صفحه 1 از 2

افتتاح خط توليد پدافند هوایی هشت لول، سلاح زاویه زن و سلاح صیاد

ارسال شده: سه‌شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۹:۵۷ ب.ظ
توسط Shahryar
  سه نوع سلاح جدید بهره‌برداری  

  خط توليد پدافند هوایی هشت لول، سلاح زاویه زن و سلاح صیاد  


سلاح پدافندی هشت لول، تفنگ صیاد پلیسی و سلاح زاویه زن صبح امروز در آستانه دهه مبارک فجر با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در صنایع جنگ افزاری وزارت دفاع به بهره برداری رسید.
در آیین بهره برداری از این تسلیحات جدید سردار سرتیپ نجار طی سخنانی با اشاره به نوع محصولات تولیدی در وزارت دفاع اظهار داشت: امروز در ساخت انواع تسلیحات مورد نیاز دفاعی به خودکفایی رسیده ایم.
وزیر دفاع با مقایسه وضعیت صنایع دفاعی کشور قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: در رژیم گذشته تقریبا در همه زمینه های صنعت دفاعی به خارج وابسته بودیم و در بعضی از تسلیحات مهم دفاعی صرفا با حضور مستشاران خارجی اجازه و امکان بهره برداری بود.
وی افزود: اما به برکت پیروزی انقلاب اسلامی امروز پس از گذشت 29 سال از استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران صنایع دفاعی به صنعتی کاملا بومی، بالنده و مجرب تبدیل شده است که قادر است کلیه نیازمندی های نیروهای مسلح را در حوزه هوایی، دریایی و زمینی طراحی و تولید و برای بهره برداری در اختیار آنان قرار دهد.
سردار نجار : از جنگ تحمیلی و تحریم به عنوان دو عامل مهم در رشد شتابان صنایع دفاعی یاد کرد و افزود: دشمنان انقلاب اسلامی تصور می کردند با تحمیل جنگ و فشار و محاصره اقتصادی می توانند اراده ملتی را که برای استقلال و آزادی به پا خواسته و خون بهترین جوانان خود را تقدیم کرده است، در هم بشکنند ولی مقاومت و صلابت ملت ایران تحت هدایت و رهبری های حکیمانه حضرت امام و مقام معظم رهبری همه این نقشه های شوم را نقش بر آب کرد.
وزیر دفاع، طراحی و ساخت سلاح های جدید تولیدی در صنایع جنگ افزار سازی وزارت دفاع را برگ زرین دیگری در کارنامه درخشان صنایع دفاعی کشورمان توصیف کرد و این موفقیت ها را به محضر فرماندهی معظم کل قوا، ملت شریف ایران و نیروهای مسلح تبریک گفت.
سردار نجار در پایان با تشکر از کارکنان و متخصصان صنایع جنگ افزار سازی، از سازمان صنایع دفاع، به عنوان سازمانی پویا و پیشرو در تولید اقلام دفاعی کشور یاد کرد.
مشخصات سلاح های جدید تولیدی به این شرح است:
1- پدافند هوایی هشت لول:
این سلاح از هشت قبضه سلاح دوشکا تشکیل شده است که در شرایط شلیک با یک پدال می تواند نواخت 4000 تا 4800 تیر در دقیقه را تامین کند. این سلاح در مقابله با خودروهای فرماندهی، بالگردها و هواپیماهای بدون سرنشین کاربرد دارد.
2- سلاح صیاد پلیسی:
این سلاح در مدل های مختلف با وزن 2.40 تا 3.100 کیلوگرمی در انواع مختلف با قنداق ثابت، قنداق تاشو و بدون قنداق تولید می شود و به دلیل کوتاه بودن لوله و برد کم از قدرت تخریب بالایی برخوردار است. سلاح مذکور در نیروی انتظامی و عملیات چریکی کاربرد دارد.
3- سلاح زاویه زن
سلاح زاویه زن مجموعه ای شامل سلاحی کوچک (طپانچه) دوربین و صفحه نمایش است که با مکانیزم گردانی که دارد، تیرانداز را قادر می سازد از طریق صفحه نمایش هدف ها را در هر زاویه ای بدون خطر، جستجو شناسایی کرده، مورد هدف قرار دهد. در واقع این سلاح به کاربر این امکان را می دهد تا بدون رویت شدن و مورد اصابت قرار گرفتن از طرف دشمن، به اهداف خود تیراندازی کند.

[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱:۱۹ ق.ظ
توسط Fariborz
ويديو کليپ مرتبط با خبر :-)


[External Link Removed for Guests]

ارسال شده: چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۲:۰۱ ق.ظ
توسط VAHID 206206
واقعا عالي بود بخصوص سلاح گوشه زن :D

ارسال شده: چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۲۸ ق.ظ
توسط renger
واقعا دمشون گرم باز بگين ايران اله ايران نميتونه هيچ کاري بکنه. 8 لول که واقعا عالي بود فکرشو بکن... 4800 گلوله در دقيقه قيافه مرآتي وقتي داشت شاتگانو مسلح ميکرد جالب بود نه؟
:::P :::P

ارسال شده: چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۳۳ ب.ظ
توسط typhoon
کار جالبی بود. ولی راجع به اون تفنگ گوشه زن یک سری به اینجا بزنید:

[External Link Removed for Guests]

الحق که روی چین رو هم توی کپی کم کردیم. :grin: :grin: :grin:

ارسال شده: چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱:۵۱ ب.ظ
توسط machkol
احسنت.احسنت.تبارک الله!!!بسيار مشعوف شديم.

ارسال شده: چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۷:۵۰ ب.ظ
توسط gordafarin
خيلي جالب بود اما ميشه در مورد مكانيزم داخليه اين اسلحه صياد(مورد اخر كليپ)اگه چيزي ميدونين توضيح بدين لطفا ....اين كارنرشات و....يك چيزايي خونده بودم در حد اينكه فقط با اسم اشنا باشم اما نفهميدم چطوري اين صياد مسلح ميشه يادم يك چيز ديگه تو همين مايه ها ديده بودم اسمش خاطرم نيست
مرسي

ارسال شده: چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۸:۵۰ ب.ظ
توسط ali1363
من نمیدونم .
این سلاح کپی شده نمونه اسرائیلی هست.چرا عوام فریبی میکنند که توسط جونان ایرانی طراحی شده.البته بنده در قابلیت های جوانان ایرانی شک ندارم ولی مشکل من عوام فریبی هست.
در مورد اون تیربار 8 لول که 8 دوسکا رو به هم متصل کردند فقط در روز و با مهارت خدمه شاید فقط در مقابل پهپادها موثر باشد.

ارسال شده: چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۹:۲۱ ب.ظ
توسط Frogfoot
این سلاح کپی شده نمونه اسرائیلی هست.چرا عوام فریبی میکنند که توسط جونان ایرانی طراحی شده.البته بنده در قابلیت های جوانان ایرانی شک ندارم ولی مشکل من عوام فریبی هست.

اینها هم نگفتند که ما اینو اختراع کردیم. مسلما طرح آماده سلاح اسرائیلی هم در اختیار نبوده و باید طراحی صورت میگرفته، پس عوام فریبی صورت نگرفته.

ارسال شده: چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۹:۲۸ ب.ظ
توسط gordafarin
اما در كل كه بخوايم كلي بگيم در مورد فناوري كشوري علي راست ميگه ديگه خودمونيم حالا روراست باشيم با هم :razz: :grin:

ارسال شده: چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۲۷ ب.ظ
توسط Shahbaz
اصلي ترين جنگ افزار امريكا براي حمله به ايران موشكهاي كروز تاما هاوك است
اين موشك فرو صوت در ارتفاع بسيار پائين پرواز ميكند. و از دقت بسيار بالايي برخوردار است .

يكي از راههاي كم هزينه و اسان براي مقابله با ان استفاده از توپها با نواخت تير بالا است .
چندي قبل ايران توپ 35 ميليمتري سماوات (اسكاي گارد ) را ازمايش كرد .
اما امكان توليد انبوه ان در زمان كم مشكل است.همچنين نياز به هزينه ،اموزش و خدمه بيشتري دارد.
از اين رو تيربار سنگين دوشكا كه به خدمه كمتر (2 نفر) و اموزش بسيار كمتر احتياج دارد
براي اين كار توسعه داده شده است. تا با نواخت تير بالا امكان سرنگوني موشكهاي كروز فراهم شود.
-------------------------
در دوره اي كه دانشجويان ايراني را از يادگيري بسياري از علوم پايه محروم مي كنند و ما در تحريم قرار داريم راه ديگري
به جز مهندسي معكوس( به قول بعضي كپي) باقي نمي ماند و بايد اين نكته را در نظر داشت كه اين كار براي هر كشوري مقدور نيست و تا شما توانايي و زير ساخت ان را نداشته باشيد نمي توانيد ان را بسازيد.

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲:۱۹ ق.ظ
توسط Persian Cat
Frogfoot نوشته شده:
این سلاح کپی شده نمونه اسرائیلی هست.چرا عوام فریبی میکنند که توسط جونان ایرانی طراحی شده.البته بنده در قابلیت های جوانان ایرانی شک ندارم ولی مشکل من عوام فریبی هست.

اینها هم نگفتند که ما اینو اختراع کردیم. مسلما طرح آماده سلاح اسرائیلی هم در اختیار نبوده و باید طراحی صورت میگرفته، پس عوام فریبی صورت نگرفته.


برای اولین بار سال های 83 و 84 این سلاح گوشه زن ساخت اسراییل در ایران مشاهده شد (نه الزاما در این تاریخ وارد شده بود) . چندین قبضه این سلاح توسط یک شرکت امنیتی فرانسوی که در امر آموزش کشف و مبارزه با مواد مخدر با ایران همکاری میکرد در اختیار ایران قرار گرفت . با توجه به کارایی مفید سلاح گوشه زن و علاقمندی ایران برای در اختیار داشتن این سلاح , امکان تهیه و خرید مستقیم این سلاح وجود نداشت (نمونه مشابه دیگری هم در دسترس نبود) تهیه غیر مستقیم از این سلاح با وسیله واسطه یا واسطه ها هم خارج از حواشی مرتبط با آن , ایران نمیتوانست تعداد مورد نیاز خود را از طریق غیر مستقیم تهیه کند و در صورت در اختیار گرفتن هر تعداد از این سلاح , مساله پشتیبانی قطعات باقی بود . از نظر ظاهر سلاح گوشه زن ساخت ایران دارای شباهت با نمونه خارجی است و طراحی و ساخت آن را نمیتوان تنها یک ابتکار صرف دانست .