صفحه 1 از 1

روسيه اولين بمب افکن استراتژيک خود را پس از 10 سال دريافت کرد

ارسال شده: چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۲:۰۵ ق.ظ
توسط Shahryar
  روسیه مجهز به بمب افکن تو-160 می  

 تصویر 

/ "الکساندر زلین" فرمانده کل نیروهای هوایی فدراسیون روسیه سه شنبه به خبرنگاران اطلاع داد که یک بمب افکن استراتژیک دیگر از نوع "توپولف-160" در ماه آپریل به نیروهای هوایی کشور عرضه می شود.

وی افزود که پیشبینی می شود در سال جاری 3-4 فروند از این نوع هواپیما به نیروهای هوایی تحویل داده شوند.

هم اکنون در نیروهای هوایی فدراسیون روسیه 15 فروند توپولف-160 وجود دارد. در کل طی چند سال آینده قرار است تعداد این بمب افکن ها به 30 فروند رسانده شود.

نووستي

روسيه اولين بمب افکن استراتژيک خود را پس از 10 سال دريافت کرد

ارسال شده: چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۹:۲۵ ق.ظ
توسط Shahryar
  اولين بمب افکن استراتژيک خود را پس از 10 سال دريافت  

  روسیه مجهز به بمب افکن مدرنیزه شده توپولف-160 شد  

 تصویر 

هواپیمای استراتژیک موشک بر توپولف-160 روز سه شنبه به نیروهای مسلح فدراسیون روسیه تحویل داده شد.

این هواپیما، اولین بمب افکن استراتژیک جدیدی است که طی ده سال اخیر در اتحادیه تولید هواپیمایی قازان تولید شده است.

پیشتر "الکساندر زلین" فرمانده کل نیروهای هوایی روسیه اطلاع داد که قرار است نیروهای هوایی در سال جاری 3-4 فروند بمب افکن دیگر از این نوع دریافت کنند.

تا کنون در نیروهای مسلح روسیه 15 فروند توپولف-160 وجود داشت که قرار است تعداد آنها به 30 فروند برسد.

بمب افکن توپولف-160، موشک بری استراتژیک با سرعت مافوق صوت است که جهت و شکل بال های آن می توانند تغییر یابند. این هواپیما که برای اولین بار در سال 1969 ساخته شده بود، ویژه هدف گیری هسته ای و یا با سلاح معمولی برای مهمترین اهداف در مناطق دوردست و پشت جبهه ها می باشد.

حداکثر وزن پرواز آن 275 تن و حداکثر سرعت 2 هزار کیلومتر در ساعت و مسافت پرواز بیش از 13 هزار کیلومتر است.

در این هواپیما می توان از بمب های مختلف با حداکثر وزن 40 تن استفاده کرد.

نووستی

ارسال شده: چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۳:۴۱ ب.ظ
توسط maryam-paizi
ميشه گفت کپي يا معادل b-1 آمريکايي هاست؟!

ارسال شده: چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۸:۴۵ ب.ظ
توسط حسن2568
maryam-paizi, نه دوست عزيز
اين بمب افكن در سال 1981 در اوكراين توسط ماهواره هاي امريكائي رويت شد (بر روي باند )وبر آورد شد كه تا سال 1988
كاملا عملياتي بشه .اما بي 1 امريكايي در سال 1985 ساخته شده يعني ديرتر :-o