صفحه 1 از 2

تصميم روسيه براي ايجاد پايگاه هاي دريايي-نظامي در ايران

ارسال شده: سه‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۸۷, ۶:۴۵ ب.ظ
توسط Achilles
تصميم روسيه براي ايجاد پايگاه هاي دريايي-نظامي در ايران

خبرگزاري ريانووستي روسيه به نقل از نشريه "کورسور" اعلام کرد روسيه مکان ايجاد پايگاه هاي دريايي-نظامي در ايران، خليج فارس و درياي خزر را بررسي مي کند.

به گزارش خبرگزاري آريا، به نقل از ريانووستي، روابط ميان آمريکا و روسيه در حال وخيم شدن است. نيروي دريايي آمريکا قصد دارد پايگاه هاي دريايي-نظامي جديدي در يکي از دو بندر اصلي گرجستان در درياي سياه يعني سوخومي و يا پوتي ايجاد کند. روسيه نيز در پاسخ به اين گام امکان ايجاد پايگاه هاي دريايي-نظامي در ايران، خليج فارس و درياي خزر را بررسي مي کند.

چند روزي است که کشتي پرچم دار ناوگان ششم نيروي دريايي آمريکا به نام Whitney Mount USS در بندر پوتي لنگر انداخته است. در واشنگتن به اين نتيجه رسيدند که با آغاز فصل سرما اکثر کشتي هاي آمريکايي نمي توانند در درياي آزاد بدون پايگاه دائم مستقر شوند.در آمريکا نگران آن هستند که ترکيه نيز تا چند صباح ديگر تحت فشار روسيه خواستار کاهش تعداد کشتي هاي آمريکايي در دريايي سياه خواهد شد. در ضمن واشنگتن به طور جدي نگران اخباريست که اخيرا درباره تصميم مسکو جهت ايجاد پايگاه هاي دريايي-نظامي در خليج فارس و درياي خزر منتشر مي شود.

اگر اين اتفاق رخ دهد، تراز نيروها در منطقه ممکن است که به طور جديد به نفع روسيه تغيير يابد. واشنگتن نمي تواند به خود اجازه دهد که چنين اطلاعاتي حتي اگر به صورت شايعه هم مطرح شوند، ناديده گرفته شود. به همين خاطر کاخ سفيد بلافاطه خبر ايجاد پايگاه هاي نظامي نيروي دريايي آمريکا در دريايي سياه را مطرح کرد. اسراييل نيز به نوبه خود با نگراني اوضاع را زير نظر دارد. از جمله اورشليم نگران خبري است که روز 7 سپتامبر در روزنامه "ساندي تايمز" منتشر شد مبني بر اينکه روسيه قصد دارد که کمک هاي نظامي خود به ايران را بعنوان پاسخي در حمايت آمريکا از الحاق اوکراين و گرجستان به ناتو افزايش دهد. نشريه بريتانيايي اطلاع داد که متخصصين هسته اي روسيه جهت ارائه کمک به همکاران ايراني خود عازم تهران شده اند.

ارسال شده: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۹:۱۷ ق.ظ
توسط reza_glb
اگه اینجوری بشه که خوبه :smile:

ارسال شده: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۹:۲۶ ق.ظ
توسط shadro
reza_1990 نوشته شده:اگه اینجوری بشه که خوبه :smile:
حاجي اصلا نميشه به اين روسها اطمينان كرد.آدم نميفهمه اينا دوستن يا دشمن؟؟؟؟؟؟؟؟چند ساله كه واسه نيروگاه بوشهر دارن فيلم وسيانس در ميارن؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟من كه چشمم آب نميخوره اينا از سر دوستي اينكارو بكنن!!!!!فقط قصدشون منافع خودشونه وبس.......تاريخ نمونه هاي زيادي از نامردي جماعت روس رو در خودش جاي داده.....

ارسال شده: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۹:۴۱ ق.ظ
توسط Reza 313
استقرار پايگاههاي نظامي خارجي در ايران ، منع قانوني دارد ... :shock:

اصل 146 قانون اساسي :
استقرار هر گونه پايگاه نظامي خارجي در كشور هر چند به عنوان استفاده‏هاي صلح‏آميز باشد ممنوع است.

ارسال شده: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۳۰ ق.ظ
توسط SA@M
:-O رضا جان یعنی بعد اصل هیچ بند و پیوست نداره که بشه اثتثنا قائل شد؟ البته من کاری به روسیه ندارم و علاقه ای هم ندارم که پایگاه بزنه.... ولی در مورد قانون کنجکاو شدم :-(

ارسال شده: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۴۲ ق.ظ
توسط Mil@d
دوستان همه کشورهای اطراف ما دارن از اینکه در کشور ما نظامی اجنبی نیست و در کشور خودشان الا ماشاالله از زمین تا زیر زمین ریخته از حسادت میمیرن.

بعد الان میبینم که بعضی ها برای ورود روسیه به ایران هورا میکشن.البته احتمال میدم که سن و سالشون پایین باشه و با بازیهای های کثیف سیاسی آشنا نباشن.

سیاست پدر مادر نداره-شب دو تا کشور با هم تا آستانه جنگ پیش میرن صبحش تو تلویزیونا سران دو کشور مشغول روبوسی و دل و قلوه گرفت هستند.

ارسال شده: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۴:۱۲ ب.ظ
توسط Seymon86
در اینجا لازمه وصیت نامه پطر صغیر رو یاد آوری کنم

ارسال شده: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۴:۲۱ ب.ظ
توسط N@VID
ورود روسيه به خاک ايران به هيچ وجه به صلاح کشور نيست. با اين کار اگر روزي بين امريکا و روسيه درگيري رخ بده کشور عزيزمون خط مقدم نبرد خواهد شد.
ضمن اينکه اين کار پل هاي پشت سرمون رو هم خراب ميکنه و احتمال برقراري رابطه با امريکا را در اينده کاهش ميده

ارسال شده: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۵:۱۱ ب.ظ
توسط mohsen_blid
به هيچ وجه نميشه

ارسال شده: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۸:۱۳ ب.ظ
توسط mehdy_vw
سلام دوستان اولا همه اين حرفها شايعه هست دوم كشوره عزيزمون اينقدر قدرتمنده كه به كمكه هيچ كشوري احتاج نداره

ارسال شده: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۱۴ ب.ظ
توسط padeshah
با درود
بازم مثل اين چند وقت بايد يا سوت بزنم يا بخندم كه من در اين مورد خنده رو ترجيح ميدهم :???: :::P :L:L :grin:

ارسال شده: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۱۹ ب.ظ
توسط Mil@d
padeshah,

این جور پست زدن با پست نزدن فرقی نداره ::ss ::ss