صفحه 1 از 1

تمام سيستم‌هاي آتش توپخانه سپاه رايانه‌اي مي‌شود

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۰۰ ق.ظ
توسط Shahryar
  سيستم‌هاي آتش توپخانه سپاه رايانه‌اي مي‌شود  

  آتش توپخانه سپاه براي اولين بار در كشور با استفاده از سيستم MGIS به صورت رايانه‌اي عمل مي‌كند.  

 تصویر 

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، بر اساس طرحي كه در همايش جنبش نرم‌افزاري و سرعت و دقت در هدايت آتش توپخانه ارائه شد در آينده نزديك الگوهايي براي رسته توپخانه سپاه ارائه خواهد شد كه ضمن كاربرد در زمينه‌هاي مختلف نظامي، نياز سپاه را برآورده كرده و تحول اثرگذاري را در ابعاد مختلف ايجاد خواهد كرد.
به دست آوردن توانمندي اطلاعات توپخانه و رايانه‌اي كردن سيستم آتش با استفاده از سيستم MGIS براي اولين بار در كشور و تكميل شدن سطح معلومات كارشناسان مجرب سپاه در رسته توپخانه و موشكها از جمله موضوعات قابل توجه در اين همايش است.
به گزارش فارس، با توجه به كارگاه‌هاي آموزشي توپخانه سپاه در نبردهاي نامتقارن و مباحث به‌روز و مبتكرانه كه در نيروي زميني سپاه برگزار مي‌شود، توانمندي‌هاي توپخانه سپاه فراتر از كشورهاي منطقه قرار دارد.
قرار است در اين همايش بخشي از آخرين پيشرفت‌هاي سپاه در رسته توپخانه و موشكها به مردم منعكس شود.

Please Login or Register to see this code