه بشوند بر عهده دارد.

همچنین از دیگر تغییراتی که این بسته اعمال می‌کند می‌توان از افزایش کارائی (مخصوصاً در آوت‌لوک و اکسس) و همینطور یکپارچه‌سازی اصلاحات امنیتی نام برد.

Shaffner می‌گوید: «SP1 مشکلاتی را که کاربران در هنگام باز کردن فایل‌های حجیم ضمیمه در آوت‌لوک با آنها روبرو بودند را رفع می‌نماید. همچنین دقت اطلاعات مربوط به حضور کاربران در Communicator نیز بهبود قابل توجهی یافته است.»

کنترل دیکته انگلیسی لغات پیشرفت کرده و هماهنگی آن با نسخه‌های قدیمی از نرم‌افزارهای آفیس (لیبل جداول در اکسل 2007 در زمان باز کردن سند در اکسل 2003 از بین نرفته و جابجا نمی‌شوند) افزایش یافته است.

اغلب تغییرات موجود در SP1 قبلاً در قالب hotfix و یا بروزرسانی‌ها عرضه شده بودند.

مایکروسافت همچنین Visio 2007 Servise Pack 1 و Project 2007 Service Pack 1 را نیز منتشر نمود