صفحه 1 از 1

تعويق پخش به‌دليل تراكم سريال‌هاي پزشكي

ارسال شده: شنبه ۸ دی ۱۳۸۶, ۱۰:۴۷ ب.ظ
توسط Leila
تهيه‌كننده مجموعه تلويزيوني «سايه تنهايي» گفت: اين مجموعه تلويزيوني از مضموني پزشكي برخوردار است و به دليل ازدياد مجموعه‌هاي اين چنيني، پخش اين مجموعه به تعويق افتاد.


«محسن شايان‌فر» در گفت و گو با فارس گفت: سريال «سايه تنهايي» به سفارش گروه خانواده شبكه يك سيما توليد شده و از آنجايي كه تمام داستان‌هاي اين سريال در بيمارستان دنبال مي‌شود به آن عنوان «پرستاران ايراني» هم داده‌اند.
وي افزود:قرار بود اين مجموعه تلويزيوني در نيمه دوم سال از تلويزيون پخش شود اما از آنجائيكه اخيرا پخش مجموعه‌هايي با مضامين پزشكي در تلويزيون زياد شده پخش اين مجموعه به تعويق افتاد.

وي در ادامه گفت: قرار است مجموعه تلويزيوني «سايه تنهايي» پس از سريال «يك مشت پر عقاب» به شيوه پخش مجموعه «ساعت شني» از تلويزيون پخش شود ضمن اينكه يك مشت پر عقاب پس از ساعت شني روي آنتن مي‌رود.

وي اظهار داشت:اين سريال داستان زندگي چند پزشك و مناسبات ميان آنها را در بيمارستان به تصوير مي‌كشد و به مشكلات عديده‌اي كه بر سر پذيرش، درمان و آشنايي جامعه با بيماري‌هايي كه مي‌تواند با عزم بيمار بهبود يابد، مي‌پردازد.

وي گفت: اين سريال در 26 قسمت 45 دقيقه‌اي توليد شده و بازيگراني چون بيژن امكانيان، نسرين مقانلو، پرويز پورحسيني، علي دهكردي،كتانه افشارنژاد، ليلي تقوي، هرمز سيرتي، پرستو گلستاني، افشين هاشمي، اميرمحمد زند، اصغر محبي، ارسيا صنعتي و ناديا دلدارگلچين در آن بازي كرده‌اند.

وي در پايان گفت: كارگردان «سايه تنهايي» بيژن شكرريز است و فيلمنامه آن را «مينو فرشچي» نوشته، «محسن توكلي» نيز مونتاژ و «بهنام سعيدي» هم آن را صداگذاري كرده است.موسيقي اين سريال را «سعيد ذهني» ساخته است.


تصویر


ksabz

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۳ دی ۱۳۸۶, ۲:۱۷ ق.ظ
توسط earth
.....


Kingman_62 : پست شما به علت نحوه ناردست صحبت کردن ویرایش شد
این پست تنها برای اگاهی شما از این مورد باقی مانده است

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۳ دی ۱۳۸۶, ۱:۱۴ ب.ظ
توسط earth
شرمنده . ولي فقط يک سئوال ساده بود . اي کاش حداقل ميگفتيد کجاش ايراد داره ؟ ضمنا" شما هم که درست صحبت نکرديد ( صبحت ) . اين طرز پس و پيش کردن حروف از يک بچه بعيد نيست ولي براي يک جوان بيست و پنج ساله و تحصيل کرده چون شما قباحت دارد ( البته اين فقط يک توصيه برادرانه بود اميدوارم از اين حقير به دل نگيريد ) . باز هم از تذکر عالمانه و ريز بينانه شما سپاسگذارم . :razz: